Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bi se cepil s Enko oziroma fiziološko raztopino!?

Kako bi se cepil s Enko oziroma fiziološko raztopino!?

A mislite, da bi se lahko zmenil pri NIJZ-s, da bi se cepil samo s enko, da bi dobil tisto QR kodo in bi imel mir. Vsaj mi ne bi potistkali teh smrtnonostnih palčk v nos!

Odgovor na objavo uporabnika
čefurček memurček, 27.11.2021 ob 11:53

A mislite, da bi se lahko zmenil pri NIJZ-s, da bi se cepil samo s enko, da bi dobil tisto QR kodo in bi imel mir. Vsaj mi ne bi potistkali teh smrtnonostnih palčk v nos!

Le kdo mara take tipe!

Kako sem tepec? Nočem tvega s cepivom in bi rad imel samo fiziološko raztopino. Itak, tista protitelesa ti nič ne veljajo!

Kakšno enko?

rok-1, 27.11.2021 ob 13:32

Kakšno enko?

MOraš poznat kakšno medicinsko sestro, ki bo to naredila. Zdravstveno osebje, vsaj  tisti, ki nekaj šteje je tako naredil.

čefurček memurček, 27.11.2021 ob 12:54

Kako sem tepec? Nočem tvega s cepivom in bi rad imel samo fiziološko raztopino. Itak, tista protitelesa ti nič ne veljajo!

Ti ne bi tvegal nič niti če bi se cepil s strupom za podgane. Kvečjemu bi se rešil.

ja če imaš Urško za ženo, ti ona zrihta, placebo, torej št. 1. Če imaš pa Moniko pa tudi, samo mora vedeti kaj pomeni št.1.(https://odysee.com/@TheCoon:b/Dr-Chetty-Spike-Protein-Otrov-Sa-Agendom:4)

Prijateljica moja, 27.11.2021 ob 13:34

MOraš poznat kakšno medicinsko sestro, ki bo to naredila. Zdravstveno osebje, vsaj  tisti, ki nekaj šteje je tako naredil.

Če imaš veze, poznanstva,če si znana osebnost, se zmeni.

Kaj je s palčkami narobe? 😉

sem slišal ta info, že pred časom. Če je na viali številka 1 v serijski številki gre placebo. Številka 2 naj bi bilo “cepivo”, številka 3 je doza za usmrtitev. Ne kogarkoli, samo tistih, ki jih označijo za tarčo. Kdorkoli ima na kartončku spredaj 01 je dobil placebo. Teh je velika večina.

mr. H, 27.11.2021 ob 14:56

sem slišal ta info, že pred časom. Če je na viali številka 1 v serijski številki gre placebo. Številka 2 naj bi bilo “cepivo”, številka 3 je doza za usmrtitev. Ne kogarkoli, samo tistih, ki jih označijo za tarčo. Kdorkoli ima na kartončku spredaj 01 je dobil placebo. Teh je velika večina.

Bemu sveca kaj pa zdaj? Na kartončku nimam nobene številke. S čim vraga so pa mene cepili?  A ste kdaj pomislili, da se jim  je kaj zalomilo in so namesto strupa v naše telo s cepivi vnesli snov zaradi katere, ne samo da ne bomo umrli pač pa bomo živeli 110 let v povprečju. Pocarji kakršni so, jim je to čisto lahko uspelo.???

In kako lahko vidiš katero številko si kao dobil? To je v številki potrdila al kako? In koga naj bi oni ciljali s trojko? Se who hoče znebit zlatkota al kako?xD

Na začetku je bilo več placeba, da so debilni cepci delali reklamo in govorili kako jim nič in da niso zboleli. Saj logično, da poleti ni gripe in ne prehladov. Zdaj jeseni, ko pa ljudje zbolevajo, pa so si zmislili, da je cepivo že popustilo in da cepci rabijo novo poživitveno dozo. Čeprav vsi vemo, da so na začetku reklamirali, da nudijo cepiva skoraj doživljenjsko zaščito.

Svoje izjave, oziroma laži okrog koronskega genocida spreminjajo ves čas, ker jih prilagajajo trenutnim okoliščinam, da debilno čredo prepričajo in izkoristijo za svoje namene.

Res moraš biti popoln debil, da ne prepoznaš laži in manipulacije.

na potrdilu: kjer ti piše enolična oznaka potrdila. pred SI. Vsaka viala ima tudi svojo serijsko številko. To je info, nisem pa 100% da velja. Tko da bodi previden(a).

Ta smrtno dozo pa dajo verjetno samo ta levim. Tako računa Jajo, da bo obstal v politiki še dolgo.

Sranje kroz gusto granje, 27.11.2021 ob 15:23

Bemu sveca kaj pa zdaj? Na kartončku nimam nobene številke. S čim vraga so pa mene cepili?  A ste kdaj pomislili, da se jim  je kaj zalomilo in so namesto strupa v naše telo s cepivi vnesli snov zaradi katere, ne samo da ne bomo umrli pač pa bomo živeli 110 let v povprečju. Pocarji kakršni so, jim je to čisto lahko uspelo.???

LOT serijska št. cepiva je to, ob črtni kodi – in se začne na 1, 2,3 … pa presledek…. pa potem preostala številka.

Imaš na svojem cepilnem kartončku nalepko s to črtno kodo in številko, ti nalepijo to lapeko ob cepljenju na tvoj cepilni karton . ista črtna koda in cifra, kot je na “matični viali”, v kateri je npr. 6 shotov, za 6 ljudi….

Importation of AstraZeneca COVID-19 Vaccine with English-only Vial and  Carton Labels (US-Labelled Supply)

Robi917, 27.11.2021 ob 15:33

Na začetku je bilo več placeba, da so debilni cepci delali reklamo in govorili kako jim nič in da niso zboleli. Saj logično, da poleti ni gripe in ne prehladov. Zdaj jeseni, ko pa ljudje zbolevajo, pa so si zmislili, da je cepivo že popustilo in da cepci rabijo novo poživitveno dozo. Čeprav vsi vemo, da so na začetku reklamirali, da nudijo cepiva skoraj doživljenjsko zaščito.

Svoje izjave, oziroma laži okrog koronskega genocida spreminjajo ves čas, ker jih prilagajajo trenutnim okoliščinam, da debilno čredo prepričajo in izkoristijo za svoje namene.

Res moraš biti popoln debil, da ne prepoznaš laži in manipulacije.

Aha sedaj razumem zakaj nekateri cepljeni pristanejo v bolnici, zaradi placeba, to je torej ključni podatek katerega smo rabili, torej je tvoje izvajanje dokaz da cepivo deluje, če si cepljen z dvojko si varen pred okužbo, da je temu res tako lahko potrdim sam, kolega se je dvakrat cepil v poznem poletju, začetku jeseni, žena je zbolela , on pa se ni okužil od nje.

Nikjer nič. Ne na kartončku ne na digitalnem potrdilu. Viale nam itak da niso kazali. Je pa na potrdilu oznaka – Enolična oznaka potrdila (Unique certificate identifier) s kopico črk, številk in znakov interpunkcije. Res je poleg drugih številk  vmes  nekaj enk  in nekaj trojk.

Barabe, očitno me bodo s placebom – 1  hin rihtali – 3 .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close