tedi zaposlitev
TEDI RAZGOVOR, 27.11.2021 ob 09:02
Kakšne so možnosti za zaposlitev, kako je ne razgovoru ?
Ali bodo odpirali kakšno novo trgovino ?
Hvala.
Tedi je pred kratkim iskal študente za preverjanje PCT, in plača je bila tako velika da se jih je veliko nabral, a ko si tja poklical, je kadrovnico bila dobesedno nesramna do tebe in ni mela niti spoštovanja ker se pač zanimaš za delovno mesto
Ne bi rekla da je to neka uau služba, na razgovoru so takoj povedali, če je problem iti v kakšno drugo poslovalnico pomagati, da to ni pogosto, da negreš vedno samo ti ampak tudi druge in da se vse zmenimo med seboj, ni ravno tako…Po enem mesecu so me že poslali pomagati in to za dva tedna vsak dan po cele dneve, jih ne zanima ali boš lahko ali ne, pač moreš in to je to. Trenutno sem v iskanju druge službe, ker to ni za nikamor. Plače standardne, minimalc. Delovnik pa 3 dni pop, 3 dni dop. Pa še to nemoreš biti siguren kdaj boš, ker se je že zgodilo, da sem se peljala zjutraj že v službo in me kliče poslovodkinja, če sem lahko popoldne??? Nimam lepih izkušenj z njimi, je fino delati, če te zanimajo vsi te izdelki za ustvarjanje ipd., z robo je pa sedaj itak katastrofa, ker jo je preveč. Tale selitev gor pa dol je pa višek…
Če imate možnost si iščite službo drugje. Od urnika,do plače, do selitve po drugih tedijih, da o področnih vodjih sploh ne zgubljamo besed. Za cel mesec dela nikoli nisem videla več kot 900e plače skupaj z prevozom in malico. Če te potrebujejo v drugem tediju jih ne zanima, če si brez izpita pač moraš iti. In to zveš šele dan prej. Urnik – 3 dop 3 pop od tega se urnik stalno spreminja tudi dnevno. Ko pridejo področne vodje, smo navadni delavci za njih le ena smet. Nobenega spoštovanja! Dela se tudi po cel dan in tudi to izveš šele en dan prej ali pa ti noben ne pove, če urnik ne vidiš sam. Bejžte stran, ker se kader stalno menja, niso za nikamor.
Tako da se malo razpisem, ce se pride v fejst kolektiv se, da normalno delati je vse lazje.
Ko pa izuzamem robo in kolicino robe glede na same kvadrature trgovin so pa neznosni vendar ne glede na to pricakujejo, da bo vsa roba zlozena. Placa seveda minimalna oziroma z doplacilom se pride do minimalne place za moje pojme premalo glede na kolicino dela. Koliko je nekega prestavljanja robe in to se govori o veliki kolicini prestavljanja, da se sproti lahko fila potem aktualna sezona (bozic, poletno, morsko itd itn).
Tako da se ne cudim zakaj je tezko dobiti delavce saj ljudje niso tako naivni vec kot vcasih lepse prezivijo na socialni pomoci in kaj na crno kot pa v Tediju prodajalke.
V tediju ne bi nikoli delala, ker imajo preveč prčkarij in to je pa res nadležno za zlagat, prestavljat, … pa da to narediš v 6 urah. Pol je lahko še je.anje druge izmene, zakaj niste naredili to pa ono. Ja, zakaj niste pa vi dokončali. Vsi smo enako plačani.
Trgovina ima kolektivno pogodbo o trgovini, in ta je krovna. In razlike v plačah med trgovinami so minimalne.
Forum je zaprt za komentiranje.