Genij Trampuž
genij trampuž je ob pojavu novega seva omikron se klice inteligentno ugotovil da lockdown sciti tudi pred novim sevom, hehe….bravo genij za bistro ugotovitev…lockdovn sciti pred vsemi sevi tepec zahojeni….poleg mask seveda…kdo potem se rabi cepivo ne? ker zaprti ste vsi…od belgije do jebdne grcije hoho
Karel veliki, 27.11.2021 ob 06:35
Meša se že vsem po vrsti. Zato pa ne vedo kaj govorijo. Bedaki jim pa še vedno vse verjamejo in jim slepo sledijo.
ze dolgo je kar se jim je odpeljalo, WHO objavi da se je v jar pojavil nov sev, cudno tudi prejsni je od tam, in tepci v evropi takoj zaprejo lete, nato who objavi da tako hudo pa spet ni da so preklicali lete jar…itd….ladija norcev…in zgolj kot zanimivost….afrika ima po statistiki le za 20 % kovid zrtev kot si jih pripisuje evropa…medtem raste st okuzb v vseh super duper preceplnenih drzavah..vkljucno s spanijo, portugalsko itd…
Otilija725, 27.11.2021 ob 08:57
Ce se komu mesa , se anticepilcem…… Ampak je o tem skoda besed. So pod nivojem mojega intelekta. Po domace povedano: mi grejo na bruhanjein me bolijo mozgani, ko poslusam njihove neumnosti.
-
In kakšen je tvoj intelekt? Navadna glupa stara baba, ki bi najraje janši nastavla svojo suho pizdo.
TRAMPUŽ zdravnik ki dela tlako v Nemčiji, ker ga pri nas ne marajo, to je največji fašist- kolega zloglasnega nacista Mengeleja- SI NITI V SLOVENIJO NE IPA VEL , ke jih bo dobil po glavi! Prasec nacistični, da ga ni sram, da za nekaj tisoč evrov laže, naj pride domov, naj to pove direktno v ODMEVIH na TV SLO, bne verm če si bo upal iz poslopja do avtomobila, fašist prasec!
Forum je zaprt za komentiranje.