Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT + osebni dokument

PCT + osebni dokument

Kaj je fora, da nekateri ne rabijo pokazati osebnega dokumenta samo potrdilo jim pogledajo, jas pa morem čisto v vsaki trgovini kazati še osebni dokument zraven? Pa bojo trije pred mano pa noben nebo rabo pokazati dokumenta, potem pa pridem jas pa evo že gnjavi za dokument katastrofa.

Obleč se u dobr… Kravata pa kufr pa sploh ne bo gledu…

Zdaj bo treba PCT in dokument pokazat še pri vstopu na mestni avtobus. Umiram od smeha.

Treba bo pokazati še mednožje, da nimaš genitalni herpes!

To vas samo navajajo in izsiljujejo, da si boste raje dali vgraditi čip. Oziroma boste vsi srečni, ko vam bodo vgradili čip, ker ne boste rabili ničesar kazati in boste si s čipom kupili svobodo.

Tako namreč deluje manipulacija za debilno čredo.

Ustavite koronski genocid.

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1246-u-ponedjeljak-21-11-2021-zapoceo-proces-nurnberg-ii-potpuna-blokada-glavnih-medija

nimam osebnega dokumenta, zato nikoli nič ne pokažem.  osebna, pasoš pa vozniška niso obvezni več. Trapast me gledajo, samo pač tako je. noben se me še ni upal fizično zadržat, vsi takoj prepoznajo mišice pod jakno.

Jaz nič nikjer ne kažem. Žal mnogi niso dojeli, da se da veliko stvari urediti brez pct. Ne pišem o ponarejanju. Pač daš tisti nagobčnik ko greš po kruh in mleko, za ostale stvari se je pa treba znajti. Ko bodo centri, manikura, Bauhausi itd prazni, se bo nekdo zamislil. Tako pa eni prav tekmujejo med sabo, kdo bo prej in čim več pokazal na vratih. Bedno. Znajdite se brez kompliciranja.

Ker deluješ kot inšpektor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close