Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Črni petek po balkansko

Črni petek po balkansko

Že cel teden napovedujejo kot nori Črni petek, danes po objavijo famozno znižanje v višini 20%, pa še ta ne velja za vse.

To ni niti Č od črnega petka.

Kakšni šalabajzi.

Od kar so zaceli s tem crnim petkom, nisem se nicesar kupila s temi popusti, ker so enostavno prenizki, da bi me spravili v nakup.

20% popusta je manj, kot ga dobis na tedenskem kuponcku Spara ali Mercatorja!

zame je še stalno bil nakup na Črni petek totalno črni. Zato na ta dan nikoli ne kupujem.

Res je. Danes in jutri ima merkator 25%… Ce das kartico… Bi moglo bit vsaj 50%… Itak majo marže par 100%…

Dobro za kako vecjo stvar lahko manj… Npr iz 5000 na 3500… Iz 5000 dat 150e popusta… Pa mi tupit kako je ugodno in crni petek…

Hvala lepa.

če vas prou zastopim, bi morali, dons, ker je “črni” petek pač vsi dajat vsaj 50% off. haha res ste carji, zakaj bi vam pa kdo dal kar 50% off, kar na lepe oči, aha, morda zato? ker so marže 100%, pa se kar definira en dan v letu, ko morajo prodajalci dat vsem po nabavni ceni, Res ste usekani.

Enkrat sem bral nekaj… Se mi zdi da najcemejsa tesla… Ne vem tocno… Uglavnem tesla… Za proizvest stane okoli 2000$… Prodajajo jo za ne vem tocno… Okoli 30k….

Ok pustmo to…

Potem mas npr mlekarne… Cene mu al pa ego jogurta… Oz karkoli je znizano…

Pa stari… A ni delanje norca iz ljudi to? Z npr 3%… Pa tok bi moglo bit samo ker skesiram.

Ne da se napisat vsega… To je za take šopingmaulerje…

To so pravila iz pismenosti…

Npr tamal ti hoce playstation al pa switch…

Na pamet govorim… Dvomim da ma kdo vec kot 20% znizano…

Gres v mercator… Das kartico… 25%.

Prakticno slabse si postopil ce si poslusal oglasevalca…

res bolj na pamet tole, kolikor jst vem tehnično blago ni na 25% skonto kupon ali pa so omejitve, celo alkota ne moreš kupt na to (niti v S PAR niti T UŠ!)!!

??

Odgovor na objavo uporabnika
krneki728, 26.11.2021 ob 10:43

če vas prou zastopim, bi morali, dons, ker je “črni” petek pač vsi dajat vsaj 50% off. haha res ste carji, zakaj bi vam pa kdo dal kar 50% off, kar na lepe oči, aha, morda zato? ker so marže 100%, pa se kar definira en dan v letu, ko morajo prodajalci dat vsem po nabavni ceni, Res ste usekani.

Črni petek ni drugega, kot zavajanje naroda, da kupuje stvari, ki jih v resnici sploh ne rabi. Tisto, kar je rabil, je že zdavnaj kupil, ker ni imel izbire. Ideja je zapravljati v prepričanju, da si dobil ceneje, čeprav nisi.

krneki728, 26.11.2021 ob 11:16

res bolj na pamet tole, kolikor jst vem tehnično blago ni na 25% skonto kupon ali pa so omejitve, celo alkota ne moreš kupt na to (niti v S PAR niti T UŠ!)!!

Ne samo to, trgovci dražjim artiklom že sami določijo nekakšne smešn nizke popuste in ugodnosti, zaradi katerih kupon ne velja.  Ostalim dražjim artiklom na katere kuponi veljajo, pa dvignejo cene.

čist tko pa spet ni, jst že cel let čakam da kupim nov smarttv, sm mislu da bo vsaj 90% skonto, jebela, zdej pa ni, in mi druzga kot jok in na drevo, ne ostane!

Saj jim ni treba dajt vecjega popusta, ampak jaz za tak mizerni pac ne kupim.

Itak ljudje tisto, kar rabimo, kupimo, ne glede na ceno in popust.

Kar pa ne rabis ravno, ampak imel pa bi, recimo super smart tv, ki ga nekdo omenja, za 20% znizanje pac ne kupim, pri – 50% bi resno razmisljala, pri – 70% bi pa kupila.

ne kupujem, 26.11.2021 ob 12:48

Saj jim ni treba dajt vecjega popusta, ampak jaz za tak mizerni pac ne kupim.

Itak ljudje tisto, kar rabimo, kupimo, ne glede na ceno in popust.

Kar pa ne rabis ravno, ampak imel pa bi, recimo super smart tv, ki ga nekdo omenja, za 20% znizanje pac ne kupim, pri – 50% bi resno razmisljala, pri – 70% bi pa kupila.

pa to je moj point, kako lahko mislite, da nekdo lahko da 70% popusta na nekaj, kako??, ker to pomeni da 364 dni preplačujemo vse kar kupimo- 3 x (30% x 3=cca 100%)

a vi komu kaj prodate za 1/3 vrednosti pa da je novo, račun, ima garancijo, servis, škatlo itd?? zakaj bi šla v svojo škodo d abi nekdo razmislil če bo kupil?? pod ceno daš, če se želiš rešiti zalog, se ti nabirajo drugi stroški, ali je roba škartirana itd, ne pa zaradi “sivega torka”??

Narobe si razumel. Al se pa delas grbavga…

I want more bang for my buck.

Ma kaj čevapćiči so tud 20 posto škonto?

Jebač, 26.11.2021 ob 14:33

Ma kaj čevapćiči so tud 20 posto škonto?

Uni z veliko žvarovne, kosti in sode bikarbone že.

krneki728, 26.11.2021 ob 13:08

pa to je moj point, kako lahko mislite, da nekdo lahko da 70% popusta na nekaj, kako??, ker to pomeni da 364 dni preplačujemo vse kar kupimo- 3 x (30% x 3=cca 100%)

a vi komu kaj prodate za 1/3 vrednosti pa da je novo, račun, ima garancijo, servis, škatlo itd?? zakaj bi šla v svojo škodo d abi nekdo razmislil če bo kupil?? pod ceno daš, če se želiš rešiti zalog, se ti nabirajo drugi stroški, ali je roba škartirana itd, ne pa zaradi “sivega torka”??

Haha, pa saj itak ful preplacujea vse!

Kaj mislis, koliko so trgovske marze?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close