Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetne moške kavbojke – katere?

Kvalitetne moške kavbojke – katere?

Katere priporočate, do 150 €?

Leviske ne pridejo v poštev, ker je kvaliteta zelo padla.

Hvala.

Ne vem sicer, koliko casa racunas, da bi se kavbojke nosile, ampak povsod dobis ok kavbojke, pac malo pogledas sestavo materiala in ga pretipas.

Jaz sem v C&A za slabih 30€ ubodla dvoje kavbojke, top, odlicne, mi je bilo obakrat zal, da nisem kupila se enih, a jih so hitro zmanjkale.

Drugace imam v omari se cel kup starih, nekatere skoraj 20 let, raznih znamk, tudi visjega cenovnega razreda, imam dvoje se iz srednje/osnovne sole, s Ponte Rosso ??, te res niso bile nosene 30 let, ampak jih zdaj nosim, so spet v modi.

Pri kavbojkah pa res ne vem, kaj je slaba kvaliteta.

modiana ima kavbojke iz Romunije. So čist O.K.

Kupi  Boss, Amrani, Tommy, Morato. Ko je kakšna akcija so okoli 80€. Sicer so cenejše kavbojke lahko tudi dobre kvalitete, tako, da vsak zase ve, kaj želi. Na bestsecret se prijaviš, danes recimo je 10% popust, na že itak ugodne cene. Link: https://invite.bestsecret.com/V8B-CKT-3BN?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Odgovor na objavo uporabnika
Roxi, 26.11.2021 ob 09:19

modiana ima kavbojke iz Romunije. So čist O.K.

Katera znamka?

Imaš pa na Bestsecretu sicer kavbojke od 20€ naprej. Glej da ni plastike not vedno. Pa vrneš lahko zastonj.

Mislim da v Modiani imajo Brax pa Pioneer. So solidne, mislim, da niso lih ful poceni. Za isti dnar mam pol raje bolj hudo firmo.

Pepe jeans & Diesel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close