Moda golih gležnjev
Anita969, 25.11.2021 ob 18:53
Gledam mlade ženske in punce v prekratkih hlačah ali pajkicah, v kratkih nogavičkah in supergah. Sprašujem se ali vas nič ne zebe v noge, si ne prehladite mehurja, …..?
Vse pride in gre.Tudi to bo.
Kot mini krilca in tangice in popek brez majice…
Sem ze prej hotel komentirat…
Danes stojim na dvoriscu in nadgledam glavno krizisce v siski… (sigurno poznate ulico. Sve je to od Boga! Sam nebi mogel zbrat boljse ulice. In številke. In videza. In barve oci. In mentalitete. In ? velikost. In… In… In… Fala Bože!)
No… In vidim eno mojih let… Pac spodi je mela isto kot tista na sliki iz une teme. Prou prvo mi je padl na um “a tebe ne zebe”? Ves da jo je. Sam kaj ces… Ce nimas v glavi… Celo telo trpi… Mogoc pa ni dojela da jo zebe…
V času moje mladosti je bilo mulce sram nositi dolge gate pozimi. Se je štelo za neko šibkost, če so te v garderobi telovadnice opazili, da imaš to na sebi. Zunaj mraz, temperatura pod ničlo, oni pa zgoraj kapo, tri puloverje, bundo, rokavice, na stopalih debele nogavice in podložene čevlje, vmes pa samo kavbojke.
Enim to paše, zakaj pa ne. Jaz na jesen velikokrat na kratke nogavičke obujem allstarke ali superge in zraven oblečem še dolge ali pa 7/8 pajkice, tako se vidi kar nekaj gležnja. Mene ne moti niti me ne zebe. Pozimi, oz. ko je pa bolj hladnk pa obvezno spodaj najlonke, včasih pa čez dam še debele zokne.
Forum je zaprt za komentiranje.