Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo iz LITIJE? – Vprašanje glede Svibna

Kdo iz LITIJE? – Vprašanje glede Svibna

Pozdrav,

do sedaj sem šel po 3 različnih poteh na vrh Svibna (tam kjer je klop in zvezek za vpisovanje), po vseh je treba zelo zelo strmo v hrib, zdaj ko je listje in korenine, pa je tudi bolj nevarno ker zelo drsi navzdol.

Ali obstaja kakšna bolj položna pot do vrha po kakšni makadamski poti, ali obstaja le ta da se gre po gozdnih poteh?

Startam vedno z Dobrave (ne pri predilnici).

Hvala za odg.

Matteo

Jaz sem šel dva tedna nazaj prvič gor in sem imel isto težavo. Sledil sem ”glavni” poti (p0 moje rdeča na sliki) po kateri me je prehitel en z električnim kolesom (ne vem kam je šel potem on), potem pa ja – kar na enkrat ultra strmo in listje.

Dol sem šel pa potem tako, da sem šel proti vzhodu (težko je bilo najti pot navzdol – modra pot na sliki….na koncu sem prišel dol tam kjer je potok. Po google maps sodeč je še ena pot (rumena na sliki) – to sem hotel najti, pa mi ni uspelo. Tudi (roza na sliki) ne vem kje je 🙂  Moja modra pot ni bila tako strma in nevarna kot zadnji del rdeče.

Grem danes še enkrat poskusiti, pa bom pofotkal še tisti uradni zemljevid na začetku poti 🙂

https://drive.google.com/file/d/1alrfqIVDJApvAhQ8sDqN9M7MphZxDlKL/view?usp=sharing

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close