Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evropsko tožilstvo povozilo Janševo vlado

Evropsko tožilstvo povozilo Janševo vlado

🙂

https://www.zurnal24.si/slovenija/evropsko-tozilstvo-dalo-zausnico-jansevi-vladi-377007

Kolegij evropskega javnega tožilstva (EPPO) je danes imenoval Tanjo Frank Eler in Mateja Oštirja za slovenska evropska delegirana tožilca za petletni mandat, tako kot vse preostale evropske delegirane tožilce, je tožilstvo sporočilo na Twitterju.
Evropsko javno tožilstvo je kljub temu oba slovenska kandidata imenovalo za poln petletni mandat, kot vse preostale evropske delegirane tožilce, so izpostavili v sporočilu na Twitterju. EU je evropsko javno tožilstvo, pristojno za preiskavo, pregon in obtožbe v primeru kaznivih dejanj, ki škodujejo finančnim interesom EU, vzpostavila junija letos. V projektu sodeluje 22 članic unije, tudi Slovenija, ki do četrtkove odločitve vlade edina še ni imenovala evropskih delegiranih tožilcev.

Pravi Mama meni vceraj…

Siinee! Zdej februarja al kdaj bo… Nuujnoo se udelezit volitev! Nujno!

Sto Majko??

Da unga krmka sjebemo!

Ok Majko… Ce reces ne maramo… Ne maramo.

Volimo… Volimo.

A ni božanski Janez odločil, da bosta samo začasno? Pa se ja ni podredil Bruslju :O. Aja verjetno o z Bruslja mal poklical na Trstenjakovo in zagrozil da ne bo Corona sredstev. Kakšen bleferček je naš Janezek

Gospod Janša skrbi, da se razvijamo v najboljšo demokracijo in vladavino prava na svetu.

Guspa je rekla “ne maramo”… Pol je “ne maramo”!

Tako kot Guspa reče, ne.

tole je gospa, ki je spisala ta neverjeten Janšev zakon za odpoklic delegiranih tožilcev (navedeno v predlogu zakona)
DOC. DR. KATJA TRILLER VRTOVEC
https://fds.nova-uni.si/imenik/katja-triller-vrtovec/

Labko se mi zezamo in pisemo po forumih, upam pa, da se zavedate, da je Jansa dejansko ze ugrabil drzavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj598, 25.11.2021 ob 17:09

Labko se mi zezamo in pisemo po forumih, upam pa, da se zavedate, da je Jansa dejansko ze ugrabil drzavo.

Tanja Fajon?

Stari macak pod sljemom ze ve kaj dela. Kolikor jaz vem ima zadnjo besedo drzava clanica EU.

RES JE!

Odgovor na objavo uporabnika
Si to ti, 25.11.2021 ob 17:36

Tanja Fajon?

Ni Tanja Fajon… Tanja Feank Eler…

*Frank …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close