Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nasvet bull

Nasvet bull

Hči je bolj mirna, sramežljiva. Pred cca 1 letom so jo fantje iz okolice, približno istih let “zmerjali ” z granny, likom iz grozljive igrice. Šla sem do staršev, prvi so se opravičili, oz fant. Drugi starši pa so s kričanjem zagovarjali druga dva otroka, na koncu pa zaloputnili vrata. Ta zadnja dva, sta prepuščena, nevzgojena… problematična in jezikata, dokler ju ne prebuta kak od vrstnikov. Ravno včeraj sve s hčerko šle do avta, medtem ko sta se mulota (ne morem drugače, saj sem besna) pripeljala mimo z kolesi in eden od njiju smeje večkrat ponavljal granny. Sem ga vprašala če izziva, pa se je ni odzval. Kako nastopiti in kaj reči temu smrkcu, da ne bo več norčeval ? S starši ne bo šlo, saj sta me oba napadala in vneto zagovarjala svoje otroke.

Kje je mož?

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 24.11.2021 ob 16:21

Kje je mož?

Za to pa res ne rabis moza!

Stopis do mulca, ga trdno primes za ovratnik in mu zelo resno in jezno reces, da ce se 1x samkrat grdo pogleda tvojega otroka, ga bos nasekala kot vola!

To sem naredila jaz, mulc se je potem nasega izogibal na dalec.

Odgovor na objavo uporabnika
ne rabi moza, 24.11.2021 ob 18:29

Za to pa res ne rabis moza!

Stopis do mulca, ga trdno primes za ovratnik in mu zelo resno in jezno reces, da ce se 1x samkrat grdo pogleda tvojega otroka, ga bos nasekala kot vola!

To sem naredila jaz, mulc se je potem nasega izogibal na dalec.

No.. njeni pristopi očitno niso enaki tvojim? mogoče pa bi bli možu bolj domači..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close