Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj oblečete v službo?

Kaj oblečete v službo?

Tiste, ki v službi nimate službene uniforme, v čem najraje delate? Kratka majica,dolga majica, pulover, imate raje jeans ali mehke hlače?

Delamo od doma…in smo v športnih cunjah karnaprej.

Odgovor na objavo uporabnika
Ime ali vzdevek, 23.11.2021 ob 17:39

Delamo od doma…in smo v športnih cunjah karnaprej.

Žal ne delamo vsi.

Jaz se najbolje počutim v pidžami. Imam to srečo, da sem lahko ves dan v pidžami.

Kar je najbolj udobno in ne tišči:) V tem času pajkice, gležnarji, pulover.

Jaz sem sicer zelo zadovoljna s službo, edino ta vidik me moti. Šef je precej staromoden in vem, da bi rad, da vsi nosimo srajce, bele, pa kakšen reklc ali kako se temu reče. jaz pa srajc ne prenašam, so mi blazno neudobne, pa še zebe me. Tako da jo redko oblečem, čeprav vidim, da me šef postrani gleda.

Praktično ves čas nosim obleke in krila, všeč so mi. In v službi se preobujem v copate, imam to možnost.

Majke, cele hajke, ko je sestanek. Saj bi pižamo, sam, bom na zagovoru ?? pa dober tek ☺

Odgovor na objavo uporabnika
Nah ja, 25.11.2021 ob 16:29

Majke, cele hajke, ko je sestanek. Saj bi pižamo, sam, bom na zagovoru ?? pa dober tek ☺

Če pa Inam krilo do kolen ali obleko, tadebelq meni da gre na zmenku  saj gre zgolj za letne čase. ?

Različno. Včasih casual (kadar nimam kakšnih uradnih zadev), če je sestanek ali kaj drugega pa reklc ali vsaj spodobno jopo. Spodaj pa majico. Hlače so pa včasih tudi z reklcem (če je bolj športen) kar kavbojke, včasih pa bolj elegantne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close