Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manzara

Manzara

Ste že kupovali kaj na tej strani?

Izkušnje?

Zelo me moti, da so slike vecine oblacil le s sprednje strani!

Zelim videti oblacilo na zenski z vseh zornih kotov in sliko materiala in detajlev bolj od blizu.

Glede na to, da je vecina robe kitajske in da so na Aliexpresu res podrobne slike, zdaj imajo celo kratke posnetke modela, ki se obraca in res lepo vidis oblacilo, plus kupci objavijo svoje mnenje in slike, kar je pa sploh realen pogled.

Mi je marsikatero oblacilo na Manzari vsec, a iz tega rauloga nisem kupila se nicesar.

Tista razpredelnica z merami je adijo pamet. Čisto vse napačne mere, obsegi, katastrofa. Sem kupovala tam obleko za eno poroko, vse 3 obsege sem izmerila in v vseh treh obsegih mi je kazalo velikost 4XL. Ker običajno nosim majice L in spodnji del XL, sem klicala, če je mogoče obleka manjša a z večjimi oznakami (ker sem v kitajski trgovini videla gate št. 7XL, ki so drugače za običajno L! ) in mi je trdila, da so običajne velikosti. Pa razložim da 4xl nikoli nisem nič imela in kaj naj naročim glede na svoje mere. Nato pogleda na internetu in reče, da je itak raztegljiva, pa je 100% poliester!!! Začudeno jaz njej. da poliester ni elastičen in ona meni vztrajno zatrjuje  da seveda je.  Nato reče, da bo preverila v skladišču, nakar mi sporoči, da ni elastičen. Mislim halo… da zaposlena tako nima pojma o materialih. Pač vzamem 4xl, ker je rekla, da se mere ujemajo s podatki v razpredelnici in ko prispe… polom! Obleka ogromna, vse visi, nič po tistih merah!!! Vrnem, naročim potem rako na srečo 2xl in je bilo ok.

Edina izkušnja, mere so podn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close