Razlika v letih
Moja 14 letna hči ima fanta starega 19 let. Prijatelja sta bila že dolgo ker sta obiskovala iste dejavnosti. Neizmerno se imata rada. Mene razlika v letih ne moti vendar me zanima kakšna mnenja imate vi. Moja hči je takorečeno starejša za svoja leta. S tem mislim da tudi izgleda starejša in pa tudi se ne razume s svojini vrstniki in je vedno rajši v starejši družbi. Vem da boste nekateri tudi rekli da to ni legalno ampak recimo, da tistega še ne počneta. Zanimajo me vaša mnenja.
Gorenka, 23.11.2021 ob 13:40
Moja 14 letna hči ima fanta starega 19 let. Prijatelja sta bila že dolgo ker sta obiskovala iste dejavnosti. Neizmerno se imata rada. Mene razlika v letih ne moti vendar me zanima kakšna mnenja imate vi. Moja hči je takorečeno starejša za svoja leta. S tem mislim da tudi izgleda starejša in pa tudi se ne razume s svojini vrstniki in je vedno rajši v starejši družbi. Vem da boste nekateri tudi rekli da to ni legalno ampak recimo, da tistega še ne počneta. Zanimajo me vaša mnenja.
Pri 14 letih pa res še ni čas za fanta
Tudi sama sem bila pri 14ih bolj odrasla v vseh pogledih, vrstniki so mi bili otrocji in druzila sem se s starejsimi. Tudi zaljubljana sem bila cez usesa in do vesolja in nazaj v fanta starega 19 let.
Po tej strani razumem tvojo hci.
Imam necakinjo staro 15 let, ta otrok je zrel od rojstva, visoko dekle, odraslo vizuelno, a si za njo ne predstavljam, da bi imela 19 letnega fanta! To je vesolje razlike med njima.
Imam sina starega 22, si ne predstavljam, da bi pri 19ih vozil domov 14 letnico!
Kaj naj ti recem, 14 let je otrok. Ta otrok isce ljubezen, pozornost, pomembnost in podobno pri toliko starejsem fantu! Zakaj ji tega ne date doma?
razumem in ne razumem, 23.11.2021 ob 15:27
Tudi sama sem bila pri 14ih bolj odrasla v vseh pogledih, vrstniki so mi bili otrocji in druzila sem se s starejsimi. Tudi zaljubljana sem bila cez usesa in do vesolja in nazaj v fanta starega 19 let.
Po tej strani razumem tvojo hci.
Imam necakinjo staro 15 let, ta otrok je zrel od rojstva, visoko dekle, odraslo vizuelno, a si za njo ne predstavljam, da bi imela 19 letnega fanta! To je vesolje razlike med njima.
Imam sina starega 22, si ne predstavljam, da bi pri 19ih vozil domov 14 letnico!
Kaj naj ti recem, 14 let je otrok. Ta otrok isce ljubezen, pozornost, pomembnost in podobno pri toliko starejsem fantu! Zakaj ji tega ne date doma?
Točno tako. Je razlika če si bolj zrel od sovrstnikov, ja. Samo da boš pa zato bolj zrel tudi za spolnost (ne se slepiti, da tega ni pri takšnem paru, sploh pa pri 19 letniku)? Niti slučajno.
Pri 14 so tudi meni bili všeč starejši, en je bil tudi 5 let starejši. Samo sem bila vseeno res toliko zrela, da sem vedela, da pač takrat nisva bila kompatibilna in da niti slučajno takrat nisem bila pripravljena na takšno zvezo. Čez nekaj let je bilo to čisto nekaj drugega. Torej ne, pri teh letih je to no-go!
Res pa je težko to preprečiti, ja. To je pa druga zgodba.
Zdajle trenutno je razlika na nek način “večja” kot pa bi bila potem, ko bi bila ona stara 20 ali 25, on pa 25 ali 30. Takrat bo ta razlika čisto v redu.
Malo zgodaj je začela tvoja hči z resnim fantom. Če ji zaupaš, jo še vse dobro. Njej z “resno” spolnostjo nikakor ni treba hiteti in upaj, da je fant dovolj potrpežljiv in spoštljiv do nje.
Forum je zaprt za komentiranje.