Moj brat
Pozdravljeni. Bom na kratko. Skrbel sem 11. let za hudo bolna starša,sem bil sam za vse. Sem zelo težko nekako zdržal. Imam brata,ko je izvedel,da sta starša hudi bolna ga ni bilo nič okoli,da bi ju vsaj prišel pogledat. Sem mu zameril. Starša sta umrla pred dvema letoma,na zapuščinsko ni prišel,ampak se je vsega odpovedal v mojo korist. Ker je bil fer sem ga poklical ven na kavico in mu dal 1.000euro. Ima hišo,je sam in vidim,da mu gre bolj na tanko. Ima nek star telefon,bi rad novega, pa ne upa vzeti s tega kupčka,ko sem mu jaz dal,da bo vsaj nekaj imel. Zdaj pa ne zanima: bi mu Vi kupili še malo boljši telefon,če bi bili na mojem mestu,ali ne. Hvala za odgovor. Dobro vsem.
“jaz bi kupila”,isto mišljenje imate kot jaz. Za hišo,ki jo brat ima smo mu vsi trije že prej pomagali z očetom in mamo,tudi jaz sem mu veliko naredil na in v hiši. Glede tega imam čisto vest. Jaz pa sem podedoval hiško 75kv.m. Tako,da ja,tako kot pravite,vest mi bo bolj mirna. Hvala za mnenje,bom bolj mirno spal. Vse dobro vsem,pomagajmo si,imejmo se radi,jutri bo lahko prepozno. Hvala.
“takoj” bravo. Isto mislim kot Vi in še predhodnica,ki je odgovorila. Izgleda,da mi berete misli. Bom vse naredil tako. Hvala za dobre misli. In ja,starša bosta mirna. Imam sliko v jedilnici od obeh. Vsak dan jima gori svečka in zahvalim se jima prav tako vsak dan za vse kar sta naredila za naju z bratom. Hvala.
Hvala Vam za res pozitivno mišljenje. Sem vesel,da so še pametni,razgledani ljudje na tem težkem svetu. Sem mu že kupil in dal,ja,pa res ni ostalo samo pri telefonu! Še malo za kurjavo sem mu primaknil. Vse v redu. Moja duša bolje diha. Hvala Vam za mnenja,ki so bila identična mojim. Vse dobro Vam vsem skupaj želim.
Forum je zaprt za komentiranje.