Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljana je spalno in delovno naselje

Ljubljana je spalno in delovno naselje

Že to, da po 21.00 uri ni več trgovine odprte, kaj šele ob praznikih. V celi faking Ljubljani ni ene trgovine odprte čez vikend. Pustimo monopol od Petrola, kjer so navite cene in to sploh ni trgovina. Nič dogajanja vse mrtvo, metelkova pet klošarjev se fiksa tam in to je to. Drugje šiptarski bari in burekđinice kjer smrdijo pljeskavice in podoben šrot daleč naokoli. In to je neko nočno življenje al kaj? Sploh pa, v Ljubljani se vsi poznamo, kamorkoli greš naletiš na enega poznanega. Spisdil bom nazaj Berlin, kjer sem živel pred 5 leti.

Morda je bolje da gres v Spanijo, nocno zivljenje pa to.??

Vcasih je bilo vse odprto. Potem pa ste kmetavzarji izglasovali, da morajo biti trgovine ob nedeljah zaprte.    V Lj ni problem, ker imamo Petrol, ki dela non stop, tam kupis vse. Imamo pekarne, fast foode….dostavo, nam ni panike.   V vaseh in malih dolgocasnih mestih je pa res dolgcas…

Primerjat Berlin z Ljubljano je enako kot primerjat Nizozemsko z Uzbekistanom.

V Berlinu lahko greš žurat ob 8 zjutraj v ponedeljek, če hočeš… bil gor in preveril.

Cel vikend v bistvu pomeni 24 ur… na teden. Pa še takrat je vsaj Petrol odprt, pa verjetno še kakšna manjša privat. Če to ne zdržite brez štacun, imate večji problem.

Ja kaj si pa mislil, Ljubljana kot mesto v svetovnem merilu sploh ni mesto, ampak vasica. To da je pomembno si misli le nekaj Ljubljanskih lokal patriotov in par tistih iz periferije.

Najbolj smešno pa je, ko vsaka svetovna zvezda preskoči nastop v Ljubljani oz sploh ne ve da obstaja. Še v Zagreb in Bratislavo ne pridejo vsi 😀 Največ kar premore LJ je zlajnan 2 čelos in Bočelli 😀

Ljubljana, moje mesto <3

2feceae969f6d059b749
1755-1603266456-image
1217932
f88387ca8db938166353
o-400789-1024

2feceae969f6d059b749
1755-1603266456-image
1217932

f88387ca8db938166353
o-400789-1024

Luštne fotografije!

P.S. Res pa je vse mogoče zaprto v Lj čez vikende in ponoči, odkar smo super-pametni slovenci izglasovali zaprtje na referendumih.

Imamo vladavino večine… čemur rečemo demokracija.

Ljubljana je ne preveliko, nekoliko zaspano mesto,v  katerem se nič ne dogaja, kar je meni zelo všeč. No, okej, nekaj dogajanja je, pa bi raje videl, da ga ne bi bilo.

Meni povsem zadostuje kak miren, urejen lokal, odprt do 22. ure.

Pogremašm edino odprtje trgovin v nedlejo do 15. ure in kakšno srednjeveliko 24 ur odprto trgovino s  hrano in še kako malenkostjo, in velikim parkiriščem in ne po pretiranih cenah.

No, za nujno so 24urne pumpe v Ljubljani, pa nekaj burekđinic in kebabov pa mcDrive. In 24 ur na dan dežurna lekarna. Aja, pa za živali ima Veterinarska fakuleta 24 urno nujno veterinarsko pomoč.

Ce ti mesto ni všeč, se preseli v drugo mesto. Trgovine in bare bi morali zapirat že ob 20ih. Če si cel dan drkal hurac, ga dej pa še po osmi uri. Za to ne rabiš met bare. Najslabši je tak razvoj mesta, ko maš svega po malem. Evo primer župančičeve jame al pa vegradove šiške, spalno nasleje, v pritličjih pa drek in obrtno cono. To je ta problem glupih arhitektov. Če imaš normaln posel moraš it zjutraj spočit na delo. Če pa preprodajaš, pol pa verjetn rabiš bare. Ampak te bare bi lahko zdradil v trzinu, blizu mesta, naj bo trzin ljubljanski Las Vegas.

Kmetavzi iz vukojebin govorijo podcenjevalno o Ljubljani, da je samo vas.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 23.11.2021 ob 11:27

Kmetavzi iz vukojebin govorijo podcenjevalno o Ljubljani, da je samo vas.

Če ne bi imeli prav, se ti ne bi oglašala užaljeno 😉

boljš vas kot pa tirana

Ljubljana je cudovito mesto, ravno prav veliko.   Turisti so nad Ljubljani ocarani.   Nasim kmetickom pa fovsija dela na polno.

Kmetavzarji trdijo, da jih Ljubljana ne zanima, da nočejo imeti nečesar z njo, ampak jo kar naprej ven vlečejo. To je enako foušiji in užaljenosti snubca, ki ga lepotica zavrne.

Ljubljana je predvsem mentalna greznica, in gradbeno skropucalo.

Ljubljana je predvsem šiptarsko selo

da velja za vse v slo enako, da so ob nedeljah štacune zaprte, ni še kapnilo (z redkimi izjemami tu in pri vas)? ni treba čez vikend v ljubljano rinit, vas imamo čez teden prek glave dovolj. zabavajte se po svojih živahnih vaseh, pa bomo vsi zadovoljni.

berlin581, 23.11.2021 ob 08:24

Primerjat Berlin z Ljubljano je enako kot primerjat Nizozemsko z Uzbekistanom.

V Berlinu lahko greš žurat ob 8 zjutraj v ponedeljek, če hočeš… bil gor in preveril.

O super! Pol je pa tam v Berlinu kot je bilo pri nas v komunizmu. Takrat je čas počasneje tekel in nikamor se ni mudilo.

brezvezno, 22.11.2021 ob 20:44

Že to, da po 21.00 uri ni več trgovine odprte, kaj šele ob praznikih. V celi faking Ljubljani ni ene trgovine odprte čez vikend. Pustimo monopol od Petrola, kjer so navite cene in to sploh ni trgovina. Nič dogajanja vse mrtvo, metelkova pet klošarjev se fiksa tam in to je to. Drugje šiptarski bari in burekđinice kjer smrdijo pljeskavice in podoben šrot daleč naokoli. In to je neko nočno življenje al kaj? Sploh pa, v Ljubljani se vsi poznamo, kamorkoli greš naletiš na enega poznanega. Spisdil bom nazaj Berlin, kjer sem živel pred 5 leti.

Pred 5-imi leti si živel v Berlinu? Pa pusti to, ti bi moral živeti pred mnogimi leti v Jugoslaviji.

V Ljubljani smo še pred 20imi leti imeli kar dve trgovine odprte 24 ur na dan, 7 dni v tednu. V Jugoslaviji pa smo imeli poleg hitre prehrane v Ljubljani še eno gostilno odprto 24 ur na dan 7 dni v tednu.

Včasih ko sem zjutraj ne tako zelo zgodaj šel mimo metelkove je vedno bila vsaj za konec tedna kaka druščina, ki je potegnila nočno zabavo. Zdaj pa izgleda kot kraj duhov.

Tudi diskoteke več ne delujejo do jutra. Glavna banka za vikend sploh ni odprta.

Tako zelo me je sram pred tujci. Pa to ni prestolnica, to je vas. Uničili so nas prasci, za katere je majhno ljubko in so zavirali razvoj Ljubljane, da se ni mogla razviti v večje mesto. In zaradi teh gnojov imamo v Ljubljani kmetavzarsko mentaliteto zaradi katere se ženske sploh ne upajo seksat okoli, da ne bi obveljale za kurbe in pedri se počutijo, da nimajo izbire. Ker se pač vsi poznamo.

Ena taka budala kmetavzarska je zgoraj objavila slike Ljubljanskih stolpnic v smislu kao, da je to grdo, te velike glomazne stavbe. Ker lepa pa lušna je pač njihova kmečka hiša in njihova mala vaška cerkvica. Tako primitivci razmišlajo.

Če ne bi imel delovnih obveznosti v Ljubljani res ne vem kaj bi tukaj sploh počel. Se mi Maribor kot mesto in ljudje v njem zdijo bolj topli, čeprav tudi enkrat ko sem se tam zanimal v času študija za prehod, mi niti odpisali niso, ampak ta ignoranca je splošna povsod. Včasih se prav čudim od kje in zakaj ljudem toliko prepotentnosti in previsoke samozavesti. Verjetno posledica preobilja.

Je pa res da tudi jaz opažam, da je v Lj res ekstremno veliko tujcev. Še 10 let nazaj ni bilo tega opaziti tako množično, v Jugoslaviji pa še veliko manj.

Zadnjič sem od petih ljudi govoril (npr trgovina, služba, mojster, ko so mi jemali bris, servis) pa eden ni znal kaj dobro slovensko. Po moje kaka Makedonija ali Albanija, mogoče tudi Bosna ali Hrvaška.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close