resnica o cepivih slovenska medicinka sestra
rozica159, 22.11.2021 ob 15:48
Spoštujem delo medicinskih sester (res morajo imeti veliko empatije, solidarnosti, čuta za pomoč in človečnosti), vendar pa o cepivih/zdravilih NE morejo govoriti, ker za to niso kompetentne (me tudi drugače razjezi v življenju, ko je kdaj kakšna “pametna” medicinska sestra komentirala moj krvni izvid preden ga je videl zdravnik/zdravnica). O delovanju cepiv lahko povedo največ zdravniki in farmacevti, nekaj pa tudi kemiki, biokemiki, mikrobiologi in biologi ter veterinarji. Medicinske sestre pa žal niso na tem seznamu – one so izurjene v negi. Medtem, ko so predhodno našteti profili tekom izobraževanja predelali veliko vsebin biokemije, mikrobiologije, celične biologije in genetike. Kot sem napisal zelo spoštujem delo medicinskih sester (so si zaslužile povišanje plač), ampak znanja o cepivih pa nimajo – ga imajo nekateri drugi izobrazbeni profili več, čeprav ne delajo v bolnišnicah ali zdravstvenih domovih…
Bi-Ke, 23.11.2021 ob 00:03
Spoštujem delo medicinskih sester (res morajo imeti veliko empatije, solidarnosti, čuta za pomoč in človečnosti), vendar pa o cepivih/zdravilih NE morejo govoriti, ker za to niso kompetentne (me tudi drugače razjezi v življenju, ko je kdaj kakšna “pametna” medicinska sestra komentirala moj krvni izvid preden ga je videl zdravnik/zdravnica). O delovanju cepiv lahko povedo največ zdravniki in farmacevti, nekaj pa tudi kemiki, biokemiki, mikrobiologi in biologi ter veterinarji. Medicinske sestre pa žal niso na tem seznamu – one so izurjene v negi. Medtem, ko so predhodno našteti profili tekom izobraževanja predelali veliko vsebin biokemije, mikrobiologije, celične biologije in genetike. Kot sem napisal zelo spoštujem delo medicinskih sester (so si zaslužile povišanje plač), ampak znanja o cepivih pa nimajo – ga imajo nekateri drugi izobrazbeni profili več, čeprav ne delajo v bolnišnicah ali zdravstvenih domovih…
Ja imaš prav,samo kaj,ko pa so poštene zdravnike,biokemike,epidemiologe itd…odstranili iz sistema in nastavili svoje,ki vsi lajajo v isti rog za korona dodatke in še marsikaj…
Kako naj potlej zaupam v sistem če v njem delajo osebki kateri mi lahko škodijo, tej sigurno nebi zaupal , tudi svoji zdravnici ne zaupam 100% , vsaj ne več od kar je delala proti mojim interesom v neki zadevi, ji pa povsem zaupam pri izbiri cepiva, ona je že od samega začetka cepila samo s Pfajzerjem in tudi danes cepi samo z njim, vseh ostalih nadomestkov za cepiva ni uporabljala, danes vsi vemo kako je z njimi.
V bistvu tudi zdravniki ne morejo kompetentno govoriti o cepivih Oz lahko o njih govorijo popolnoma enakovredno veterinarjem, mikrobiologom ipd. Izjeme so epidemiologi in imunologi. Torej strokovnjaki za cepiva so imunologi, epidemiologi in farmacevti, ostali pa so približno na nivoju laične znanosti, ki sama v znanstvenih člankih poišče odgovore o cepivih. Zanimivo mi je, da marsikateri zdravnik ne pozna razlik v delovanju posameznih cepiv. Ve, da delujejo, to je pa tudi vse.
Kaksna glupa sestra. Ona je samo sestra…… Zaupajte zdravnikom iz podrocja imunologije, virologom, strokovnjakom, zaupajte znanosti. Bodite pametni in se cepite. Ce je treba, tudi veckrat. Cepivo je varno. Ko boste na intenzivi, pa boste prejeli 10 vrst zdravil. na dan. Ce se ne cepitr- zlahka pristanete tam.
Ljudje, ki s tega področja nimajo nobenega znanja, nimajo pojma o delovanju človeškega telesa, kaj šele o delovanju cepiv, najbolj verjamejo takim “pametnim” medicinskim sestram. Ta ženska pojma nima, kakšno škodo ona dela vsem tistim, ki ji verjamejo.
Edino, kar nas bo rešilo te pandemije in še vseh tistih, ki prihajajo je da se cepimo!!
JANŠA LAŽE KOT PES: Angleški BBC poroča, da je v VB v oktobru umrlo 3371 oseb od tega je bilo necepljenih 551, CEPLJENIH pa 2809, za 21 oseb ne vedo ali so bili cepljeni, torej 16% necepljini, 83% CEPLJENI in 1% ni podatka. ZAKAJ ŽE BI BILO V SLOVENIJI DRUGAČE??? Janša, Poklukar, Krek, Beovič, Logar- NE NAM LAGATI! (https://dailyexpose.uk/2021/11/17/covid-deaths-ratio-vaxxed-to-unvaxxed-41-corporate-media-should-be-censored-for-spreading-disinformation/)
Da ne boste spregledali slučajno 🙂
Koliko pa je sploh še necepljenih v VB? Sploh teh tastarih?
Glede na podatke je torej cepivo slabo učinkovito pri starih, medtem ko je velika razlika pri mladih. Mladi necepljeni umirajo precej bolj pogosto od cepljenih. Torej tam do 50. leta je precej boljše, če si cepljeni, kot pa če nisi – tako pri hospitalizaciji, kot pri smrti. Torej cepimo vse od 0-50? Ostali pa naj se kakor želijo?
He he, seveda je tako poenostavljano branje številk, ki so izvzete iz konteksta nevarno, ampak če je treba, boste pa tudi to naredili, samo da boste “dokazali” svoj prav. Tudi če vas pobere, a ne?
Za hec pa poglejmo npr. skupino 50-59 let. Primerov je bilo v navedenih tednih:
– 6922 necepljenih in
– 102.366 cepljenih (polno oz. 2 dozi in 14 dni po prejemu druge).
Od tega jih je bilo hospitaliziranih:
– 565 necepljenih oz. 8,16% vseh pozitivnih necepljenih v tistih tednih in
– 833 cepljenih (polno oz. 2 dozi) oz. 0,81% vseh pozitivnih cepljenih tisti teden.
Hm, cepivo res ne deluje zgleda, ja
Kaj pa smrti? Pa poglejmo spet za isto starostno skupino:
– 84 necepljenih oz. 1,21%
-102 cepljena polno oz. 0,09%
Ja, res cepivo sux. Če bi dodali pa še tiste nepolno cepljene, bi bilo pa še slabše. Za necepljene.
Strel v koleno – spet.
Spoštujte stroko, ne pa janšistične fašistične golazni, ki hoče pobiti lasten narod.
https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/3002917013329401
Forum je zaprt za komentiranje.