Kdaj bo konec korona krize?
življenje895, 22.11.2021 ob 15:03
Kdaj bo konec korona krize? Kdaj bomo spet zaživeli normalno, tako kot nekoč?
Svobodo si bo treba izboriti, če jo še kdaj želite videti. Dojemite že.
še, 22.11.2021 ob 18:05
nikoli ni bilo bolje edino na vratih treba na hitro PCT pokazati. Ne vem kaj vas moti?
No mene edino, ker je sedaj slabša dobava avtomobilov, ker ponavadi menjam na 3 leta. Bo še kakšno leto počakal saj je v bistvu še vedno kot nov.
Azijci imajo lepe zaloge, sam kakšno elektriko se mogoče mal čaka.
Beivićeva je rekla, da bo ta val trajal do prvega maja, glede na njegove lastnosti in obnašanje naroda.
Svobode, ki smo jo imeli prej pa ne bomo dobili nazaj. Vsaj vsega ne kar smo imeli. Bo treba živeti z manj.
Saj že od devedesetih let naprej imamo vedno manj, samo bebci, ki živite svoja mala živlenja in se poneumljate z ameriškimi filmi tega ne opazite.
Kako naj ti povem čim bolj nežno… Never Ever…
Epidemija bo po projekcijah končana spomladi – delta sev je tako agresiven, da se bo z njim srečal vsak – v bistvu bo “uničil samega sebe”… Cepljeni ne bomo zboleli ali bomo zboleli blago, pri necepljenih pa je spekter možnosti širši in nekoliko manj ugoden (jim ne bo nič, blaga okužba ali huda okužba z resnimi posledicami)…
Kar se tiče normalnosti – meni se zdi že, da jo imamo z nekaj prilagoditvami sedaj. Resnično nenormalno im nevzdržno je bilo lani pozimi in spomladi, ko smo imeli zaprtja – tiso je bilo res nenormalno stanje, ki ga nočem več doživeti… Nositi maske in pokazati PTC potrdilo pa ni nič tako drastičnega. Dokler grem lahko normalno na kavo, normalno v fitness, normalno na fakulteto, se lahko s prijetlji sprehodim po mestu in grem k frizerju je zame normala – normalno NI bilo lani, ko nisem smel videti kolegov, ko sem lahko šel le do živilsketrgovine,… Takoj grem tudi še po 3., 4. in tudi 10 odmerek cepiva, če bo to omogočalo odprto družbo. Navsezadnje se je nekaj ljudi vsako leto cepilo proti gripi – pa jim je bilo povsem normalno, da se cepijo. Tako, da v poživitvenih odmerkih ne vidim nobene težave.
Bi-Ke, 23.11.2021 ob 00:17
Epidemija bo po projekcijah končana spomladi – delta sev je tako agresiven, da se bo z njim srečal vsak – v bistvu bo “uničil samega sebe”… Cepljeni ne bomo zboleli ali bomo zboleli blago, pri necepljenih pa je spekter možnosti širši in nekoliko manj ugoden (jim ne bo nič, blaga okužba ali huda okužba z resnimi posledicami)…
Kar se tiče normalnosti – meni se zdi že, da jo imamo z nekaj prilagoditvami sedaj. Resnično nenormalno im nevzdržno je bilo lani pozimi in spomladi, ko smo imeli zaprtja – tiso je bilo res nenormalno stanje, ki ga nočem več doživeti… Nositi maske in pokazati PTC potrdilo pa ni nič tako drastičnega. Dokler grem lahko normalno na kavo, normalno v fitness, normalno na fakulteto, se lahko s prijetlji sprehodim po mestu in grem k frizerju je zame normala – normalno NI bilo lani, ko nisem smel videti kolegov, ko sem lahko šel le do živilsketrgovine,… Takoj grem tudi še po 3., 4. in tudi 10 odmerek cepiva, če bo to omogočalo odprto družbo. Navsezadnje se je nekaj ljudi vsako leto cepilo proti gripi – pa jim je bilo povsem normalno, da se cepijo. Tako, da v poživitvenih odmerkih ne vidim nobene težave.
Če je pa zate to normala,potem pa adijo pamet!
Za bi-ke
Bi-Ke, oblast hoče TOČNO take ovce kot si ti. Pa brez zamere. Si kot tisti naivni Nemci med 2. svetovno vojno, ki jih ni prav nič motilo, da njihovi sosedje in sodelavci Židje čez noč izginejo v lagerje in ni bilo več duha ne sluha o njih.
Za tiste Nemce ni bilo to nič tako hudega, ONI so imeli še naprej normalno življenje…
A eni ljudje dejansko nimate biti trohice kritičnega uma???
Forum je zaprt za komentiranje.