Zanima me kako sta se zmenili,mama in hci.kak bo sla oblecena v solo
tukaj hči, 22.11.2021 ob 12:25
Sem si nataknila gor fukštumfe pa kavbojke prek pa spodaj bele zkone pa adidaske, petke pa v torbo. Kak hitro sem prišla za ogal, kjer me matka ni več videla, sem vrgla kavbojke dol, kiklco odrolala izpod jošk in gasa dalje.
BLablabla
Pa ti blabla avtor neverjetno tezek si.
Tvoja pisana beseda se ne da brat.zal te moram preskocit.res.prav preskocim te in ne.ne bos se danes stiskslal kmeni. Drugemu pametuj.luzer
Pridna. Pleši kako mi sviramo!
Marjeta4z, 22.11.2021 ob 13:42
BLablabla
Pa ti blabla avtor neverjetno tezek si.
Tvoja pisana beseda se ne da brat.zal te moram preskocit.res.prav preskocim te in ne.ne bos se danes stiskslal kmeni. Drugemu pametuj.luzer
Neeeeeeeeeee… Mamaaaaaaa
ma ne morem več, 22.11.2021 ob 14:12
Poročilo: danes se je še oblekla tako kot prejšnje dni. Pajke, pulover do popka, škornji, plašč. Me bo pa naslednje dni po moje masirala s tistim krilom. Kot sem na hitro pogledala, vas je kar nekako pol pol. Eni ste za, drugi striktno proti. Bomo videli, hvala za vse poste.
Sem mama najstnice in bi se zaradi ledvic in mehurja usajala nad tem, da ima oblečene nadkolenke brez žab (če sem prav razumela). Torej naj ima oblečene npr. najlonke (nude) kožne barve in nadkolenke čez. Dobro, krilo bi bilo lahko dolgo do polovice stegen, ampak saj ni prvič, da se nosijo mini krilca.
Forum je zaprt za komentiranje.