Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napredovanja v JS- nujno, se kdo spozna?

Napredovanja v JS- nujno, se kdo spozna?

Pozdravljeni, zanima me, ali je tu kdo, ki se spozna na razlago pogodb/členov in vseh uredb v JS?

Prebrskala sem ze cel kup strani na spletu in ne najdem podatka, na koga se obrniti s tovrstnimi vprasanji (glede napredovanj, pogojev itd.) Ali obstaja kaksna pomoc na tem podrocju?

hvala 🙂

Mogoce kar napisem konkreten primer: zaposlena sem bila v JS, placna skupina E, tarifni razred VII/2 dve polni leti, za katere sem bila tudi ocenjena. Nato sem menjala delodajalca, zaposlitev brez prekinitve, sla na novo delovno mesto z enakim tarifnim razredom, placna skupina J.

vprasanje: ali je v tem primeru napredovalno obdobje prekinjeno ali ne? Nekje pise, da ne, ce se tarifni razred ohrani. Iz drugega clena pa je razvidno, da je prekinjeno, ker je menjava placne skupine. Kaj torej drzi?

To vprašajte na SViZ pravno pomoč, če ste včlanjeni. Na njihovi spletni strani so kontakti.

Bila si v plačni skupini E, zdaj si v plačni skupini J, torej popolnoma drugačno delo.

VII/2 ni pomembno.

Štartaš ponovno od začetka, z izhodiščnim najnižjim PR za to delovno mesto in napredovalno obdobje se šteje iz nule.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close