Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavrnitev

Zavrnitev

Pozdravljeni.

Gre za včerajšnji dogodek, ki se je zgodil ob gledanju tv. Gledava s partnerjem en show in med reklamami se obrne k meni in me začne božati.. malo se cartava in rajcava, nakar mu jasno povem, da si želim sexa. On pa začne cinclat češ, da bo konec reklam… mislim resno?

In pol se vseeno nekako želi spraviti k sexu in napove pozo ob kateri bi lahko gledala zraven tv… v šoku sem. Itak da me je minilo do vsega. In ko sem ga jezno poslala v tri krasne je vprašal,  kaj pa je bilo narobe? Saj sva rekla najprej, da bova gledala tv.

Moški,  zanima me predvsem vaše mnenje. Kako vi to vidite? Jaz se počutim nevredno. V bistvu on ni vreden mojega časa in telesa.

A ni vreden casa in telesa. Ma nemoj…

Nic hudega. Zapeljivo se obleci in v špancir po ulici.

Z moškimi je dostikrat tako, ko ima žensko se mu zdi samoumevna in, da bo ta ženska vse njegove fore tolerirala. Najbolje ga bi cepila, če bi v tistem momentu rekla, če ne boš ti, bo pa drug in vzela telefon in zaglumila, da kličeš jebača. Če pa razmišljaš, da ni vreden tvojega telesa in časa si pa itak že na pol odklopljena..

kater TV show je to tako dober?

Časovni zamik si nabavita 😉

Vidim te kot komplikatorko. Včasih je pa res lahko tudi tako, nekaj spremembe ne škodi.

Da pa na tem postavljaš svojo vrednost… in to vsakič… je pa še ekstra trapasto. Sorry za direktnost – a sama si vprašala. Lahko si pa končno naročita časovni zamik za gledanje TVja…

Odgovor na objavo uporabnika
Razočarana380, 22.11.2021 ob 07:57

Pozdravljeni.

Gre za včerajšnji dogodek, ki se je zgodil ob gledanju tv. Gledava s partnerjem en show in med reklamami se obrne k meni in me začne božati.. malo se cartava in rajcava, nakar mu jasno povem, da si želim sexa. On pa začne cinclat češ, da bo konec reklam… mislim resno?

In pol se vseeno nekako želi spraviti k sexu in napove pozo ob kateri bi lahko gledala zraven tv… v šoku sem. Itak da me je minilo do vsega. In ko sem ga jezno poslala v tri krasne je vprašal,  kaj pa je bilo narobe? Saj sva rekla najprej, da bova gledala tv.

Moški,  zanima me predvsem vaše mnenje. Kako vi to vidite? Jaz se počutim nevredno. V bistvu on ni vreden mojega časa in telesa.

Eeeej ne morm v’rjet,

da nekdo slabo zaliva tak cvet.

Jaz vem, v čem je rože čar,

najbrž bi bil, dobr vrtnar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close