Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Robert Golob in Mario Fafangel sta seksi za popizdit

Robert Golob in Mario Fafangel sta seksi za popizdit

mater so tile primorci seksi, kodrasti <3

Matej Tonin. Taki mucek.

Odgovor na objavo uporabnika
ti primorci, 21.11.2021 ob 22:29

mater so tile primorci seksi, kodrasti <3

Meni pa je Matjaž Nemec njami. Vuh njegova pojava, karakter, šarm, inteligenca…vse po mojem okusu. Pred njim bi pa ziher dobila mehka kolena 🙂

nagajivka xxxl, 21.11.2021 ob 22:53

Meni pa je Matjaž Nemec njami. Vuh njegova pojava, karakter, šarm, inteligenca…vse po mojem okusu. Pred njim bi pa ziher dobila mehka kolena 🙂

Meni je pa Matjaž Nemec njami. Njegova pojava, karakter, inteligenca, spoštljivost, umirjenost…vse za mene. Pred njim bi pa ziher dobila mehka kolena 🙂

Kdo vam je od politikov in njihovih pajdašev noro seksi in kdo ful ogaben?

Ta frizura jima res paše.

golob je res pravi golob u :)))

hahah provokacija za clikcbain, ampak….

Ko ženske mislijo z mokrim mednožjem in gledajo samo na zunanjost in obkrožžujejo volilne listke 🙂

A tole  zmorete razumeti, babe?

.https://siol.net/novice/slovenija/projekt-grom-je-golob-drzavi-zamolcal-prodajo-gen-i-564429

Grimsi boy

imaš prav, avtorica

Popolnoma nevmesno in neodgovorno se obnašate, ženske! Videti v akterjih političnega, ekonomskega in gospodarskega javnega življenja seks figure je neodgovorno in bizarno.

To je čisti seksizem, ki vodi v neodgovorne volitve in pobebavljeno dojemanje sveta.

K sebi še spravite, kokoši!

Meni je Cigler Kralj všeč pa Pahor ??

Janez in Žan Mahnič, potem dolgo nič, potem Tomaž Lisec…

Aja, ma vi greste z vrha, ne z dna? Potem pa nič.

nagajivka xxxl, 21.11.2021 ob 22:58

Meni je pa Matjaž Nemec njami. Njegova pojava, karakter, inteligenca, spoštljivost, umirjenost…vse za mene. Pred njim bi pa ziher dobila mehka kolena 🙂

inteligenca?? on je skor pri 30 maturiral..

Ma nauči se ti najprej ločiti : Golob je “Vajdou’c”  ( je z goriškeha konca), ne pa primorc ‘ 🙂 🙂 🙂

regije ti pa ne gredo ravno, 22.11.2021 ob 19:41

Ma nauči se ti najprej ločiti : Golob je “Vajdou’c”  ( je z goriškeha konca), ne pa primorc ‘ 🙂 🙂 🙂

To so za nas vsi Primorci…

Brez zamere, sam tuki gor so res same penzionistke

Priznam, vsaj malo sem neracionalna. Ja, Kučan je imel lepe učke, v živo še lepše kot na sliki. Tudi Pahor mi je bil všeč. In Jankovič zaradi nasmeha in barve oči. Tudi Toni a se ne bi branila. Matjaž Nemec je lepotec, šarmer, a Fafangel in še za odtenek bolj Golob sta pa še seksi za povrhu.  Pa karizmo imata. Saj ne, da bi slepo volila le zaradi lepih učk in seksi kravželjčkov, a nekaj pik pa to prinese in v dilemi zmaga.

Sem poguglala Ciglar Kralja in moram reči, da bi ga dodala v svoj izbor. Spominja na Clooneya.

Včeraj sem pogledala, kdaj je Golob rojen, ker mi je res že dolgo luskan paket z lepoto in pametjo ter moško eleganco. Pravzaprav je sedaj še lepši kot, ko je bil mlajši.

Pa kolkov moraš bit star, da so ti taki moški všeč? Ker recimo župnik Golob je rekel, da ima fun club babnic 60+. ?

Kolko ste pa ve stare? Očitno je treba na vodilna mesta postavlkat lepe moške, pa boste vse ubogale. Torej če bi bil Janša lep, bi bile vse pocepljene 3x že.

Meni pa ‘kodrčki’ na moških ne delujejo ne seksi in ne lepo. Z njimi so taki kot postarani sivolasi ‘mali fantki’.

Bi vam bili ti “kodrasti fantki” tudi  vseč, če bi se obrili na nulo?

Bleda polt, podočnjaki in sivo črna griva me spominja na vampirje …

In kaj je goriška drugega kot primorska?

Risanka, 23.11.2021 ob 06:12

Pa kolkov moraš bit star, da so ti taki moški všeč? Ker recimo župnik Golob je rekel, da ima fun club babnic 60+. ?

Kolko ste pa ve stare? Očitno je treba na vodilna mesta postavlkat lepe moške, pa boste vse ubogale. Torej če bi bil Janša lep, bi bile vse pocepljene 3x že.

Sem ze 3x cepljena pa ko vidim to albansko faco se mi se vedno obrne ?

Meni golob ni j***zoven. Neurejen, uzaljeni cepetavcek mi deluje.

Kera je omenila Tonina…. “lepo te prosim” ?… samo se tisto crno kiklo z belo zipkasto srajcko mu das in berilo v roke pa si ga predstavljam kako zgleda ob “nedeljah zjutraj” ?

Fafangel…mi je simpaticen , ravno sibim se ne.  Nemec… ajdi za cez vikend bi bil, ce bi bila na samotnem otoku.

Ne padam ravno dol kar se tice politikov…

2018-zan-mahnic-750-500

pa še v SĐSsu je <3

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close