Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naši nagi sosedje

Naši nagi sosedje

Naši novi sosedje imajo hišo vso v steklu in iz naše hiše so vidi direkt v njihovo dnevno sobo in jedilnico. Oni se po svoji hiši sprehajajo nagi, goli kot jih je ustvarila mati narava. Meni je to nagravžno, sploh ko vidim, da z nago ritjo sedejo na stol za mizo ali kavč. Najhuje od vsega pa mi je, da bi to videli moji otroci. Sem se poskusila že pogovoriti z njimi pa se sploh ne dajo motiti. Kaj naj naredim? Čisto sem že obupana!

Vzemi kakšne antidepresive.

Še boljš pa, da nehaš buliti v njihovo bajto.

Ej, mon modi, kako se vam le da?!

Zaves pa tudi ti nimas?

A ni ta tema že bila?

Sem se že ustrašila, da si moja soseda.

Ampak mi nismo čisto nagi. Smo v perilu. Moški del boksarce, s hčerko pa običajno še kakšen top zraven gatk nosiva.

Rolete dej dol.

Hja… obupuj še naprej.

Ali pa začni gledati po svoji hiši, namesto k sosedom.

Škoda, da je ta forum postal plac izmišljnenih tem, ko jih potem sponzorirajo skozi oglaševanje na FB-ju. Vse za klike.

Vprašaj na stanovanjsko inšpekcijo če v takem primeru lahko kaj narediš. Lahko pa med vašo in njihovo hišo postaviš kaj podobnega kot imajo v kampih svoje parcele ograjene. Mogoče pa potem to soseda začne motit.

Odgovor na objavo uporabnika
Soseda140, 21.11.2021 ob 20:13

Naši novi sosedje imajo hišo vso v steklu in iz naše hiše so vidi direkt v njihovo dnevno sobo in jedilnico. Oni se po svoji hiši sprehajajo nagi, goli kot jih je ustvarila mati narava. Meni je to nagravžno, sploh ko vidim, da z nago ritjo sedejo na stol za mizo ali kavč. Najhuje od vsega pa mi je, da bi to videli moji otroci. Sem se poskusila že pogovoriti z njimi pa se sploh ne dajo motiti. Kaj naj naredim? Čisto sem že obupana!

Aha, tudi meni se je zdel dober film. Ampak v naslovu so bili glasni, ne nagi.

V našem  bloku živi gej par, ki ima v lasti pritlično stanovanje z atrijem. Nočeš vedeti kaj vse ne vidimo in ne slišimo. Smo klicali policijo, pa upravnik je ukrepal, pa še vse živo. Razmišljamo, da bi prodali stanovanje, tako grozno je postalo. Ker vesta, da sta nam neapetitlih nam še nagajata.

Ne glej, ne kukaj, ne škili, k sosedovim in ne boš vedela, kakšni so.

Nove hiše so vse v steklu in nimajo zaves. Noter lahko vidiš, kar hočeš. Jaz nimam navade buljit drugam.

Ne predstavljam pa, kako se ljudje počutijo v takih stanovanjih. Jaz imam zelo rada zavese.

Očitno je izvrstna pasivna gradnja. Pri zdajšnjih cenah ogrevanja bi bilo v klasični hiši to nemogoce. Vseeno o tem početju  Mislim nepotrebno, da gre za nepotrebno trošenje energentov in povečevanje ogljicnega odtisa.

XyXy, 22.11.2021 ob 03:13

V našem  bloku živi gej par, ki ima v lasti pritlično stanovanje z atrijem. Nočeš vedeti kaj vse ne vidimo in ne slišimo. Smo klicali policijo, pa upravnik je ukrepal, pa še vse živo. Razmišljamo, da bi prodali stanovanje, tako grozno je postalo. Ker vesta, da sta nam neapetitlih nam še nagajata.

Ne razumem, kako vidite?

Ce ste doma, ne vidis v stanovanje pod teboj ali ob tvojem.

Ce gres mimo, zakaj n egledas na deugo stran? Ste voaerji?

Zivim v naselju z atrijskimi stanovanji, se nikdar nisem buljila h komu v atrij ali stanovanje!

kako pa vidite?, 22.11.2021 ob 12:24

Ne razumem, kako vidite?

Ce ste doma, ne vidis v stanovanje pod teboj ali ob tvojem.

Ce gres mimo, zakaj n egledas na deugo stran? Ste voaerji?

Zivim v naselju z atrijskimi stanovanji, se nikdar nisem buljila h komu v atrij ali stanovanje!

Tam kjer mi živimo iz vseh balkonov vidimo v atrij, seveda če želimo, ker atrij je bistveno večji kot balkon.

Se strinjam,očitno imaš preveč časa da lahko vohuniš skozi rolete,,jaz bi si omislili zavese.

iščem takšne sosede,naši so muslimani pa čisto zadekani.prijazni a dolgočasni.

Kaj te sploh briga.

Imamo veliko moderno hišo z lepo urejeno okolico in ograjo.

Boli me ku rac če me kdo gleda .

Tudi sam hodim po stanovanju nag ,mogoče zanalašč, ker vem ,da ponavadi ženske zijajo k nam že zaradi fovšije.

Se ne sekiram tudi na vrtu se sončim brez.

A ha pa sexava z svojo drago tudi kjer koli se nama zahoče.

Pa dobr ludje božji, kaj si bo ina orejo in rolete dajala delat. Jaz imam v kuhni okenin ko pomivam posodo in podobno gledam ven, sosedje so si pa bajto tko postvil,da vidim h njim v jedilnico, kuhinjo dnevno in še v zgornje nadstropje, ker imajo panoramsko steno. Jaz imam okno zato da gledam ven, kaj bom mela rolete dol. Psihiči!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close