Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kovid odškodnine komu le

kovid odškodnine komu le

Kovid odškodnine? Komu? Tistim, ki so šli prostovoljno pod šus, da so si kupili svobodo gibanja? Kovid odškodnine bi morali kvečjemu dobiti mi zdravi, ki se pazimo in so nam skoraj povsod zaprta vrata brez testiranja. Mi zdravi moramo dokazovat, da smo zdravi s testiranjem, čeprav je lepo povedano, da so testi namenjeni za testiranje tistih, ki kažejo simptome. Eto, za to omejevanje zdravih  bi morale padati kovid odškodnine.

Se strinjam. Saj so se vsi cepili prostovoljno. Poleg tega so govorili, da je cepivo varno, učinkovito, najmodernejšo…. Odškodnine zato naj plačajo tisti iz svojega žepa, ki so širili cepilno propagando. Naj zdaj odgovarjajo.

Se ne strinjam. Ljudje niso eksperti na podrocju farmacije in cepiv, v dobri veri so se cepili (velja tudi za tiste , ki so se cepili samo zaradi kode- ja pac neumnost se ni kaznivo dejanje) da ne bo vecjih tezav. V primeru, da tezave imajo naj se jim da denar (marsikdo nima za privat pregled), na ta nacin bojo vsaj do zdravnika prisli in neke pomoci, saj vidite da je javno zdravstvo na psu (odklanjajo ljudi) in dokler prides na vrsto je leto ali dve hitro okoli. Nihce ni rad bolan.

Ljudje so bili namerno zavedeni. Namerno se jim še vedno laže. Namerno se še vedno širi lažniva cepilna propaganda preko lažnivih medijev in lažnivih politikov se ljudi zavaja. Politiki so namerno ljudi prodali za namene poskusnih podgan ter jim namerno prikrivali, da se izvaja množični eksperiment.

Z odškodninami si zato vsi zločinci poskušajo oprati roke in le kažejo koliko ste vredni. Zaslužili so milijarde, vam za uničeno zdravje in življenje ponujajo miloščino.

Če bi vam bilo mar zase, bi vsi skupaj odstranili zločince in jim sodili zaradi genocida. Ker dejansko so vas nategnili.

Redkokomu.   Ce ima en na miljon posledice po cepljenju , sploh ni taka panika.

Se strinjam. Sploh pa je vse skupaj predvolilna kampanija.

Naj mi eden od anticepilcev odgovori, od kje je statisticno toliko povisana mesecna umrljivost in krajsa povprecna zivljenska doba. Pa ne mi odgovarjat,da statisticni urad laze.

Odgovor na objavo uporabnika
Faktor, 21.11.2021 ob 15:05

Naj mi eden od anticepilcev odgovori, od kje je statisticno toliko povisana mesecna umrljivost in krajsa povprecna zivljenska doba. Pa ne mi odgovarjat,da statisticni urad laze.

od kovida ti teslo, po dveh letih ti je menda jasno? to bedak pa menda tud ves da je edini nacin da zapustis ta svet da umres,   bustvu je zeli egoisticno podsljeevati zivljensko dobo v nefogled…vse ima svoje meje tepci

To ni nikakrsen odgovor. To je skrpucalo napol. pismenega

Odgovor na objavo uporabnika
Robi650, 21.11.2021 ob 14:06

Se strinjam. Saj so se vsi cepili prostovoljno. Poleg tega so govorili, da je cepivo varno, učinkovito, najmodernejšo…. Odškodnine zato naj plačajo tisti iz svojega žepa, ki so širili cepilno propagando. Naj zdaj odgovarjajo.

To pa je prava logika ja. Zaukaži jim, da bodo oni morali plačati, pa boš imel main stream medijski molk. Tudi oglasiti se, si ne bi več drznili. Bi korona kar izpuhtela.

Vsi, ki podpirate koronski zločin, ste morilci.

https://www.glas-javnosti.rs/vesti/hronika/-nocas-moraju-da-umru-18-pacijenata-nastelujte-respiratore-trazi-se-hitna-istraga-o-stanju-u-srpskim-bolnicama-foto

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close