Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali mi je akumulazor crknil

ali mi je akumulazor crknil

Sem imela avto 10 min v kontaktu in klimo gretje. Zdaj se mi ne prižge več. Se mi je spraznil akumulator, crknil?

Ali avto asistenca proba najprej napolnili akumulator na terenu ali ga takoj odpeljejo? Avto se ne prižge.

Čaki, da vržem karte…

Bom jaz pogledala v stekleno kuglo.

Odgovor na objavo uporabnika
zima bela, 21.11.2021 ob 11:55

Sem imela avto 10 min v kontaktu in klimo gretje. Zdaj se mi ne prižge več. Se mi je spraznil akumulator, crknil?

Ali avto asistenca proba najprej napolnili akumulator na terenu ali ga takoj odpeljejo? Avto se ne prižge.

Avto asistenca ti ga proba vžgat z boosterjem ..če vžge pa se zapelji do mehanika pa naj pogleda kaj je seveda jutri .

Nam je letos februarja doma ni več vžgal prišla avto asistenca domov so ga vžgali smo ga peljali na servis tam so akumulator menjali in potem več težav ni bilo.

sonja112, 21.11.2021 ob 15:17

Avto asistenca ti ga proba vžgat z boosterjem ..če vžge pa se zapelji do mehanika pa naj pogleda kaj je seveda jutri .

Nam je letos februarja doma ni več vžgal prišla avto asistenca domov so ga vžgali smo ga peljali na servis tam so akumulator menjali in potem več težav ni bilo.

Res je bil akumulator. In cena menjave 120 evrov. Sedaj vidim cenik na internetu, po 60-65 € stane tak isti. Je res too much, da dvojno naplačujejo nekaj za max 10min dela.

Avto je nujno zlo. Kako bi bilo luštno brez te tone pleha.

Se nikoli nisem slisala, da bi komu crknil akomulator. Crkne po navadi zival.

Matkurja, 22.11.2021 ob 03:21

Se nikoli nisem slisala, da bi komu crknil akomulator. Crkne po navadi zival.

Jao, še Adi Smolar poje bog ne daj , da bi crknil televizor…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close