Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je bila katera na operaciji zaradi povešenih vek?

A je bila katera na operaciji zaradi povešenih vek?

Kje, za kakšno ceno in kako ste zadovoljne ? Razmišljam o tem pa bi vsaka informacija iz prve roke prav prisla

Če bi že jaz, bi pri takem, , ki ima veliko kilometrine glede tega in ki ima na svoji spletni predstavitveni strani vsaj 50+ primerov  objavljenih s fotografijami before/after zaposeg, ki bi me zanimal.

Sicer pa dobrega tudi blefaroplastika ima npr.  Helena Blagne – če njenega uspeš dobit, si zmagala 🙂

Estetika MED-ART pri kapitlju v centru LJ. Bila na posegu 5 mesecev nazaj. Sem zelo zadovoljna. Priporočam. Strokovni, prijazni…..sama operacija pa brez bolečin.

Kaksna je pa cena?

Klinika Božikov- pri Kapitlju Lj. bila pol leta nazaj. brez bolečin, zelo zadovoljna 45 let. cena 1300, korekcija zgornjih vek.

ne nori z neko lepotno operacijo, ki ti ne bo pomagala prav nič.

lepota prihaja od znotraj. če se nisi cenila dovolj do sedaj, se tudi z popravljeno veko ne boš.

raje delaj na drugih področjih sebe.

ena kolegica se je operirala, rekla da je zelo bolelo

in NIHČE NI NITI OPAZIL.

Mal smetim ampak ko smo že pri lepotnih operacijah… Rinoplastika – kako ste zadovoljne, kdo vam je delal poseg, kakšne bolečine so po posegu (in koliko časa)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close