Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj želite misliti na bivše

zakaj želite misliti na bivše

Večkrat slišim, da on/ona pove, kako se velikokrat spomni na svojo bivšo ljubezen.In si jo želi včasih tudi videti , govoriti z njo, morda celo seksati.

Zakaj, za vraga? Ali niso brez razloga bivše ljubezni?

Vsi pravite, da sta za razhod kriva dva. Torej? Zakaj mislite na bivše, še posebej vi/ve , ki ste danes v srečnih (no, ja, očitno ne) vezah?

Ni mi čisto jasno 🙂

Verjetno se niso naucili na tlesk s prsti zbrisat preteklosti in ostale spominske navlake.

Zakaj le? To se ti verjetno zdi, jaz nikoli česa takega nisem slišala od ljudi, s katerimi se družim. Pa jih ni malo.

Če pa že, so to zagotovo zapleteni razhodi, nejasnosti, skupni otroci, ipd ki dva držijo dolgo povezana, čeprav sta šla narazen.

Je treba takoj obrniti nov list in iti naprej, življenje je kratko

Poročila sem se z bivšim. Zdaj imava 2 otroka in sva zelo srečna, da sva prišla spet skupaj.

Si hotela rečt, da so z razlogom bivši, ne brez razloga…?

Zato, ker ljudje se včasih razidejo zaradi nesporazumov, ki jih tisti trenutek ne znajo rešit. Ko gredo narazen, na stvar pogledajo z distance in ugotovijo, da ti nesporazumi niso nerešljivi in da jim je bilo skupaj bolje. Tako da nekateri se potem naučijo te nesporazume rešit, eni razčistijo pri sebi, osebnostno dozorijo, nekateri se izogibajo problemu, ki povzroča nesporazum, tretji pa potrpijo, ker jim skupno življenje kljub določenim težavam prinaša več pozitivnega kot negativnega (ali pa samo mislijo tako in pač vztrajajo).

Bivši smo z razlogom. V nekem trenutku skupna pot ni več mogoča in je bolje iti vsak po svoji poti.

Dvomim, da večina načrtno razmišlja o bivših. Pač se ti prikrade v misli zaradi kakšne situacije (kraj, vonj, glasba…). Pride in gre. V preteklosti se ni dobro predolgo zadrževati saj je spremeniti ne moremo.

Lahko pa na osnovi znanj iz preteklosti, naredimo našo sedanjost in prihodnost zelo lepo:)

Hja, na bivšega kar naprej misilm, ampak si tega ne želim. Boli me, ker me je skenslal. Nisem ga še prebolela. In verjemi, res si želim, da ne bi vsak dan mislila nanj.

Jolbe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close