Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Večerja

Večerja

Nimamo idej. Kaj ste večerjali v zadnjem tednu, napišite da dobimo mal idejo.

Zelenjavne tortilje, govedina po mongolsko in riž, topli sendviči (pražena bučna semena v bučnem olju, sir) in zelena solata, danes bodo pa pohane bučke in mlade koruzice.

Vsaki vecer gledam na RTL Vecero za 5 na selu. Pa si poglej na You Tube.

Mah zadnje čase res nezdravo? mineštre in cukr. Za fante tudi pečen krompir. Zelenjavo ponucam v rižotah, mineštrah in izpeljankah zelenjavnih golažev. Včeraj in danes smo jedli zelenjavo zvečer samo v solati: včeraj zraven pečene pašte s skuto, danes zraven pečenega krompirja in piščanca. Mogoče mi bodo močnejši okusi zadišali, ko se zunaj bolj shladi?‍♀️

Kar ostane od kosila si razdelimo, ce nic ne ostane, pa kak grizljaj cesarkoli.

Vi res kuhate vecerje in toliko pojeste zvecer?

ostanki kosila, ja, je zgodnja večerja, gospodič je v puberteti in končno bolj lačen?potrebuje več hrane. Predvsem zato. Zaenkrat mi časovno znese. Trkam.

Odgovor na objavo uporabnika
Jesenska večerja, 19.11.2021 ob 18:55

Nimamo idej. Kaj ste večerjali v zadnjem tednu, napišite da dobimo mal idejo.

Pogledaš v hladilnik , vzameš ven in poješ.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5769, 19.11.2021 ob 22:01

ostanki kosila, ja, je zgodnja večerja, gospodič je v puberteti in končno bolj lačen?potrebuje več hrane. Predvsem zato. Zaenkrat mi časovno znese. Trkam.

Potrebuje več hranljivih živil, beljakovin, vlaknin. Poskusi dodajati lečo, čičeriko, polnozrnate zadeve, v solato malo piščanca, tune, skute, … tako bo pojedel količinsko ma j in bil dlje časa sit.

Mi prakticiramo lahko hrano za večerjo, res pa je da jemo kosilo pozno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close