Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izgubljava se pod tascino streho

Izgubljava se pod tascino streho

Zdi se mi, da se vse bolj izgubljava. Da se oddaljujeva in ne najdeva več tiste strasti. Niti se*at ne morem, ker vem da je tam. In vem, da bi nama najraje še svečo držala. On pa noče stran. Jaz pa vem, da moram it, če želim ostati prisebna.

Jaz sem pod taščino streho že 25 let in ravno toliko časa ne seksam,……no, ne seksam doma!

važno, da je še živa želja po sexu pri tebi, to pomeni, da te še ni čisto zamorila. Ne daj se ines, pa pot pod noge.

Ali to, da ne zdrzis v skupnem stanovanju dejansko lahko pretehta ljubezen? Resnično me zanima, ker ne skrbi, da bom slej kot prej odšla. Ampak si ne želim, ga ljubim in bi bila rada z njim. Ne morem pa čez dejstvo, da sem z razmerjem z njim, hkrati dobila še “razmerje z njo”. Oziroma pristala v odnosu katerega si sploh nisem želela in odnosu, ki mi daje občutek, da sem ničvredna in nesposobna. In bolj se odmikam, bolj ji to dejansko potrjujem.

Odgovor na objavo uporabnika
Res ne zmorem vec, 19.11.2021 ob 20:06

Ali to, da ne zdrzis v skupnem stanovanju dejansko lahko pretehta ljubezen? Resnično me zanima, ker ne skrbi, da bom slej kot prej odšla. Ampak si ne želim, ga ljubim in bi bila rada z njim. Ne morem pa čez dejstvo, da sem z razmerjem z njim, hkrati dobila še “razmerje z njo”. Oziroma pristala v odnosu katerega si sploh nisem želela in odnosu, ki mi daje občutek, da sem ničvredna in nesposobna. In bolj se odmikam, bolj ji to dejansko potrjujem.

Moja frendica pa je tako življenje spretno izkoristila sebi v plus. Že kar na začetku je tašča pokazala, da se namerava vpletat v vse, od tega, kako se prav pere in obeša. En čas se je kujala, pol pa lepega dne obrnila plato. Tast in tašča sta financerja, kuharja, varstvo, oskrbnika, skrbnika, onadva pa lečeta okoli po poslovnih izletih po celem svetu. Če taščin sine ne more, gre ona sama. Še opere in zlika tašča. Mind set, nič drugega.

Ti odnosi so res hebeni, se posebej živeti pod isto streho v hiši. Pa ne da človek ni prilagodljiv, ampak vse ima svoje meje. Lahko ima nekdo res veliko placa doma, nima pa tist svoj mir. In večina išče ta svoj mir, ampak ta mir ni doma, vendar nekje na svojem. Žal pa časi tudi niso blirjantni. Bo treba stisnit in marsikaj pozret…

samo znaš ne, 19.11.2021 ob 20:47

Moja frendica pa je tako življenje spretno izkoristila sebi v plus. Že kar na začetku je tašča pokazala, da se namerava vpletat v vse, od tega, kako se prav pere in obeša. En čas se je kujala, pol pa lepega dne obrnila plato. Tast in tašča sta financerja, kuharja, varstvo, oskrbnika, skrbnika, onadva pa lečeta okoli po poslovnih izletih po celem svetu. Če taščin sine ne more, gre ona sama. Še opere in zlika tašča. Mind set, nič drugega.

Se strinjam! Kakor vzameš! Lahko se požreš od sekirancije, lahko pa obrneš sebi v prid.

Samo pomisli, če si srečna na tem mestu, kot si? Midva sva bila na istem, oziroma jaz sem imela vedno občutek, da sem 3 kolo, da sem mu ljubica in da sem se borila, da bi drugi ženi prevzela moža. In takrat sem si rekla, da se imam toliko rada, da grem stran. Danes sem srečna. On pa še vedno igra moža svoji mami.

Vprašaj jo če se pridruži #keepitinthefamily

Lp

PREACH!!!

Jes, 20.11.2021 ob 01:01

Se strinjam! Kakor vzameš! Lahko se požreš od sekirancije, lahko pa obrneš sebi v prid.

saj za financiranje, kuhanje in pucanje res ni problem , dejansko pa ti taka tašča sune tudi otroke in družino. Na to pa čisto vse ženske ne pristanejo. Sama sicer res ne razumem žensk, ki rinejo pod tujo streho.

Ste prismuknjenje. Tašča naj kuha, ti pa ta čas lepo porabiš, da pelješ otroke na luštno in seksaš z možem.

Verjemi mi, da je to več vredno kot tista pečenka, ki jo zmečejo v sebe čimprej, ker mati že čaka, da jih pelje tja in tja in tja….

Tašča pa lahko tačas v miru pospravi kuhinjo in si pripravi kaj bo drug dan kuhala.

Enkrat ji bo že kapnlo.

Vsaka, ki ni v takšni situaciji, bi si želela da bi bila… Vse dokler ni.

Vsaka ženska bi bila srečna, če bi ji kuhala in prala 3 oseba..  vse dokler ji ne.

Ker vsaka ženska potrebuje in si zasluži svoj prostor. Tašča pa naj si omisli kužka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close