Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljeni, prijavljajte stranske učinke

Cepljeni, prijavljajte stranske učinke

Srčno vabim vse cepljene, da vztrajajo pri prijavi stranskih učinkov. Države se močno trudijo, da bi bilo čim manj prijav, zato da lahko rečejo, da so cepiva varna in porabijo že kupljene zaloge.

Verjamem, da ste se cepili, ker zaupate znanosti, a iz istih razlogov morate zdaj znanosti pomagati, da lahko izboljša svoja dognanja glede cepiv.

Če ste imeli stranske učinke, si verjetno ne želite, da bi se morali obvezno cepiti z enakim cepivom, ki jih je povzročilo, trikrat na leto do neznano kdaj? Zato, prijavljajte!

Itak ne bodo priznali, da je cepljenje krivo za stranske učinke. Tako da zastonj. Enostavno se narod ne bi več šel cepit in s tem bi lahko dosegli več. Samo kaj ko je preveč butastih ljudi, ki ne razmišljajo s svojo glavo.

Volite SFR!

Stranski učinki: dvojno delo v službi, ker so vsi necepljeni doma s covidom.

3X cepljena.

če še ne veste bo država omogočila odškodnine v primeru cepljenja. kar je prvi korak do tega. da bo tut pri nas cepljeno obvezno.

Kje je to objavljeno v uradnem listu?

Za nazaj ne bo veljalo.

Itak bo treba dokazat, da je stranski učinek res od cepljenja.

Potem bodo pa rekli: v navodilih lepo piše, da se osebe, ki imajo to to ali to ne smejo cepit.

A vi boste dobili navodila šele, ko vas bodo že špiknili.

Če sploh.

Odgovor na objavo uporabnika
ritke gor, 19.11.2021 ob 14:55

če še ne veste bo država omogočila odškodnine v primeru cepljenja. kar je prvi korak do tega. da bo tut pri nas cepljeno obvezno.

Verjetno res,zdaj protitelesc več ne upoštevajo(ne dobis prebolevni ga papirja),če nisi pred tem testiran.Po tem sodeč,bi rekla nima veze zdravje več ali pač…

Poznam več ljudi(svakinja, nečakinja, nečakova žena, nečak), ki jim niso hoteli vpisati stranskih učinkov( ne boleč vbod, boleča roka), ampak poštene alergijske izpuščaje, otekline, močno kašljanje, čez 2 meseca priznali, da je bila pljučnica, astma, ki je prej ni bilo, podkožne krvavitve. Nekateri bili v bolnici- potolažili so jih, a to pa verjetno ne bo od cepljenja.

Nečakinjin zdravnik jo je po 4 dneh po cepljenju, ko je začela “lajajoče” kašljati, visoka vročina, ni mogla biti na nogah  pošiljal na 100 in 1 pregled in še danes pravi, ne vem kaj je bilo, zakaj je bilo in kolikokrat se zna ponoviti. Bila pri pulmologu, slikala pljuča, potem ima še gastroskopijo, da izločijo refluks. Nikakor ne vedo kaj ji je. Končno je šla v soboto v službo, samo je bila od konca avgusta v bolniški.

No čez mesec ima ponovno kontrolo, kaj se dogaja z astmo.

19112021, 19.11.2021 ob 14:53

Stranski učinki: dvojno delo v službi, ker so vsi necepljeni doma s covidom.

3X cepljena.

Ha,ha,ha na žalost tudi pri nas v podjetju. Okuženi necepilci na bolniški, dva hudo bolana v bolnici, mi cepljeni pa z povečanim delom in nadurami – evo to je stranski učinek.

Maja757, 19.11.2021 ob 15:21

Ha,ha,ha na žalost tudi pri nas v podjetju. Okuženi necepilci na bolniški, dva hudo bolana v bolnici, mi cepljeni pa z povečanim delom in nadurami – evo to je stranski učinek.

Vsaj malo bolj bodi originalen pri izbiri nicka. Kot da ni že dolgo jasno, da je avtor velike večine komentarjev, katerih nick je osebno ime, plačan za promocijo cepljenja.

Poznam ogromno cepljenih, razen bolece rame,  nikomur ni bilo hudega.

Zdaj so se odlocili, da bodo za stranske ucinke in zaplete po cepljenju tudi odskodnine.

Mislim pa da bo tezko dokazat

Pri nas smo vsi cepljeni razen najstarejšega sina, ki se je odločil proti. Tudi 16-letnica je cepljena. Srednja hči je imela peti dan po prvem cepljenju s Pfizerjem hude herpetične izpuščaje po žrelu, ustih, jeziku, dlesnih…razjeda pri razjedi, 40 vročina… v tuji literaturi piše, da je to lahko stranski učinek cepljenja, saj so to v tujini že zaznali, izbruh herpesa zosterja in herpesa simplexa v dveh tednih po cepljenju. Povedala zdravniku, vztrajala, da se napiše med stranske učinke, zdravnik zamahnil z roko in ji predpisal antibiotik. Isto zadevo je dobila sodelavka en mesec za mojo hčerjo. Bila na bolniški deset dni. Huda oblika herpes simplexa, tudi njej niso nič vpisali med stranske učinke.

Močno verjamem, da je cepljenje koristno, vendar pa se niti slučajno ne strinjam s tem, da se stranske učinke pometa pod preprogo!!!

Aja, to, kar pravi avtorica, saj prijavljamo, ampak nas ne jemljejo resno. Očitno zdravniki, ki niti ne berejo tuje strokovne literature na to temo. Ali pa imajo navodila, da se prijavlja čim manj.

Hhvv, 19.11.2021 ob 14:48

Itak ne bodo priznali, da je cepljenje krivo za stranske učinke. Tako da zastonj. Enostavno se narod ne bi več šel cepit in s tem bi lahko dosegli več. Samo kaj ko je preveč butastih ljudi, ki ne razmišljajo s svojo glavo.

V kartoteki imam vsak simptom, za katerega je sum na stranski učinek, moj zdravnik jih poroča nijz. Kljub temu se grem cepit še tretjič, le cepivo bo tokrat drugo.

no jah, 19.11.2021 ob 16:19

Pri nas smo vsi cepljeni razen najstarejšega sina, ki se je odločil proti. Tudi 16-letnica je cepljena. Srednja hči je imela peti dan po prvem cepljenju s Pfizerjem hude herpetične izpuščaje po žrelu, ustih, jeziku, dlesnih…razjeda pri razjedi, 40 vročina… v tuji literaturi piše, da je to lahko stranski učinek cepljenja, saj so to v tujini že zaznali, izbruh herpesa zosterja in herpesa simplexa v dveh tednih po cepljenju. Povedala zdravniku, vztrajala, da se napiše med stranske učinke, zdravnik zamahnil z roko in ji predpisal antibiotik. Isto zadevo je dobila sodelavka en mesec za mojo hčerjo. Bila na bolniški deset dni. Huda oblika herpes simplexa, tudi njej niso nič vpisali med stranske učinke.

Močno verjamem, da je cepljenje koristno, vendar pa se niti slučajno ne strinjam s tem, da se stranske učinke pometa pod preprogo!!!

Kako veš, kaj je zdravnik napisal v kartoteko hčere in sodelavke?

Kaj ti pomaga odškodnina, če imaš resne posledice. No, nekaj bolje je že – kot prej, ko je bilo skoraj bogokletno pomisliti, da bi cepiva lahko imela kakšen stranski učinek. Če pa si omenil, da gre za cepiva z začasnim dovoljenjem za uporabo, pa si bil takoj pristaš ravne Zemlje. Zdaj, ko je to objavljeno na naslovnici uradnega medija, pa  se stvari končno malo obračajo.

fgj, 19.11.2021 ob 14:59

Kje je to objavljeno v uradnem listu?

Za nazaj ne bo veljalo.

Itak bo treba dokazat, da je stranski učinek res od cepljenja.

Potem bodo pa rekli: v navodilih lepo piše, da se osebe, ki imajo to to ali to ne smejo cepit.

A vi boste dobili navodila šele, ko vas bodo že špiknili.

Če sploh.

Glede na tole,  očitno bo. https://www.24ur.com/novice/korona/vlada-uvaja-povracilo-skode-za-stranske-ucinke-po-cepljenju.html

Državljanom je odvzeta pravica za prijavo stranskih učinkov. Komu naj prijavim, saj prijavo lahko opravi samo proizvajalec ali nekaj zdravnikov, kolegov janeza janše.

Jaz sem prijavila na JAZMP. Je pa res, da je treba kar precej podatkov vpisati, npr. vsa cepljenja, bolezni od prej… in vzame vsaj uro časa.

Dobila sem tudi potrdilo, da se mi ni treba več cepiti.

No, potem sem pa še prebolela kovid, dobila od cepljene osebe. Imela sem pravzaprav enake simptome, kot po cepljenju, samo malo bolj močne.

ni to, 19.11.2021 ob 14:45

Srčno vabim vse cepljene, da vztrajajo pri prijavi stranskih učinkov. Države se močno trudijo, da bi bilo čim manj prijav, zato da lahko rečejo, da so cepiva varna in porabijo že kupljene zaloge.

Verjamem, da ste se cepili, ker zaupate znanosti, a iz istih razlogov morate zdaj znanosti pomagati, da lahko izboljša svoja dognanja glede cepiv.

Če ste imeli stranske učinke, si verjetno ne želite, da bi se morali obvezno cepiti z enakim cepivom, ki jih je povzročilo, trikrat na leto do neznano kdaj? Zato, prijavljajte!

tako je  PRIJAVLJAJTE – IN PROSIM SAMI PRIJAVITE VSE NE ZANAŠAJTE SE ZGOLJ NA ZDRAVSTVENE DELAVCE…

ja pojdite do zdravnika zahtevajte,da vas upoštevajo, zahtevajte preiskave… ampak, če bi vas želeli ignorirati v smislu,da vaše težave niso povezane s cepivi IMATE PRAV VSI MOŽNOST SAMI PRIJAVITI TO

TUKAJ JE LINK:

Prijava neželenih učinkov, dogodkov in zapletov

kako naj vem, če stranskega učinka ni prijavil že proizvajalec. Kje je seznam oseb, ki so prijavile učinek?

Mene pa resno čudi kako, da sploh še kakšen cepljenec živi. Kajti po mnenju anticepljencev bi morali itak že vsi pokrepati. Kako to, da tako zdravi, vitalni, nikoli bolni in sploh in oh antivaxerji lahko obolijo in celo umrejo za boleznijo, ki po njihovo  ne obstaja mi tudi še nihče ni razložil.

Mimogrede, jaz se  redim po cepljenju. V pol leta pridobila pet kil. A prijavim ta stranski učinek ali ne, kaj menite vi, modre glave monovske.

SFR, 19.11.2021 ob 14:52

Volite SFR!

A misliš SFRJ? Na žalost je že zdavnaj razpadla.

seveda da ne, saj so dajali pri 3. dozi nekaterim za podpisovat, da sprejemajo na lastno odgovoronost in da ne bodo zahtevali plačila odškodnin – še tukaj se je o tem pisalo, nekdo prilepil tisti obrazec gor sem.

Pa tudi s testnimi cepivi se še vedno cepi, saj so še vedno ta cepiva del testnih študij na ljudeh, do leta 2022 in se morajo zbirati stranski učinki – še vedno, do septembra 2022 – je bil to argument, da do odškodnin ni upravičenja, ker so ta cepiva testna. Zdaj pa kar naenkrat tak “spin”.

V UK so to poimenovali Vaccine  Damage Payment:

.https://www.gov.uk/vaccine-damage-payment

120.000 BGP jev….

Gre  večktočitno za slovensko potezo pred volitvami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close