Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nošenje mask v šolah

Nošenje mask v šolah

Zakaj morajo otroci med poukom nositi maske, če se pa testirajo in so negativni – nimajo virusa. Vljudno prosim za neko strokovno pojasnilo.

ja, dobro vprašanje. Otroci so negativni, morajo pa nosit maske. Ta ministrica Kusteceva je čisto brez zdrave kmečke pameti. Sam povejte, a jo je dec dal na čevelj?

To nošenje mask je res brez veze. A sedaj so otroci krivi, če imamo nesposobno ministrico.

V šolah uporabljajo hitre teste HAG in ne PCR teste. PCR testi se pregledajo v laboratorijih.

Sedaj pa zakaj nosijo maske.

Ker HAG testi niso tako zelo natančni, saj potrebujejo večjo “dozo” virusa, da ga zaznajo. Kar pomeni lahko si v začetnem stadiju in tega še neveš in ga lahko daješ drugim.

Mislim, da ima vsak doma HAG test in bi bilo pametno, da bi si tu pa tam kdaj navodila prebrali, saj potem nebi takih neumnosti spraševali… ?

@inteligenten maj as

če ima malo dozo virusa, ga tud ne more širiti. Potem bi morali nositi maske tudi na svežem zraku. Inteligentnost pa taka

Odgovor na objavo uporabnika
komuni, 19.11.2021 ob 14:29

Zakaj morajo otroci med poukom nositi maske, če se pa testirajo in so negativni – nimajo virusa. Vljudno prosim za neko strokovno pojasnilo.

Primer iz druzine: dopoldan PCR test negativen, zvecer hitri teet pozitiven. Cez nekaj dni ponovitev pcr, ki je bil pozitiven.

Zaradi cepljenih. Oni niso dokazano negativni.

Otroci nosijo nagobčnike, ker imajo debilne starše.

Glej jaz ti nisem kriv, če glavo uporabljaš samo za hojo do frizerja.

Zakaj, male doze virusa nemoreš širit? Daj povej, kje si pa to bedarijo slišal?

Pa v šoli so otroci 6 ur. Kaj v  tem času se ne more razviti bolezen?

Da boš lažje razumel. ? Če ti jaz naredim majhno ljuknjo v gumo tvojega vozilu, bo guma tvojega vozila takoj prazna ali šele čez določen čas?

Ampak spuščala bo pa tako dolgo, dokler je neboš zakrpal.

Inteligenten, 19.11.2021 ob 17:41

Glej jaz ti nisem kriv, če glavo uporabljaš samo za hojo do frizerja.

Zakaj, male doze virusa nemoreš širit? Daj povej, kje si pa to bedarijo slišal?

Pa v šoli so otroci 6 ur. Kaj v  tem času se ne more razviti bolezen?

Da boš lažje razumel. ? Če ti jaz naredim majhno ljuknjo v gumo tvojega vozilu, bo guma tvojega vozila takoj prazna ali šele čez določen čas?

Ampak spuščala bo pa tako dolgo, dokler je neboš zakrpal.

Kakšne neumnosti!?!  Ti isti otroci so med malico brez maske. Prav tako med telovadbo. Da o kosilih sploh ne govorim. Tam je v enem prostoru polno otrok iz različnih razredov.

Dajte mi vi ta pametni povejte kako tesni maska po 5 urah uporabe.

Vaši odgovori ne pijejo vode.

@inteligenten

hvala neprijavljena za pomoč. sem hotela podobno napisat. V teoriji imajo otroci maske skoz gor, v praksi jih pa skoz vlečejo gor in dol in pod nos. Otrok še nosa ne more obrisat. Saj to ni 1 uro, to je 5 ur. bumbarji

to je spet en iz ministrstva, mu je janševa sekretarka glavo sprala, pa kvasi neumnosti. Sedaj pričakujem odgovor, boljše da malo nosijo masko, kot pa da jo ne nosijo. ….

Če bi imel otrok gor masko 5 ur, bi bila vsa premočena in brez učinka @inteligenten

Maska ni nikoli odvec.  Nosenje maske je najmanj, kar lahko naredimo v boju proti koroni.

Inteligenten, 19.11.2021 ob 17:01

V šolah uporabljajo hitre teste HAG in ne PCR teste. PCR testi se pregledajo v laboratorijih.

Sedaj pa zakaj nosijo maske.

Ker HAG testi niso tako zelo natančni, saj potrebujejo večjo “dozo” virusa, da ga zaznajo. Kar pomeni lahko si v začetnem stadiju in tega še neveš in ga lahko daješ drugim.

Mislim, da ima vsak doma HAG test in bi bilo pametno, da bi si tu pa tam kdaj navodila prebrali, saj potem nebi takih neumnosti spraševali… ?

Zanimivo, da je to isti argument, zakaj se cepljenim ni treba testirat. Enkrat tako, drugič drugače, a ne?

Zakaj se morate eni in isti vedno upirat vsemu in vsakomur. Kaj imate v glavi ?    Maska je se nas najmanjsi problem.     …Bi raje solo na daljavo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close