Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O čem ste razmišljali, ko je Pfizerjevo cepivo globoko prodrlo v vas?

O čem ste razmišljali, ko je Pfizerjevo cepivo globoko prodrlo v vas?

2560px-Pfizer-svg

šeee to spijeeemo pa greeemo.

Bila sem ful zadovoljna.  Zdaj sem zascitena pred hudim potekom.  Huda bolezen bo pri meni zdaj kao prehlad.  Tudi psihicno se pocutim bolje, ko vem, da ne bom pristala v bolnici..

@manyya

boš zadovoljna tudi čez 5 let? Boš zadovoljna to zimo, ko te bodo zadelave druge virosne bolezni, pa ne boš vedela zakaj? Takrat se boš mogoče spomnila stavka: ‘bila sem ful zadovoljna’ – povdarek na BILA

A je mozno, da nisem cutila uboda.

Gledala sem stran ker ne maram gledat pika.

Ko sem obrnila glavo je bilo konec. Niti pikice se ni vidlo niti kaj cutila.

Enako moja mami. Nic cutila.

Drug sut, sem pa gledala, no to sem pa dobr cutla in tud bolela roko. Prvic pa nic.a se kdo

Odgovor na objavo uporabnika
Manyya, 19.11.2021 ob 13:25

Bila sem ful zadovoljna.  Zdaj sem zascitena pred hudim potekom.  Huda bolezen bo pri meni zdaj kao prehlad.  Tudi psihicno se pocutim bolje, ko vem, da ne bom pristala v bolnici..

Tipična budala brez možganov.

Tisto noč mi je tako dobro stal, kot že dolgo ne…

Kako ti natepavam mamico od zadaj.

O oporoki in kako bodo bližnji veselo žalostni… nekoč. Pa o tem po kaj vse moram še v trgovino.

Tudi o tem, da se končno res bliža konec te nadloge.

rok-1, 19.11.2021 ob 14:40

O oporoki in kako bodo bližnji veselo žalostni… nekoč. Pa o tem po kaj vse moram še v trgovino.

Tudi o tem, da se končno res bliža konec te nadloge.

P.S. Prav globoko pa ni prodrlo. Par cm je šlo…

Meni je bilo super. Dolgo sem cakala, da je cepivo sploh prislo do nas.  Zaupam v stroko in verjamem v cepivo.

. https://youtu.be/geZ9LZT1TMo

Zakaj mi MTZ ne odgovori?

Podobno kot je rekel Hasan Piker: “Boost me up, motherfucker! Nom nom nom”

Ti se kar tolaži. Moji cepljeni sodelavci so v povprečju imeli daljši in težji potek kot necepljeni. Tudi v bolnici se je znašel kdo.

Kar tolaži se, 19.11.2021 ob 17:03

Ti se kar tolaži. Moji cepljeni sodelavci so v povprečju imeli daljši in težji potek kot necepljeni. Tudi v bolnici se je znašel kdo.

Lažeš tako kot si grda. Čudno, da imaš job, ker si tko grda in še lažeš povrh.

Vdana sem bila v usodo.

Če  umrem, umrem.

V ponedeljek grem k zdravniku, če me ne pobere prej

Ti povem, kako se čuti fotr alkoholik. Pred cepljenjem in obiski zdravnika obvezno nič pitja, takoj po cepljenju nalitje do konca.

O ničemer. Kot nisem o ničemer razmišljala ob vseh drugih cepljenjih od rojstva dalje.

Študiral sem, katere dokumente sem že dal zdravnici, pa kaj moram vzeti, da slučajno ne pozabim tam. Poleg tega sem študiral, da moram iti v trgovino in kaj točno moram tam kupiti. Vmes sem mel klic iz tujine in potem sem študiral kaj moram še narediti v službi.

Pač čist vsakdanje stvari…

Čudne stvari sem razmišljalo…

Pri prvi dozi sem razmišljal o tem kakšen srečnež sem, da sem dobil cepivo (poklicali so me na cepljenje prvi dan v mesecu maju od katerega naprej je bilo dovoljeno cepiti vse starostne skupine-to so bili časi, ko še cepiva ni bilo dovolj.) In pa razmišljal sem o tem kako narediti fotko za instagram s ceplinim kartončkom in kaj zraven napisati (za drug del vem, ds je bizarno – ampak pač možgani malo odštekanega dvajstletnika :))

Pri drugem cepljenju na cepljenje sploh nisem bil fokusiran na cepljenje in sem razmišljal o urejanju rezervacije za apartma za čez vikend, ki smo ga s kolegi ravno tisti dan skupaj najemali za “vikend pary” in o tem kaj moramo še za to zabavo poleg apartmaja vse še urediti/organizirati/nakupiti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close