Avstrija, čestitam
Ožeži Schallenberg… a za vas dragi slušaoci malo muzike.
Takoja, 19.11.2021 ob 12:34
Tako, ja. Lih včeraj je bilo po TV, da oni že od februarja testirajo otroke v šoli. In kaj so dosegli? Okužbe huj, kot pr nas! Bravo, Avstrija, to bo, ja. Mi pa dajmo kar za njimi vse ponavljat, hlapčki. Čeprav vidmo, da ne deluje.
tako je ane… mi bomo pa kr ponavljali… nekaj kar ne nosi rezultatov… pa zraven zapravli še mio e dnarja…
jaz ne morem verjeti teh norosti
poleg tega – glede na to kako vsi ti dohtarji na tv lapajo kakšna stroka so in da jim moramo zaupati,da je cepljenje učinkovito…
ok rečmo hipotetično da jim verjamem – ajde rečmo da se postavim na to pozicijo – ampak pol takoj se mi postavi vprašanje – kako je mogoče da tak strokovnjak čere da je to cepivo varno in učinkovito, če pa polno cepljenemu po 6 mesecih priporoča posvežitev, ker cepivo ne deluje… v aut baje celo po štirih mesecih nov šot…
ma mislim resno – nisem strokovnjak – ampak s tem sami sebe negirajo
lepo prosim cepilci, ki še vedno temu nasedate: recimo da vam prodajalec avtov ponudi avto in lapa kako je super kvaliteten in varen in dela kot urca – ampak vsake štiri mesece ga morte pripeljat na popravilo… boste res še vedno rekli – ja super top avto je to? kvaliteta popolna na vrhuncu, samo pač vsake 4 mesece mora na popravilo… boste res ga kupili in to delali?
In če za avto ne boste – kako je mogoče,da dovolite da nekaj takega počno z vašim telesom?
Forum je zaprt za komentiranje.