Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maldivi – iščem sopotnico!

Maldivi – iščem sopotnico!

Pozdravljeni,

nisem še obupal. Ker še vedno nisem našel dovolj pogumne sopotnice sem si rekel, da naredim še enkrat oglas.  Iščem še vedno sopotnico za Maldive. Pri prejšnjem oglasu je vse najbolj zmotilo to, da sem jaz pripravljen plačati to potovanje. Bom drugače rekel, pripravljen sem plačati vse ali nič oziroma vse skupaj je odvisno od sopotnice. Sem prilagodljiv in se vse lahko dogovoriva, lahko ti plačaš letalske karte in jaz bivanje, lahko plačava vsak svoje, lahko plačam jaz vse. V glavnem vse je stvar dogovora.

Torej kot je že bilo rečeno iščem sopotnico za druženje oziroma potovanje na Maldive, plačilo po dogovoru. Sopotnica naj bo stara od 18 do 38 let, simpatična, zgovorna in zanimiva. Če te fant ali mož pusti si lahko tudi vezana ali poročena, lahko imaš tudi otroke,…ampak vzamem samo tebe.

Termin bi bil v mesecu januarju ali februarju za 10 dni (cca. 2 dni je vožnje tja in nazaj). Lokacijo na Maldivih bi izbrala skupaj, nekaj otokov imam že ogledanih, ampak odločila se bova skupaj.

Sem samski in ne iščem partnerke ampak druženje, da ne bo preveč dolgčas. Razlog zakaj iščem na tem portalu je predvsem zaradi tega, ker je ta portal temu namenjen in prosim, če me ne obsojate. 😛

Sem poslovnež, ki sem kar precej zaposlen s svojim delom in upam, da mi bo ta portal kaj pomagal. Sanjam o dobrem in zanimivem dopustu. In še nekaj o meni: 38let, 180 cm, sem simpatičen, zgovoren, duhovit, zanimiv, luštkan,…in prepričan sem, da v moji družbi ni nikoli dolgčas.

Če si resna mi piši na mail maldivi2014@gmail.com pa bova kakšno več rekla kako in kaj.

Vsi, ki želite škodovati z zlonamernimi komentarji vas prosim, da ne pišete.

Tadej

Upam, da mi bo kakšna pisala. 🙂

Mogoče bi imel več šanse najti koga na za to namenjenim stranem. Sugardady ipd.. Drugače lahko pa tudi najameš spremljevalko 🙂

a to iščeš že od leta 2014?

Ko da ma veze…

Ej… Da na maldive nocete..  Stari… Pa kaj bi ve?

Repla… Ajde. Javi se. Pust vedeja z njim bos sla sam do ankarana…

Jaz sem takoj za Maldive v troje.

Pa ne da si Damjan Murko.

Odgovor na objavo uporabnika
Blaablaa, 19.11.2021 ob 15:01

Ko da ma veze…

Ej… Da na maldive nocete..  Stari… Pa kaj bi ve?

Repla… Ajde. Javi se. Pust vedeja z njim bos sla sam do ankarana…

Malo si hecen a ne? Ni da nobena noče na maldive. Nobena noče na maldive S TEBOJ. Kdo pri zdravi pameti bi šel na dopust z nekom, ki ga ne pozna. Seveda iščeš žensko. Za družbo pa to :). V isti sobi kot ti a ne? 🙂 Človek če si imaš namen tako družbo iskat pač najemi spremljevalko in je. Na to foro creepy dobrodelneža hvalabogu očitno nobena ne pade. Namesto da probavaš podkupovati ženske jo pač plačaj direktno. Ne nekaj v celofan zavijat.

???

Jst nimam dnarja za maldive. Sem na socialni. Jst nism tega objavlju ce to mislis.

Kaksna s turizma bi najbrz sla s teboj. Katera rada odkriva kraje, ji ni tezko nekaj novega probat…

Morda bi bila objava na fb boljša na skupinah popotnikov, potovanja…

Aha…

Sem se spomnila.

Spletna stran semaforum. Kjer se isce druzba za popotovanja, sport….

Upam da sem ti kaj pomagala.

??

Who wanted to put me down??? Hmmm.. Whooo???

Napisano je ze..  Le kdo bi to lahko bil??? Komu sem se zameril???

Hadis za konec…

Uzmi vjernicu i usrečit češ se.

Sm ena bjonda v sredini tridesetih, ITM 22. Pred letom načevljala poročenga, ker se ni hotu ločit. Mam čas in dnar. In bi skor padla, kot hruška. Ampak, ko sem prebrala LUŠTKAN…

Ojoj, jst mam rada DEDCE, sory.

Jaz grem. Stara lih 38, zadnje leto je bilo težko, premagala sem raka na dojkah, dvojna mastektomija, po kemo ostala brez las… bi mi prav pasal en tak odklop! Si za?

TADEJ236, 19.11.2021 ob 12:20

Pozdravljeni,

nisem še obupal. Ker še vedno nisem našel dovolj pogumne sopotnice sem si rekel, da naredim še enkrat oglas.  Iščem še vedno sopotnico za Maldive. Pri prejšnjem oglasu je vse najbolj zmotilo to, da sem jaz pripravljen plačati to potovanje. Bom drugače rekel, pripravljen sem plačati vse ali nič oziroma vse skupaj je odvisno od sopotnice. Sem prilagodljiv in se vse lahko dogovoriva, lahko ti plačaš letalske karte in jaz bivanje, lahko plačava vsak svoje, lahko plačam jaz vse. V glavnem vse je stvar dogovora.

Torej kot je že bilo rečeno iščem sopotnico za druženje oziroma potovanje na Maldive, plačilo po dogovoru. Sopotnica naj bo stara od 18 do 38 let, simpatična, zgovorna in zanimiva. Če te fant ali mož pusti si lahko tudi vezana ali poročena, lahko imaš tudi otroke,…ampak vzamem samo tebe.

Termin bi bil v mesecu januarju ali februarju za 10 dni (cca. 2 dni je vožnje tja in nazaj). Lokacijo na Maldivih bi izbrala skupaj, nekaj otokov imam že ogledanih, ampak odločila se bova skupaj.

Sem samski in ne iščem partnerke ampak druženje, da ne bo preveč dolgčas. Razlog zakaj iščem na tem portalu je predvsem zaradi tega, ker je ta portal temu namenjen in prosim, če me ne obsojate. 😛

Sem poslovnež, ki sem kar precej zaposlen s svojim delom in upam, da mi bo ta portal kaj pomagal. Sanjam o dobrem in zanimivem dopustu. In še nekaj o meni: 38let, 180 cm, sem simpatičen, zgovoren, duhovit, zanimiv, luštkan,…in prepričan sem, da v moji družbi ni nikoli dolgčas.

Če si resna mi piši na mail maldivi2014@gmail.com pa bova kakšno več rekla kako in kaj.

Vsi, ki želite škodovati z zlonamernimi komentarji vas prosim, da ne pišete.

Tadej

Luškan praviš, da ne iščeš partnerke, zakaj pa potem ne bi šel z eno duhovito, ki je stara recimo 40, 45, 50 let? A misliš, da vse kar je starejšo od tebe, ni več za družbo, jao odrasti luškan fant.

Raje daj oglas, da iščeš animatorko in da ji plačaš, pa boš imel več uspela. Pa seveda pogoj letnice izpusti. Vso srečo ti želim.

Ko boš znal uživati sam s sabo, ne boš iskal družbe za dopust, ampak boš komaj čakal, da greš sam in se daš na off. Jaz sem šla letos prvič sama na dopust in me je sinov prijatelj nagovarjal, da bi šel zraven. Jok brate, uživam raje sama, varuška na dopustu pa res ne bom.

Nekaj mora bit fejst narobe, da je v realnem življenju ne dobiš – v živo.  Zdaj, pa ali si preveč perfekcionist, pa premalo samokritičen. Ma jaz si plačam svoje, da grem z enim takim, ni šans, da se mu pustim “kupit” na tak način.

Drugače pa  več sreče boš našel tukaj:  Semaforum-popotovanja:

.https://www.semaforum.si/sopotnik/aktivnosti

Upssss, ja  že vidim – tudi tam že iščeš  🙂 🙂 🙂

Iščeš družbo za potovanje, klepet, raziskovanje novih krajev, ples ali v svoje načrte vključuješ tudi seks? Ker če ne, ne vem zakaj recimo ne bi mogla it jaz s svojimi skoro 60 s tabo? Al rabiš prej videt tudi sliko in mere, če ti padem na ticha? Ker to še vedno deluje plehko novačenje za seks, ne za skupni dopust.

Kaj točno iščeš, 20.11.2021 ob 11:06

Iščeš družbo za potovanje, klepet, raziskovanje novih krajev, ples ali v svoje načrte vključuješ tudi seks? Ker če ne, ne vem zakaj recimo ne bi mogla it jaz s svojimi skoro 60 s tabo? Al rabiš prej videt tudi sliko in mere, če ti padem na ticha? Ker to še vedno deluje plehko novačenje za seks, ne za skupni dopust.

Išče pač mlado, poskočno, obupano, ki se je pripravljena delat en teden da je največji car kar ga je kdaj spoznala….za seks jasno. Mislim kakšno vprašanje :). Verjetno je na monu prebral da ženske samo na denar padajo. In sedaj to nudi. In mu ni jasno zakaj nobena ne zagrabi. Ker menda ponuja nekaj kar VSE ženske želijo :). Revše pa ne dojame da ti ki to pišejo pač hodijo na kraje kjer se ženske plačuje. To je pač njihova edina izkušnja z ženskami. Kot že napisano….spravi naj se v agencije/spletne strani kjer se kupuje “družba”. Tip pač ni med najbolj brihtnimi. Verjetno tudi meso za pečenko v ribarnici išče.

E fante, kje in kaj vse probavate?! Raje zavihaj rokave pa delat. Maldivi my ass ja

Ljudje, in vecina vas je vernikov v kolosalne neumnosti, bi se lahko iz teme seveda marsikaj naucili. Pa se ne boste. Zakaj? Zamislite se malo nad sabo! 😉

Kot vidite, ni niti priblizno dovolj, da je moski premozen ali zenskam direkt ponudi zelo kontretno nezanemarljivo korist, magari sanjsko potovanje, in ze bo lahko izbiral med privlacnimi fotomodeli, ki se mu bodo ponujali levo in desno. To se spomnite, ko boste naslednjic slisali, da nek xy tip niza medene tedne z mladimi dekleti. Mora se vse kaj drugega znati in biti. Dalec od tega, da je denar ali kaj ze alfa in omega.

To, da se ti neka punca pridruzi, se ne pomeni, da so bo “obnesla”. Kaj je bolj absurdnega kot, da moski zenski vse zivo placa, gre takrat ko ona hoce, tam kamor ona hoce, potem ga pa se na potovanju buzerira v prepricanju, da je ona glavna in njemu dela uslugo. Pa kdo pravi, da bo dobil za fukat? Sploh pa, tudi ce bo fukal, se ne pomeni, da to ne bo poden od seksa. Da ne govorimo o scenarijih, ko se ze na poti skregata in skupaj prezivita tihe dneve nekomuniciranja. Te zadeve niso tako preproste.

DrY, 21.11.2021 ob 00:17

Ljudje, in vecina vas je vernikov v kolosalne neumnosti, bi se lahko iz teme seveda marsikaj naucili. Pa se ne boste. Zakaj? Zamislite se malo nad sabo! 😉

Kot vidite, ni niti priblizno dovolj, da je moski premozen ali zenskam direkt ponudi zelo kontretno nezanemarljivo korist, magari sanjsko potovanje, in ze bo lahko izbiral med privlacnimi fotomodeli, ki se mu bodo ponujali levo in desno. To se spomnite, ko boste naslednjic slisali, da nek xy tip niza medene tedne z mladimi dekleti. Mora se vse kaj drugega znati in biti. Dalec od tega, da je denar ali kaj ze alfa in omega.

To, da se ti neka punca pridruzi, se ne pomeni, da so bo “obnesla”. Kaj je bolj absurdnega kot, da moski zenski vse zivo placa, gre takrat ko ona hoce, tam kamor ona hoce, potem ga pa se na potovanju buzerira v prepricanju, da je ona glavna in njemu dela uslugo. Pa kdo pravi, da bo dobil za fukat? Sploh pa, tudi ce bo fukal, se ne pomeni, da to ne bo poden od seksa. Da ne govorimo o scenarijih, ko se ze na poti skregata in skupaj prezivita tihe dneve nekomuniciranja. Te zadeve niso tako preproste.

Popotnik Šeruga sindrom ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close