Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oglaševanje novega leta novembra je BOLANO

Oglaševanje novega leta novembra je BOLANO

Pa to res ni normalno. Sej je itak vsako leto isto. Reklamiranje za božične praznike od začetka novembra pa cela dva meseca – te srat prime! Ves čar božičnih praznikov se izgubi, zlajnajo čisto vse. Vzamejo ves čar praznikov, ker preveč najedajo, mnogi pa še za kruh ne bodo imeli. Pa kateri kretenski oglaševalci v tem občutljivem času upajo nervirat ljudi z jelkami, okraski pa darili v času, ko samo čakamo kdaj nas bodo strpali v gas čuze! Neokusno in nesramno od podjetij! Zanalaš se bomo pri nas izogibal tem izdelkom in storitev!!!! Pa dajte bit ljudje ……

Ta beseda se v Sloveniji piše brez AAAAAAA

Odgovor na objavo uporabnika
Bolno, 19.11.2021 ob 03:01

Ta beseda se v Sloveniji piše brez AAAAAAA

Mi je vseen. Poanta je napisana. Bolano vse skup. Ok? Boš preživela?

Ni imena, 19.11.2021 ob 03:13

Mi je vseen. Poanta je napisana. Bolano vse skup. Ok? Boš preživela?

Ne boom. Ker nisem bolAAAAAn. Pri moških pa pišemo AAA, zato bom preživel, brez A.

Bolno, 19.11.2021 ob 03:24

Ne boom. Ker nisem bolAAAAAn. Pri moških pa pišemo AAA, zato bom preživel, brez A.

pa gde si bolan, kako je kod vas? dobro došao zemo

ja no, glede na prognoze stroke in ostalih bebcev ga menda marsikdo ne bo docakal….pa so jim malo prej pricarali carobno vzdusje v teh turobnih casih hehe

Ma kaj novembra, že oktobra so začeli!

Müller je imel adventne koledarje že sredi oktobra, pa mislim, da ostale božične čokolade tudi

Sem jih začela gledat, potem pa sem se prav zgrozila, ko sem ugotovila, da smo sredi oktobra

Zdaj pa vse božično namerno ignoriram, ker mi je absolutno prezgodaj

Za potrošnjo si je treba čas vzet..

Božično norenje z oglasi takoj po 1.novembru pa vse do konca decembra je odraz ponorele sodobne družbe, je čista pogoltnost in objestnost. Trgovci in ostali se nikdar ne bodo zasitili. Do golega bodo folk slekli za svoje dobičke in so škodljivi takoj za farmacijo. Res ima vse svoje meje, ki pa so že zdavnaj nazaj prekoračene. Pametni ljudje se ne bodo ravnali po toni reklam v nabiralniku, ampak ekonomično. Pametni kupec bo kupil samo tisto, kar v danem trenutku zares rabi. Se ti pa dobesedno res vse zagravža do 25.decembra, čeprav gre za skromen praznik.

Ni imena, 19.11.2021 ob 02:37

Pa to res ni normalno. Sej je itak vsako leto isto. Reklamiranje za božične praznike od začetka novembra pa cela dva meseca – te srat prime! Ves čar božičnih praznikov se izgubi, zlajnajo čisto vse. Vzamejo ves čar praznikov, ker preveč najedajo, mnogi pa še za kruh ne bodo imeli. Pa kateri kretenski oglaševalci v tem občutljivem času upajo nervirat ljudi z jelkami, okraski pa darili v času, ko samo čakamo kdaj nas bodo strpali v gas čuze! Neokusno in nesramno od podjetij! Zanalaš se bomo pri nas izogibal tem izdelkom in storitev!!!! Pa dajte bit ljudje ……

letos še posebej pašeee -. -raje cel let o božiču, kao non stop gnjavljenje vlade in dohtarjev in medijev s paniko in to korono in zapiranji, in pct in ne vem čem še vse

Še posebno pod takti korone, oziroma pri 4 poživitvenem odmerku, dobijo božično novoletni prazniki ,poseben šarm. Jesi li pelcovan? Odbij od kazana!

Meni se zdi, da je nujno, da se začne z oglaševanjem že novembra. Proti koncu decembra je že čas za valentinove srčke in takoj po novem letu za pustne kostume vsaj začetek februarja že skačejo naokoli velikonočni zajci.

Nujno, 19.11.2021 ob 16:44

Meni se zdi, da je nujno, da se začne z oglaševanjem že novembra. Proti koncu decembra je že čas za valentinove srčke in takoj po novem letu za pustne kostume vsaj začetek februarja že skačejo naokoli velikonočni zajci.

HAHA vrh 🙂

*bolno

NE BO DRZALO.

Bolno je nekaj, bil je bolan, bila je bolna… itd.

BOLANO je pa uveljavljen izraz da nekaj ni normalno!

bolano je v slengu tudi hudo dobr?

Letos se pa prav veselim vseh teh lučk in decembrskega vzdušja? končno enkrat za spremembo? Zame je bilo kr dovolj že corona morije, malo veselja ne škodi.

Blesavo je to… dva tedna pred prazniki bi morali, ne pa tok prej..ubija car, jaz bi zdaj gledala jesensko dekoracijo ne pa novoletno

Laki123, 19.11.2021 ob 17:07

NE BO DRZALO.

Bolno je nekaj, bil je bolan, bila je bolna… itd.

BOLANO je pa uveljavljen izraz da nekaj ni normalno!

Neverjetno, tega se pa niti Toporišić ni spomnil.

Anonimno 8178, 19.11.2021 ob 17:20

bolano je v slengu tudi hudo dobr?

Letos se pa prav veselim vseh teh lučk in decembrskega vzdušja? končno enkrat za spremembo? Zame je bilo kr dovolj že corona morije, malo veselja ne škodi.

JA na to sem pozabila skratka zelo dobro ali pa nenormalno 🙂

BOLANO, 19.11.2021 ob 17:28

Neverjetno, tega se pa niti Toporišić ni spomnil.

JA lej ne vem kdo bi se tega spomnil in kdo ne ampak tako je!

Reces: gospa je BOLNA (zdravstvene tezave, pritisk, gripa itd)

Reces: gospa je BOLANA ( psihicne motnje je nenormalna)

KAj nisi bolAAAn? si pol BOLN?

ali pa si hvala Bogu zdrav 🙂

Laki123, 19.11.2021 ob 17:34

JA lej ne vem kdo bi se tega spomnil in kdo ne ampak tako je!

Reces: gospa je BOLNA (zdravstvene tezave, pritisk, gripa itd)

Reces: gospa je BOLANA ( psihicne motnje je nenormalna)

Gospa ima raka je pa normalno.  Ona torej le ni bolana?

Laki123, 19.11.2021 ob 17:37

KAj nisi bolAAAn? si pol BOLN?

ali pa si hvala Bogu zdrav 🙂

Ti si očitno bolestan.

AHA, 19.11.2021 ob 17:37

Gospa ima raka je pa normalno.  Ona torej le ni bolana?

UGlavnem oglasevanje novega leta v novembru je BOLANO pa se vi BOLANI na glavo postavte. BOLNI pa hitr ozdravte

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close