karantena
Otrok je 1 razred in nism dobila nikakršnih imformacij. Čakam če mi učiteljica kaj pisala, danes je pa itak še doma ker sem ji že v začetku tedna javila, da bo doma cel teden…. Čudno mi je ker iz šole ni imformacij, ker sem zvedla za karanteno od enega od staršev čisto po naključju. Starši se pa med seboj nismo dolžni med seboj obveščati…..
karantenko, 19.11.2021 ob 11:29
Otrok je 1 razred in nism dobila nikakršnih imformacij. Čakam če mi učiteljica kaj pisala, danes je pa itak še doma ker sem ji že v začetku tedna javila, da bo doma cel teden…. Čudno mi je ker iz šole ni imformacij, ker sem zvedla za karanteno od enega od staršev čisto po naključju. Starši se pa med seboj nismo dolžni med seboj obveščati…..
Pa predvidevam, da mi ne pripada nikakršno nadomestilo ker otrok ni v karanteni….
čekdisout, 19.11.2021 ob 11:59
sprašuješ na forumu, namesto da bi se obrnila direkt na razredničarko?
sicer pa verjemi, če bi razred pristal v karanteni, bi dobili sporočilo od ravnatelja.
pri nas je ravnatelj osebno poklical vse starše, ko je prišlo do karantene.
Pri nas je drugačne procedura. Razredničarka pošlje email vsem staršem. Morali smo dati potem soglasje da ona podatke posreduje NIJZ. NIJZ nam je potem poslal navodila in nek obrazec za izpolnit za karanteno.
Moj nasvet – kontaktiraj razredničarko. Kar nekako ne verjamem, da ne bi vsem poslala. Otroci imajo šolo na daljavo.
Če je otrok v 1.razredu in je v karanteni ti pripada nadomestilo za varstvo otroka. Tako da če kdo od staršev zaradi tega ne bo šel v službo, to uredi čimprej.
Sem poslala mail zjutraj pa ni odgovora. Pa otrok ni v karanteni če je bil cel teden doma. V karanteni naj bi bili njegovi sošolci ker je bil en pozitiven.
Moj naj bi šel v ponedeljek v šolo. Noben me ni obvestil o ničemur. Ampak če so ostali v karanteni in imajo pouk na daljavo, ga ima verjetno cel razred. Torej bo moral nekdo z njim ostati doma?!?
karantenko, 19.11.2021 ob 14:06
Sem poslala mail zjutraj pa ni odgovora. Pa otrok ni v karanteni če je bil cel teden doma. V karanteni naj bi bili njegovi sošolci ker je bil en pozitiven.
Moj naj bi šel v ponedeljek v šolo. Noben me ni obvestil o ničemur. Ampak če so ostali v karanteni in imajo pouk na daljavo, ga ima verjetno cel razred. Torej bo moral nekdo z njim ostati doma?!?
Potem mu morajo v šoli zagotoviti varstvo. Ti ne boš dobila nadomestila.
Neprijavljena, 19.11.2021 ob 18:15
Pri nas so dali cel razred na daljavo. Tudi prebolele in cepljene. Nimajo hibridnega sistema. Samo so že večji in ni potrebno varstvo.
Je pa hudič, če gre za manjšo šolo in ga nimajo kam dat.
Ja sej v mailu je pisalo da so otroci yx razreda v karanteni pa od kdaj do kdaj , ter da je zato pouk za vse otroke na daljavo. Ko sem nazaj poslala, da je bil otrok cel teden doma in ne more biti v karanteni (gradivo kaj more narest je pošiljala učiteljica po mailu) sem dobila odgovor, da večina otrok je v karanteni in da imajo pouk na daljavo in da bom dobivala še naprej po mailu kaj more narest…..
Forum je zaprt za komentiranje.