Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca bi sla v solo mama ji ne pusti

Punca bi sla v solo mama ji ne pusti

Od hcere sosolka, ona bi ful sla v solo, mama ji ne pusti, da ona se pa ze ne bo testirala.. Pa kako je lahko stars tako butast no.. Zdaj se bo ucila na daljavo, sama, locena od vseh.. Pa drugace zelo dobra ucenka, zabavna punca. Mah katastrofa no, mama pa neka biovege posebnica, obsedena sportnica in proti vsemu. Tudi  meni to ni OK, ampak na silo pa tudi ne bom otroka doma zadrzala, zato ker sem jaz proti.. Drugo je, ce je cel razred od doma, ne pa da samo ti tvojemu otroku ne pystis v solo..

Moj 7 letnik pa si teži, da bi se z očetovim 4kolesnikom vozil brez čelade in se joče, ker ne pustimo.

Odgovor na objavo uporabnika
fdhjdf, 18.11.2021 ob 08:38

Moj 7 letnik pa si teži, da bi se z očetovim 4kolesnikom vozil brez čelade in se joče, ker ne pustimo.

Nisem vedel, da lahko s testa padeš in se poškoduješ.

ma nehite s takimi butastimi temami

dejte si kaj bolšega zmislit al pa pejte ven na zrak

Odgovor na objavo uporabnika
Jebote, 18.11.2021 ob 08:22

Od hcere sosolka, ona bi ful sla v solo, mama ji ne pusti, da ona se pa ze ne bo testirala.. Pa kako je lahko stars tako butast no.. Zdaj se bo ucila na daljavo, sama, locena od vseh.. Pa drugace zelo dobra ucenka, zabavna punca. Mah katastrofa no, mama pa neka biovege posebnica, obsedena sportnica in proti vsemu. Tudi  meni to ni OK, ampak na silo pa tudi ne bom otroka doma zadrzala, zato ker sem jaz proti.. Drugo je, ce je cel razred od doma, ne pa da samo ti tvojemu otroku ne pystis v solo..

a lahko nehate… vsak starš se je odločil kot se je… brigajte se za svoje otroke – vašega nihče s tem ne ogroža…

a ko so vas pa šole pošiljale v karantene in šole na daljavo je blo pa ok… eni ste res brez svoje pameti in kar si politika izmisli, tisto mislite da je kar strokovno in dobro…

če bi ta politika in stroka skrbela za vaše otroke in njihovo zdravje in bi ji bilo mar – bi imeli povsod prezračevalne naprave že najmanj od začetka leta, pa se nikomur ne bi bilo treba testirat, in z maskami sedet, še manj šolat na daljavo… in bi bili varnejši pred vsemi virusi na šolah, ne samo pred korono…

aaaa tako taleč vam mozek in vsa logika razmišljanja ne nese ane glede skrbi in varnosti za zdravje… samo sledite medijem in populizmom, ki si jih ta oblast gnila in politični dohtarji namislijo in zaslepljeni mislite,da je to za zdravje…

ne ni ljudje… prej boste odprli oči in si nehali slepiti, prej bo bolje… dokler pa eni kot slepci nasedate vsem neumnostim, ki si jih izmislijo, ker nekdo zato zadaj služi, v resnici pa bi lahko uredili stvari dolgoročno, veliko ceneje in bolj varno za vse, pa tega niso naredili… potem je jasno,da jim ne gre za zdravje nikogar… zadaj je denar… nekdo si baše naš denar, vi pa še vedno verjamete,da je to za zdravje…  neverjteno koliko ovc vas je.

poglejte unega potočnika – dohtar infektolog, v teh dneh, če je taka gužva in stiska, bi moral biti “kuhan in pečen” v bolnici na delu z bolniki… vmes pa počival,da si čimbolj kvalitetno odpočije – kje je on-  vsak dan skače po tv in če ni na tv je pa na tt… in kako prozorno . za plače jamra sedaj…

boste spregledali da jim gre samo za dnar…

V našem je tud ena taka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close