Sem prebrala knjigo Smrtonosna zdravila … do konca
Nekaj časa nazaj sem se tu z eno gospo pogovarjala o knjigi Smrtonosna zdravila in organizirani kriminal.
Danes pa nisem več našla objave.
Gospa je rekla, da bom nehala na sredini brat. To se ni zgodilo. Knjigo sem do konca prebrala šele sedaj, ker sem vmes brala še druge knjige. Obožujem branje, kaj naj.
Dobra knjiga. Tudi Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje mi je bila všeč.
Je še kdo prebral ti dve knjigi? Mnenje?
Moje mnenje, 17.11.2021 ob 19:48
Nekaj časa nazaj sem se tu z eno gospo pogovarjala o knjigi Smrtonosna zdravila in organizirani kriminal.
Danes pa nisem več našla objave.
Gospa je rekla, da bom nehala na sredini brat. To se ni zgodilo. Knjigo sem do konca prebrala šele sedaj, ker sem vmes brala še druge knjige. Obožujem branje, kaj naj.
Dobra knjiga. Tudi Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje mi je bila všeč.
Je še kdo prebral ti dve knjigi? Mnenje?
Kaj pa Smrtonosne gobe, si prebrala?
Vsaj sto let ali pa še več je stara trditev, da je človek biokemični stroj. Razvoj računalništva in sodobnih tehnologij, ki temeljijo na umetni inteligenci te trditve ne more sprejeti. V svojih elementarnih osnovah človek deluje na popolnoma isti način kot kompjuter. Skratka, človek je več kot vrhunski robot.
Za evozato!
ocitno te se nikoli ni nic konkretno bolelo. Ko te bo ali ko bos zdravila raka s kemoterapijo, se javi in potem pametuj, da te zdravniki innzdravila ne pozdravijo in ti ne ponagajo.. ce si pa zdaj frfla v 30 letih, važna kot da vse ves, pa ti zelim, da ti zivljenje prinese mejaj vec izkusenj iz katerih bos potem lahko sklepala ali zdravila in zdravniki kaj ponagajo.otrocje..
Forum je zaprt za komentiranje.