Bi se preselili…
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: Julij Cezar je bil pravkar postavljen za nadvojvodo hrabrega drekca.
Razmisljam208, 17.11.2021 ob 18:54
zaradi ljubezni na drug konec Slovenije? Npr. iz LJ na obalo.
Bi bili sredi 30ih pripravljeni zaživeti med popolnoma novimi ljudmi, novi okolici, iskat novo službo…
Am, to je 1h z avtom v isti državi, kjer se voznina plačuje… Am… Ja, bi se. Seveda premišljeno, ampak neki hudi zadržki tudi niso. Bi se pa lahko iz obale selilo v LJ, ker je promet zjutraj lepši lj-kp kot kp-lj.
Je pa selitev k “novemu” partnerju vedno “rizik”. Ampak tolikšna razdalja ni pretirano zadržek, je prej ostalo.
Na Obalo z veseljem, ne bi pa kam na Koroško, Belo krajino, jug Dolenjske zaradi prevelike odmaknjenosti. Kam daleč na Gorenjsko tudi težje zaradi mraza. V Prekmurju, kamor sicer zelo rada grem in ga prav rabim, bi mogoče malo pogrešala bližino morja in razgled na hribe. Zasavje pa mi ni všeč, bi se počutila utesnjeno, pa zelo industrijsko mi deluje.
Verjetno ja, 17.11.2021 ob 20:19
Na Obalo z veseljem, ne bi pa kam na Koroško, Belo krajino, jug Dolenjske zaradi prevelike odmaknjenosti. Kam daleč na Gorenjsko tudi težje zaradi mraza. V Prekmurju, kamor sicer zelo rada grem in ga prav rabim, bi mogoče malo pogrešala bližino morja in razgled na hribe. Zasavje pa mi ni všeč, bi se počutila utesnjeno, pa zelo industrijsko mi deluje.
Definitivno se strinjam, kakšna je prometna povezava je zelo velik faktor – tudi kasneje npr. Koliko bi partner hodil iskati v vrtec/šolo… 1h vožnje zjutraj ni tako hudo, za nazaj tudi fajn, če lahko ob npr. Prometni nesreči greš na kavo za eno uro. Če si pa sam z majhnimi otroki pa neizvedljivo: šole in vrtci so 7:30 do 16:30 – že 15min do službe je hitro problem. Kaj delajo tisti samohranilci, ki se jim šiht začne ob 7ih pa ne vem. Pač eni so res ubogi.
Npr nikakor ne v tisti za zdravje hazardni semedelski konec, ko seka zadušljiv plin ( Bazovica, al kaj je že, pa bivši Tomos kanali), nikakor. Pa če je še tako dobra osebe- mi je več do mojega zdravja.
Če že, edino en predel Izole, na hrib, stran od srmadu inda morje od daleč gledam.
Ampak za tak denar, ker so cene nepremičnin sedaj enako visoko nastavljene za isto kvadraturo tam dli kot celo v Ljubljani za stanovanja in hiše…. Ni šanse, se raje preselim nekam v Španijo ali Portugalsko, kjer je morje bolj čisto, kjer je več sonca na leto, ljudje pa bolj normalni in veseli. Pa tudi potencialni partnerji so tam boljši, več izbire je.
Forum je zaprt za komentiranje.