Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne daš soglasja, da bi se tvoj otrok testiral….

Ne daš soglasja, da bi se tvoj otrok testiral….

…pa vseeno pripelješ svojega otroka v šolo. Kaj ni bilo jasno povedano, da se bo tak otrok šolal od doma? Zakaj potem provocirate in vozite otroke v šolo? Zraven se vam pa otroci še jokajo in vas prosijo, da bi se lahko testirali? Kdo je zdej tukaj sploh še pri zdravi pameti? Kaj počnete lastnim otrokom? V šolo jih vozite, pa veste da bodo priča “štali”.

Ubogi taki otroci, res.

Odgovor na objavo uporabnika
Metka Kovačeva, 17.11.2021 ob 16:44

…pa vseeno pripelješ svojega otroka v šolo. Kaj ni bilo jasno povedano, da se bo tak otrok šolal od doma? Zakaj potem provocirate in vozite otroke v šolo? Zraven se vam pa otroci še jokajo in vas prosijo, da bi se lahko testirali? Kdo je zdej tukaj sploh še pri zdravi pameti? Kaj počnete lastnim otrokom? V šolo jih vozite, pa veste da bodo priča “štali”.

Ubogi taki otroci, res.

Raje se vprašaj,kaj ti počneš svojemu otroku?

bla bla, 17.11.2021 ob 16:46

Raje se vprašaj,kaj ti počneš svojemu otroku?

Kaj pa počne? Pustila je, da se testira, kar so otroci vzeli kot igro. Tudi naši v šoli. Moj tretješolec je rekel, da je bilo hecno. Ko sem ga vprašala, če bi se še testiral, je rekel, da seveda.

Za razliko od tistih par, ki so jih glupi starši poslali v šolo brez soglasja. Tisti so bili pa res v stiski.

Pustila sem, da se testirajo. Aja prej smo se doma še naučili kako se rokuje s to zadevo.

V resnici jih ni bilo veliko takih, najbolj agresivnih, ki so pripravljeni žrtvovati otroke za dosego lastnih egoističnih ciljev.  Na določenih straneh FB in tudi tukaj se je ustvarila neka fama o tem, da veliko staršev ne bo testiralo otrok kar ni nič drugega kot plod propagande anticepilcev.  Na videz je delovalo kot da je teh staršev veliko, v resnici jih ni.  Zato bi MON moral narediti red pri teh nekaj uporabnikih, ki širijo navidezno javno mnenje, gre za namreč lažnivo škodljivo trolanje z namenom provociranja in zavajanja uporabnikov foruma in tudi javnosti.

Otroka nimas kaj vozit v solo, ce ne podpises soglasja k testiranju..    Kdo ne razume enega enostavnega stavka ??

Qiqqe, 17.11.2021 ob 17:03

Otroka nimas kaj vozit v solo, ce ne podpises soglasja k testiranju..    Kdo ne razume enega enostavnega stavka ??

Saj razumejo. Provocirajo. Otežujejo vse, kar le lahko. Zakaj bi otrok pustili doma, če ga pa lahko pripeljejo v šolo za 10m, potem pa mora tovršica lovit starše okoli, da naj pridejo po mulca, ker v šoli brez testov in soglasja nima kaj delat? Po možnosti pa jim pa še zmanjka baterije na telefonu, da so nedoseglivi, ali pa vejo, da ima mulec mogoče celo korono, itd, itd.

Provokacije. Edini namen.

Meni nekaj ni jasno. OK – če si sam in se nočiš cepit je pač tvoj problem.

Da pa starš prinese domov okužbo, ker se ne drži pravil in okuži otroka, ki pristane na pediatrični. Le kako si lahko odpusti kaj takega?

Za vse preprečevalce testiranja njihovih otrok v šoli, da se pošteno do naroda  preveri, da so res neokuženi:

Ne gre za to – gre za to, ker če so pozitivni, s tem nastopi problem izolacije doma – veliko staršev in tistih, ki sobivajo z njimi v istem gospodinjstvu, lahko hodi pozitivnih naokoli – če pa je otrok potem s testiranjem dokazan okužen, morajo vsi v gospodinjustvu pošteno ostat doma.. To je edini problem. Ker se tako odkriva trenutne okužene, eni pa to spretno prikrivajo.

Ja, prav je testiranje tudi v šolah -v teh časih je edino merodajno in najmanj škodljivo za družbo, da si v javnosti, kjer se giblješ,  neokužen.  da dokažeš, da si pošten.   Bolni nimajo pa kaj prikrito delati v javnosti in okuževati zdravih. Nima tu veze sedaj cepljen-necepljen-prebolel: samo zdrav.

Tudi jaz, ko sem v javnosti  imam dokaz, da sem neokužena oseba- naredim test. Pošteno do ostalih, ko sem z njimi v javnosti.

Otroka postavt pred šolo pa poklicat policijo, da je starš pustil otroka samega.

daj ne seri, 17.11.2021 ob 16:50

Kaj pa počne? Pustila je, da se testira, kar so otroci vzeli kot igro. Tudi naši v šoli. Moj tretješolec je rekel, da je bilo hecno. Ko sem ga vprašala, če bi se še testiral, je rekel, da seveda.

Za razliko od tistih par, ki so jih glupi starši poslali v šolo brez soglasja. Tisti so bili pa res v stiski.

kateri otrok bi pa bil ponosen na debilne starše?

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: Julij Cezar je bil pravkar postavljen za nadvojvodo hrabrega drekca. 

hhm, 17.11.2021 ob 19:05

kateri otrok bi pa bil ponosen na debilne starše?

Tako je- taki starši, v taki situaciji ko se nekateri trudimo, da bi zajezili to virusno vojno, ko imamo zdravstveno vojno, so resnično debili.

Smo šli na policijo vse prijavit, se že pišejo tožbe, nič vam ni treba skrbet za nas. Tudi ustavna presoja bo. Mi bomo rešili svoje otroke pred cepljenjem, vi jim  pa kar zabijajte nož v hrbet.

ni jih veliko, 17.11.2021 ob 17:00

V resnici jih ni bilo veliko takih, najbolj agresivnih, ki so pripravljeni žrtvovati otroke za dosego lastnih egoističnih ciljev.  Na določenih straneh FB in tudi tukaj se je ustvarila neka fama o tem, da veliko staršev ne bo testiralo otrok kar ni nič drugega kot plod propagande anticepilcev.  Na videz je delovalo kot da je teh staršev veliko, v resnici jih ni.  Zato bi MON moral narediti red pri teh nekaj uporabnikih, ki širijo navidezno javno mnenje, gre za namreč lažnivo škodljivo trolanje z namenom provociranja in zavajanja uporabnikov foruma in tudi javnosti.

To ti misliš, na naši šoli nas je pol staršev proti. Se borimo za svoje otroke. Opozarjamo, sledimo in ko bo šlo zares nas nihče ne zaustavi. Zdaj smo še mirni in bolj opazujemo.. Ko bo treba nas nihče ne zaustavi.

Ko bo treba bo počilo, 17.11.2021 ob 20:39

To ti misliš, na naši šoli nas je pol staršev proti. Se borimo za svoje otroke. Opozarjamo, sledimo in ko bo šlo zares nas nihče ne zaustavi. Zdaj smo še mirni in bolj opazujemo.. Ko bo treba nas nihče ne zaustavi.

Polje? Ironija ?

Dejte mal vklopt možganske celice, če jih sploh imate še kej.

A ni OŠ obvezna?

Zato so starši DOLŽNI zagotovit prisotnost otroka v OŠ tud če niso podpisal soglasja. S tem izpolnjuje osnovnošolsko OBVEZNOST.

Če pa učitelj potem pošlje ZDRAVGA  otroka domov, za kar NIMA NOBENE PRAVICE, NOBENE PRAVNE PODLAGE pa s tem ON krši zakon o OŠ in NOBEN ODLOK NI NAD ZAKONOM. In tuki ga potem starš lahk tud kazensko preganja zarad diskriminacije oz kršitev enakopravnosti, ker je ŠOLOOBVEZNEMU otroku vzel PRAVICO IN DOLŽNOST do obiskovanja pouka. In tile starši tud po otroka v šolo ne bi smel.

To vam vse piše v Ustavi RS, Zakonu o OŠ in zato še 1x Ustava in zakoni  so NAD odloki.

In ja, podpiram starše, ki se borijo za svoje otroke, brezjajčniki ste pa prodal svoje otroke in njihovo prihodnost. No sej, še čist mjčkn, pa jih boste tud cept lahk peljal.

Ena južna neprijavljena, 17.11.2021 ob 21:08

Dejte mal vklopt možganske celice, če jih sploh imate še kej.

A ni OŠ obvezna?

Zato so starši DOLŽNI zagotovit prisotnost otroka v OŠ tud če niso podpisal soglasja. S tem izpolnjuje osnovnošolsko OBVEZNOST.

Če pa učitelj potem pošlje ZDRAVGA  otroka domov, za kar NIMA NOBENE PRAVICE, NOBENE PRAVNE PODLAGE pa s tem ON krši zakon o OŠ in NOBEN ODLOK NI NAD ZAKONOM. In tuki ga potem starš lahk tud kazensko preganja zarad diskriminacije oz kršitev enakopravnosti, ker je ŠOLOOBVEZNEMU otroku vzel PRAVICO IN DOLŽNOST do obiskovanja pouka. In tile starši tud po otroka v šolo ne bi smel.

To vam vse piše v Ustavi RS, Zakonu o OŠ in zato še 1x Ustava in zakoni  so NAD odloki.

In ja, podpiram starše, ki se borijo za svoje otroke, brezjajčniki ste pa prodal svoje otroke in njihovo prihodnost. No sej, še čist mjčkn, pa jih boste tud cept lahk peljal.

Čuj ti pametna, kje pa piše, da mora otrok v šolo?

Da se otrok šola v OŠ JA, ampak na domu in ne v šoli.

Pravica posameznika se konča tam, kjer se začne pravica drugega. In otroci imajo pravico do zdravega okolja.

Dokler je bilo pisceno, da se na zaupanje otroci testirajo doma, pa nekateri tega niso poceki in okuzene otroke vozili v šolo, tam je okužil več otrok, ki so okuzbo prinesli domov k sorojencem in starsem in celo starim staršem….

A ti si naredila osnovno šolo❓

Morda res bijete bitko starši, vendar na hrbtih vaših otrok. Glede na to, da ves svet gre v to smer, pa če je prava ali ne, verjemi, da če res obstaja agenda, je ena mala Slovenija res ne bo ustavila. Tudi če bi bil vaš namen samo najboljši, je dejstvo, da ste preložili travmo vašega boja na svoje otroke. Javno šolstvo je organizirano na tak model kot je. Vzameš ali ne. Ker alternativa vedno obstaja in je bila ponujena.

Na hrbtih vaših otrok, 17.11.2021 ob 22:35

Morda res bijete bitko starši, vendar na hrbtih vaših otrok. Glede na to, da ves svet gre v to smer, pa če je prava ali ne, verjemi, da če res obstaja agenda, je ena mala Slovenija res ne bo ustavila. Tudi če bi bil vaš namen samo najboljši, je dejstvo, da ste preložili travmo vašega boja na svoje otroke. Javno šolstvo je organizirano na tak model kot je. Vzameš ali ne. Ker alternativa vedno obstaja in je bila ponujena.

Če se ne upremo in ne gremo v boj nikoli ne moremo zmagati. Kaj boste rekli otrokom, ki bodo pri 20tih pohabljeni, neplodni, ,bolni?

Otroke vam bodo uničili, 17.11.2021 ob 20:36

Smo šli na policijo vse prijavit, se že pišejo tožbe, nič vam ni treba skrbet za nas. Tudi ustavna presoja bo. Mi bomo rešili svoje otroke pred cepljenjem, vi jim  pa kar zabijajte nož v hrbet.

oprosti si pa tumpasto- ti testiranje otrok enačiš s cepljenjem otrok? Dajte se no malo umirit. Pa sem sicer necepljena oseba, ampak ne toleriram pa takih, ki ovirate testiranje – da bi se v javnosti sedaj trenutno, ko je to najbolj pomembno, vsi gibali le neokuženi.

1743, 17.11.2021 ob 17:44

Meni nekaj ni jasno. OK – če si sam in se nočiš cepit je pač tvoj problem.

Da pa starš prinese domov okužbo, ker se ne drži pravil in okuži otroka, ki pristane na pediatrični. Le kako si lahko odpusti kaj takega?

Kot da je to nekaj novega. Ko je bil moj še v vrtcu je večkrat pristal v bolnišnici na kisiku. Ker so v vrtec hodili smrkavi, z vročino, on se je pa hitro nalezel in burno reagiral na viruse. Pa za kakšnega vem da takšnega otroka tudi sedaj pošlje v šolo, češ da otrok ne zamudi razlage, pa šefi bojo hudi če bo na bolniški,… Da sem jaz morala vzeti dopust takrat da sem lahko bila ob otroku v bolnišnici njih pač ne briga. Moj otrok, moj problem.

Ena južna neprijavljena nimaš treh pik.

Že zdavnaj si se prodala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close