Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dvakrat fake cepljen

dvakrat fake cepljen

Resno, poznam primer, ki je kao dvakrat cepljen, pač v resnici ni, si je zrihtal proti plačilu..Zdaj ga je pa strah okužbe, bi se res cepil, pa se ne more, ker je mlajši in mora baje od druge doze pretečt 6 mesecev, potrdilo od kao cepljenja pa ima začetek septembra..Pa ne ve, kaj naj naredi. Komedija v glavnem.

Tega je veliko….

Pravi problem lahko nastane, če ti ljudje resno zbolijo in morajo v bolnico.

Aja, drugi problem so pa tisti, ki so se v resnici cepili za te, ki so rabili potrdila.  Sploh tisti, ki so prejeli več doz Janssena

Odgovor na objavo uporabnika
poznam primer, 17.11.2021 ob 11:49

Resno, poznam primer, ki je kao dvakrat cepljen, pač v resnici ni, si je zrihtal proti plačilu..Zdaj ga je pa strah okužbe, bi se res cepil, pa se ne more, ker je mlajši in mora baje od druge doze pretečt 6 mesecev, potrdilo od kao cepljenja pa ima začetek septembra..Pa ne ve, kaj naj naredi. Komedija v glavnem.

Ne verjamem ti. Kateri zdravstveni delavec al medicinska sestra in zdravnica pa bi ga fejk cepila? Zakaj nakladaš! V cepilskem timu je vedno tudi zdravnica, ni samo medicinska sestra in tudi tajnica, ki vpisuje sproti v računalnik in papir rihta in vska od njih opravlja svoje delo! A zdja pa bo en smrkavec podkupil kar 3 ljudi ? Zdravnika bo podkupil, ki ima itak 10.000 eur bruto plače v času koronakrize? Ne delaj se norca z dohtarije, ker tako blentavi pa niso, oni se podkupijo smao za stotisoče in milijone eurov, ne pa enemu mulotu za drobiž.

Ja nas se pa se zdaj proti plačilu cepi

niresno, 17.11.2021 ob 12:13

Ne verjamem ti. Kateri zdravstveni delavec al medicinska sestra in zdravnica pa bi ga fejk cepila? Zakaj nakladaš! V cepilskem timu je vedno tudi zdravnica, ni samo medicinska sestra in tudi tajnica, ki vpisuje sproti v računalnik in papir rihta in vska od njih opravlja svoje delo! A zdja pa bo en smrkavec podkupil kar 3 ljudi ? Zdravnika bo podkupil, ki ima itak 10.000 eur bruto plače v času koronakrize? Ne delaj se norca z dohtarije, ker tako blentavi pa niso, oni se podkupijo smao za stotisoče in milijone eurov, ne pa enemu mulotu za drobiž.

kje pa ti živiš?? Seveda to obstaja, ne mi rečt, da misliš, da so vsi zdravniki resnično cepljeni, ali tisti, ki so bolj na vrhu in imajo veze..Še klošarji so  se cepili po 10X.

Ti sploh ne razumeš, kako je tole fake cepljenje potekalo.

Nekdo si je našel nekoga, ki se je šel cepiti namesto njega v cepilni center.  Tam je prejel cepivo na ime tistega, kateri mu je plačal za cepljenje.  Ne gre za podkupovanje zdravnikov ali medicinskega osebja, enostavno so ljudje šli na Gospodarsko razstavišče, Metelkovo (ali kam drugam) in tam prejeli cepivo v imenu nekoga drugega.  Sploh ko je prišlo v uporabo cepivo Janssen, se je tako cepilo veliko število ljudi, ker je bil za pogoj C dovolj le en odmerek.  Takrat so tudi cene za cepljenje padle, “ponudnikov” za prejem cepiva je bilo veliko.

Veliko narkomanov, brezdomcev, raznih revežev z družbenega dna na sociali je šlo v to.

Tega je ogromno.

Ja, krasno. Človek ima kar je želel – zdaj pa to ni OK?

Mogoče bi moral najti še nekoga, da bo šel fake ležati pred bolnico, če bi bilo slučajno treba.

Resno pa takole… nekam na jug in se tam poskusiti cepiti brez vpisa – če resno misli.

Naklada, ker je plačan, da širi neresnice. Cepljeni zbolevajo in to vsak dan težje prikrivajo.

rok-1, 17.11.2021 ob 12:46

Ja, krasno. Človek ima kar je želel – zdaj pa to ni OK?

Mogoče bi moral najti še nekoga, da bo šel fake ležati pred bolnico, če bi bilo slučajno treba.

Resno pa takole… nekam na jug in se tam poskusiti cepiti brez vpisa – če resno misli.

Problem lahko nastane, če bo sprejet v bolnico kot cepljeni in bodo odkrili, da nima protiteles.  Te zadeve se sporočajo policiji.

je problem, 17.11.2021 ob 12:56

Problem lahko nastane, če bo sprejet v bolnico kot cepljeni in bodo odkrili, da nima protiteles.  Te zadeve se sporočajo policiji.

ni res, nič  mu ne morejo, nekateri se sploh ne odzovejo na cepiva, pa tudi če so popolnoma zdravi.

Protitelesa scasoma padejo, zato se nekateri cepijo tretjic. Cepivo sploh ne drzi.

@ poznam primer

Čist prav mu je, da se mu tresejo hlače. Zato veliko bolj spoštujem tiste zagrižene antivakserje, ki vsaj goljufajo ne.

imam bratranca, ki si je plačal osebo, ta je prejela cepivo zanj, on pa s potrdilom lepo povsod. plačal je 200eur. moj stric se je dejansko cepil, teta mu je za šalo preverila nivo protiteles, je laborantka in ni imel niiiič protiteles. ne bluzite policija in tako, pojma nimajo zakaj cepivo ne deluje, kakšni bodo dolgoročni učinki, kdo je dobil placebo kdo ne…………………………

Ne nabijaj prekleto in daj potegni glvo iz peska, danes trdiš nekaj za kar nomalno osveščeni vemo  že dolgo, ja potrdila se je prodajalo kar tako…

Poglej okoli sebe na rtv in radiu 1 ne izveš vsega.

https://siol.net/novice/slovenija/razkrivamo-imena-zdravnikov-ki-naj-bi-z-laznimi-potrdili-zasluzila-milijon-evrov-565609

Moja sorodnica 3. Cepljena in nima nič protitelesc???!No in Nila gudi že čez eno uro na urgenci,po cepljenju.

Ravno poslušam pogovor 3 moških- starost cca 65 in več let. Vsi cepljeni, tudi žene, pa vsi trije po 2 cepljenjih zboleli za korono 2 govoreča sta bila v bolnici, 1 žena od njih tudi, mati od nekoga 3 cepljena umrla.

Ne lažem, na balkonu sem okna pomivala( pred pol ure) in slišala njihov pogovor na parkirišču.

Zanimivo mi je, da ni več podatkov iz DSO, tam so ljudje po 3 cepljeni, pa danes berem za našega, da so imeli v zadnjem tednu zopet 5 okuženih. Pa kolikor slišim, da prideš v dom v 3 dneh, prej se je čakalo od 3 – 5 let.

Jasno mi je, da so danes skoraj vsi domovi negovalne bolnišnice, samo, da pa so tako popucali pa nisem mogla verjeti, dokler nisem iskala informacijo, ker imamo kandidatko za dom, pa si ne upamo začeti postopka in stiskamo zobe pri oskrbi in vsem ostelem.

in to bo…., 17.11.2021 ob 13:27

Ravno poslušam pogovor 3 moških- starost cca 65 in več let. Vsi cepljeni, tudi žene, pa vsi trije po 2 cepljenjih zboleli za korono 2 govoreča sta bila v bolnici, 1 žena od njih tudi, mati od nekoga 3 cepljena umrla.

Ne lažem, na balkonu sem okna pomivala( pred pol ure) in slišala njihov pogovor na parkirišču.

Zanimivo mi je, da ni več podatkov iz DSO, tam so ljudje po 3 cepljeni, pa danes berem za našega, da so imeli v zadnjem tednu zopet 5 okuženih. Pa kolikor slišim, da prideš v dom v 3 dneh, prej se je čakalo od 3 – 5 let.

Jasno mi je, da so danes skoraj vsi domovi negovalne bolnišnice, samo, da pa so tako popucali pa nisem mogla verjeti, dokler nisem iskala informacijo, ker imamo kandidatko za dom, pa si ne upamo začeti postopka in stiskamo zobe pri oskrbi in vsem ostelem.

Še sreča, da nisi padla skozi okno, ko si vlekla na ušesa… Bi bila še ena pacientka več, tokrat necepljena…ha, ha, ha

ni ress, 17.11.2021 ob 13:00

ni res, nič  mu ne morejo, nekateri se sploh ne odzovejo na cepiva, pa tudi če so popolnoma zdravi.

Motiš se, pa Yram tudi.  Čisto brez protiteles ni nihče cepljen.  Tudi po upadu števila protiteles po preteku več mesecev telo ni brez njih, protitelesa so prisotna, le premalo jih je.

Mnja – zagotovo lahko nimajo protiteleles tisti, ki jemljejo npr.  imunosupressive ( po kakšnih  transplantacijah, ali pa onkološki bolniki, ali pa z avtoimunimi boleznimi in prejemajo kakšna imunomodulirajoča zdravila – sem med slednjimi). In pri teh je upravičena  in lahkočisto normalna neprisotnost protiteles….  Drugače pa ja -zagotovo v populaciji je nekaj prebivalstva, ki je morda tudi asimptomatsko prebolelo že ta kovid, pa tudi nimajo morda protiteles.

Vsak imunski sistem je obrambni sistem telesa posameznika in je UNIKAT. Zagotovljene formule, niti s cepivi, da bo telo tvorilo protitelesa, ustvarilo in potem obdržalo dovolj visoko raven protiteles, zaenkrat še ni.

vsi nakladate, 17.11.2021 ob 13:12

imam bratranca, ki si je plačal osebo, ta je prejela cepivo zanj, on pa s potrdilom lepo povsod. plačal je 200eur. moj stric se je dejansko cepil, teta mu je za šalo preverila nivo protiteles, je laborantka in ni imel niiiič protiteles. ne bluzite policija in tako, pojma nimajo zakaj cepivo ne deluje, kakšni bodo dolgoročni učinki, kdo je dobil placebo kdo ne…………………………

Kakšen LOT ( serisjko št. ) ima napisano na nalepki , ki jo je dobil na cepilni kartonček? A se prične z 1 ?

ne drži, 17.11.2021 ob 13:32

Motiš se, pa Yram tudi.  Čisto brez protiteles ni nihče cepljen.  Tudi po upadu števila protiteles po preteku več mesecev telo ni brez njih, protitelesa so prisotna, le premalo jih je.

Ja tako je. Padejo. Nisem rekla, da jih ni ampak da fejst padejo. Poznam vec primerov. Zato zdaj hodijo po 3.

Čisto brez protiteles ni NIHČE, cepljen ali necepljen, sploh pa okženi ne. Da bodo ugotavljali cepljenje na podlagi protiteles, ko te pripeljejo s covidom, je taka neumna izjava, da glava peče.

so izjeme ki ne potrjujejo nikaršnega pravila, 17.11.2021 ob 16:28

Mnja – zagotovo lahko nimajo protiteleles tisti, ki jemljejo npr.  imunosupressive ( po kakšnih  transplantacijah, ali pa onkološki bolniki, ali pa z avtoimunimi boleznimi in prejemajo kakšna imunomodulirajoča zdravila – sem med slednjimi). In pri teh je upravičena  in lahkočisto normalna neprisotnost protiteles….  Drugače pa ja -zagotovo v populaciji je nekaj prebivalstva, ki je morda tudi asimptomatsko prebolelo že ta kovid, pa tudi nimajo morda protiteles.

Vsak imunski sistem je obrambni sistem telesa posameznika in je UNIKAT. Zagotovljene formule, niti s cepivi, da bo telo tvorilo protitelesa, ustvarilo in potem obdržalo dovolj visoko raven protiteles, zaenkrat še ni.

Še enkrat, ne drži.  Tudi vsi zgoraj našteti razvijejo določeno raven protiteles.  BREZ protiteles ni nihče ki je cepljen ali ki je prebolel.

Ahmajdee, 17.11.2021 ob 12:16

Ja nas se pa se zdaj proti plačilu cepi

To sem tud jaz pomislila 🙂

Ce je imel toliko denarja da je brez cepljnja dobil potrdilo o cepljenju, naj zdaj placa nekomu, da se v njegovem imenu res cepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close