Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Egoize brez primerjave

Egoize brez primerjave

Anticepilstvo je visek egoizma in sebicnosti .  Te osebke bi bilo treba popolnoma izlocit iz druzbe. Vsaj tako , kot so to storili v Avstriji.  Upam, da ustavno sodisce to cimprej pravno uredi.   Preden vse propade, ko bomo posledice cutili se deset let.

Ta forum je leglo slovenackega dreka.

Ma ja seveda. Cepivo bo resilo svet, sploh cepivo, ki ne deluje.

Cepivo deluje, ampak cepit se je treba. . Zaradi idiotov pa drvimo v pogubo.

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 17.11.2021 ob 07:33

Ma ja seveda. Cepivo bo resilo svet, sploh cepivo, ki ne deluje.

MALAA!!!

Prav glih sem hotel temo odpret. Ja kje pa si? Nemoj mi to vise radit! Da te nema po 2 3 dana…

Kaj pa cefurcki tukaj gor delajo ?

Največji egoisti so zdravniki, ki so  z  neupravičenimi covid dodatki porinili v  bedo nekaj naslednjih generacij!

Slovensko zdravstvo je sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!

Hebem jaz njim m..in tem bednim cepivom, mulariji ki ne uboga, vsem jim mat.heb.

Malaa!!

??

Mačkice tigrice…

Oklagijom!!!

Fino bi nama bilo.

Na gornje žnablčke bi se svadzali a na dolnje mirili.

Anonimno 9678, 17.11.2021 ob 07:42

Največji egoisti so zdravniki, ki so  z  neupravičenimi covid dodatki porinili v  bedo nekaj naslednjih generacij!

Ja. Za to pa itak nikoli ne bodo odgovarjali, ker ni karme. Nikoli nisem zaupala zdravnikom, ker se tam vse vrti samo in izključno okrog denarja.

Anonimno 4948, 17.11.2021 ob 07:49

Ja. Za to pa itak nikoli ne bodo odgovarjali, ker ni karme. Nikoli nisem zaupala zdravnikom, ker se tam vse vrti samo in izključno okrog denarja.

Po moje ni več izhoda. Najebal smo ga.

Seveda ni vec izhoda. Sam se slabse bo. Pise “ja sam vec istinu rekao”. Da bo napolnil pekel z ljudmi in dzini…

Pa tudi druge stvari so recene.

Ravno te dni (najbolj precepljene) evropske države zopet uvajajo stroge ukrepe. Berite Gibraltar in Danska! Potrebujete linke? Izraela, ki so ga dajali za zgled, se sploh ne omenja več. Seveda ne, ker so bolnice polne cepljenih. Indija je še vedno živa!

Ne bo dosti poživitveni odmerek. Zahtevali bodo redno cepljenje na vsakih par mesecv. Veste kaj bo cepivo v testni fazi naredilo z vašim imunskim sistemom na dolgi rok? Vas ne briga a ne? Važno, da vam dajo mir in vi lahko greste na dopust na Tenerife. No, mogoče čez par let ne boste šli, ker boste imeli resne zdravstvene težave…morda pa boste že na britofu.

Kot da tega necepljeni nismo predvideli…

Necepljenost ni enako egoizmu porka madona, dajte si že enkrat vbit v betico. Med necepljenimi je ogromno krvodajalcev, donatorjev za otroke, organizatorjev dobrodelnih prireditev. Da, med njimi so tudi bionergetiki, ki so vas pozdravili, ko vas medicina ni mogla. Nahujskani ste s sovraštvom, ker ste to sami dopustili.

In na koga boste cepljeni, ki prosto šetate naokoli brez preverjanja vašega predznaka, potem krivdo obešali?

Nisemne cepljena, ne prebolela.

Ze skoraj 2 leti se cuvam in pazim, vestno nosim masko in drzim distanco, razkuzujem se kot kirurg pred operacijo, izogibam se cepljenim na polno in necepljenim, ki niso testirani, jem zdravo in zivim zdravo, skrbim za svoj imunski sistem in kondicijo….

Ne pravim, da ne morem zbolet za kovidom, ampak dejansko naredim vsaj 10x vec za to, da ne zbolim, kot nekdo, ki je cepljen!

Ko zbolite ne hodite k zdravnikom. Ce jim ne zaupate nimete tam kaj iskati.  Oni dajejo vse od sebe. Obremenjeni so do maximuma.  Samo zaradi primitivcev, ki se iz zlehtnobe nocejo cepit.

Kako se pocutijo zdravniki, ko poslusajo nore izjave anticepilcev.   ?? Postali smo drzava kretenizma in butalcev.    Padamo v brezno, kjer bodo posledice nosili vsi.

Upssd, 17.11.2021 ob 08:59

Ko zbolite ne hodite k zdravnikom. Ce jim ne zaupate nimete tam kaj iskati.  Oni dajejo vse od sebe. Obremenjeni so do maximuma.  Samo zaradi primitivcev, ki se iz zlehtnobe nocejo cepit.

Z banano.

Daj nehi utrujat in nabijat z anticepilstvom, egoizmom… Vsak se bo sam odločil ali se bo cepil z eksperimentalnim pripravkom ali pa kar z vsemi, ki so na voljo.

Pomembno je ali se oseba obnaša odgovorno in se drži ukrepov.

Na hitro pripravljeni eksperimentalni pripravki, ki se uporabljajo za cepljenje so pogojno uporabni. O posledicah se ne sme prevecu govoriti. Pravico do govora javnostim ima politično ustrezna “stroka”, ki tuli v en rog.

Kateri zdravniki so do maksimuma obremenjeni? Moj osebni zdravnik gotovo ne. ZD-ji so prazni, diši po kavici.

Mutacije virusov so prispevale, da je efektivnost cepiva vedno nižja in kratkotrajnejša.Poleg tega v prihodnosti prihajajo novi sevi, vendar je kljub temu potrebno porabiti staro cepivo. Zdravje ali denar? Pametnemu dovolj!

Delta352, 17.11.2021 ob 07:17

Anticepilstvo je visek egoizma in sebicnosti .  Te osebke bi bilo treba popolnoma izlocit iz druzbe. Vsaj tako , kot so to storili v Avstriji.  Upam, da ustavno sodisce to cimprej pravno uredi.   Preden vse propade, ko bomo posledice cutili se deset let.

…zaslepljen svet…da pristajate na to, da vas v vsaki trgovini skenirajo kot da ste najmanj bomba na dveh nogah, ni sprejemljivo. Ne hodim dokazovat, da sem ok – mi je izpod časti, vi pa kar. Toliko samostpoštovanja iamm, da ne bom dopusščala, da ravnajo z nami kot sodrgo…

Lažna deemokracija, ne zmore premagati nevidnega sovražnika človeštva.

Lep pozdrav Oxford 2015

ahmm, 17.11.2021 ob 10:03

…zaslepljen svet…da pristajate na to, da vas v vsaki trgovini skenirajo kot da ste najmanj bomba na dveh nogah, ni sprejemljivo. Ne hodim dokazovat, da sem ok – mi je izpod časti, vi pa kar. Toliko samostpoštovanja iamm, da ne bom dopusščala, da ravnajo z nami kot sodrgo…

Cel svet je zaslepljen, samo ti in tebi podobni v Sloveniji in od Slovenije proti jugu in vzhodu ne? Daj no, resno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close