Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Okužil me je najverjetneje cepljeni

Okužil me je najverjetneje cepljeni

Zadnje tedne sem bil v kontaktu le s sodelavci in družino. Necepljeni smo se testirali. Vsi vedno negativni, razen jaz zadnjič. Tudi PCR je bil nato pozitiven. Cepljeni in prebolevniki se seveda niso testirali. V istem gospodinjstvu so vsi cepljeni.

Torej me je okužil cepljeni!

Seveda je možno, da te je cepljen okužil. Im to ni osamljen primer.Dokler se ne bodo cepljeni testirali bo kaos.

Res je. To, da se v danih okoliščinah cepleni ne testirajo, je neumnost. Seveda tudi cepljeni lahko širimo okužbo.

Razumem koncept, da se ob visoki precepljenosti opušča testiranje. Če je dovolj visoka stopnja precepljenosti, praviloma zdravstveni sistem lahko vzdrži.

Ampak v dani situaciji v Sloveniji ni tako. Mislim, da bi obveznost testiranja morali ta trenutek naložiti vsem, brez izjeme, ki se želijo udejstvovati v neki obliki javnega življenja.

Žena je cepljena praviš, torej te je ona okužila. Ker je nemogoče, da bi se okužil v trgovini, v službi. Torej žena ali pa otroci so krivi. Ali pa ljubica.

Odgovor na objavo uporabnika
Cepivo pomaga, 16.11.2021 ob 20:16

Zadnje tedne sem bil v kontaktu le s sodelavci in družino. Necepljeni smo se testirali. Vsi vedno negativni, razen jaz zadnjič. Tudi PCR je bil nato pozitiven. Cepljeni in prebolevniki se seveda niso testirali. V istem gospodinjstvu so vsi cepljeni.

Torej me je okužil cepljeni!

Torej mu vrni ?!

In kaj točno te moti? Cepljen ima blag potek, z njim bo najbrž vse v redu, ne bo delal stroškov zdravstvu. Ti si se pa tako ali tako odločila, da se raje prekužiš z okužbo, sicer bi se cepila. A ni potem vseeno, kdo te okuži?

Kaj zdaj jokaš.Cepil bi se.

iDESI547, 16.11.2021 ob 21:05

Res je. To, da se v danih okoliščinah cepleni ne testirajo, je neumnost. Seveda tudi cepljeni lahko širimo okužbo.

Razumem koncept, da se ob visoki precepljenosti opušča testiranje. Če je dovolj visoka stopnja precepljenosti, praviloma zdravstveni sistem lahko vzdrži.

Ampak v dani situaciji v Sloveniji ni tako. Mislim, da bi obveznost testiranja morali ta trenutek naložiti vsem, brez izjeme, ki se želijo udejstvovati v neki obliki javnega življenja.

kdor se je šel cepit, pazi nase in na druge. Ne rezkira.

pa kaj, 16.11.2021 ob 21:28

In kaj točno te moti? Cepljen ima blag potek, z njim bo najbrž vse v redu, ne bo delal stroškov zdravstvu. Ti si se pa tako ali tako odločila, da se raje prekužiš z okužbo, sicer bi se cepila. A ni potem vseeno, kdo te okuži?

Ma daj udalo ena, kak lahko trdiš, da cepljen preboli lažje. Poznam jih precej s težjo obliko in nekaj celo mojih znancev na golniku. Ti butara pa Nabijaš o koristne cepljenju. Marš ti smet.

A ti si potem edini necepljeni tako doma kot v službi ? Zdej boš rekel, da si 24/7 zgolj za štirimi stenami v službi ter doma? Nah ja.

A si vsaj doma pizdakal cepljenim, naj se gredo testirati al boš zgolj vse okrog iskal krivce, ker tvoji cepljeni sigurno niso kužni.

Cepit se pejt, kaj stokaš.

Hffghjj, 16.11.2021 ob 21:32

Ma daj udalo ena, kak lahko trdiš, da cepljen preboli lažje. Poznam jih precej s težjo obliko in nekaj celo mojih znancev na golniku. Ti butara pa Nabijaš o koristne cepljenju. Marš ti smet.

odpusti ubogim, ki so nasedli mantri lažnivi mantri lažnivih političnih dohtarjev in msm.

To pišete take nebloze, da ni za nikamor. Jaz npr. ne poznam nikogar, ki bi imel hud potek bolezni neglede na status. Ok poznal sem 2 osebi, ki sta umrli, vendar oba stara preko 80 let pred cepivi.

Poteka bolezni žal ne moremo predvideti in to je najslabše. Saj nekatere prehlad vrže za 14 dni. Še vedno pa verjamem, da cepljeni okuži manj ljudi kot necepljeni in to se potrjuje v praksi. Vse ostalo je neumnost ljudi, ki kljub znakom širijo okužbo naprej.

V podjetju je pri nas v zadnjem tednu obolelo kar nekaj cepljenih ljudi. Tisti, ki so celodnevno delali skupaj sta okužena 2 izmed 10, vsi njihovi kratkotrajni stiki, ki jih je bilo veliko so bili testirani (vsaj 30 ljudi) in so vsi negativni že 6 dni.

Se pravi se, da veliko narediti že s pristopom in ukrepanjem. Od kje pa je prišla okužba pa itak ne moreš ugotoviti. In samo zato so ukrepi smiselni.

Sploh ni vprašanje kdo te je okužil. Okužbe se širijo tudi zaradi veliiko necepljenih, ki prosto po prešernu niti mask ne želijo nosit in ne priznavajo/te virusa. Zaradi katerega bo morda enemu umrla mati ali dedek ali otrok. In zato so nedostopne operacije za nas, ki jih itak že čakamo. Marsikomu se bo zato zdravje poslabšalo ali pa bo postal invalid zaradi nepravočasnega zdravljenja. Ker se ti ne želiš cepiti,da bi skupaj izkoreninili ta virus. Za dobro vseh nas. Ker ti si pameten… Egoist in nepremišljen človek,ki ne razume,da vsesplošni kaos nikoli ne prinese napredka.

Si vprašal ženo, če je bila mogoče v bližnjem kontaktu s kom drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close