nevzgojeni smrkovci
Glede na to, da so starši vzgled otrokom, da jih starši učijo, sta starša ravno taka packa oz hujša. Pa verjetno vase zaverovana.
Tako, da ogni se jih, če se moreš.
Jaz imam tako službo, turizem , da imam polno ljudi okrog sebe. In eni pamži taki kot ti omenjaš: pa direkt vate ti kiha, kašlja, ta stari pa nič. Se umikaš, rine za tabo. Včasih moram kar z roko koga odrinit. Ta stari pa nič. Tako, da ja, nekateri pamži so obup. Rinejo vate, ti težijo, se te hočejo dotika, ti kihnejo v obraz.
Ja, glej tako sem jaz svoje dva nečaka zdresirala, da sta obvladala vsaj osnove bontona. Te pa to stane energije, vsako srečanje, druženje učiš. ( ni pa vsak za to, starši kar obupujejo, učitelji..)..ker sta bila obupna in sem imela avtoriteto. No, zdaj sta odrasla, sta se kar dobro izoblikovala, eden ima že punco…sta pa hvaležna – tetici- za branje levit ha, ha.
Ja, tudi zgled staršev ni garancija za osnove obnašanja v družbi, žal. Ko staršev ni zraven ( ali pa če so ) kar podivjajo, vsiljujejo, rinejo. pljuvajo…itd., težko razumljivo , vendar to kaže na določeno nerazvitost v možganih, se pravi niso sposobni razumet osnov pravil obnašanja. Pri takšnih ne gre ne zlepa ne zgrda in je potreben drugačen pristop in v to je potrebno vložit in vztrajat, da je rezultat. Ni pa vsak za to, ker eni bi z kričanjem itd- eni pa ignorirajo.
luda853, 16.11.2021 ob 14:08
Ja od brata froca sta taka resno
sploh nocem na obiske hodt
matki se neda ubadat z njima in to je rezultat
generacije so vse hujse
pa ve se da so te nevzgojeni froci najhujsi prenasalci vseh obolenj
nekultura na visku
mene to moti zal
neke osnove higiene so to
marjam, 16.11.2021 ob 12:56
kaslajo kihajo povsod
a starsi ne ucite otrok da se kaslja v rokav? tok mi grejo na kurac pamzi od partnerjevega brata
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Forum je zaprt za komentiranje.