joj pa te otroci in palcke
Mislim, da lahko samo nekdo skrajno neumen in neodgovoren, zlasti pa s pomanjkljivim osnovnim medicinskim znanjem predlaga, da se prva triada samotestira s tiščanjem palčk v nos. Naj se zgledujejo po drugih državah, ki so uvedle samo testiranje otrok, npr Avstriji, kjer imajo šolarji test na slino. Aja, ups, ti testi so predragi, vodilni pa so že pokradli vse, kar se je dalo, ostalo pa še nameravajo, tako da za otroke, ki jim bodo na stara leta penzije plačevali in jim riti brisali v DSO-jih, zmanjka.
Avstrija151, 16.11.2021 ob 12:41
Mislim, da lahko samo nekdo skrajno neumen in neodgovoren, zlasti pa s pomanjkljivim osnovnim medicinskim znanjem predlaga, da se prva triada samotestira s tiščanjem palčk v nos. Naj se zgledujejo po drugih državah, ki so uvedle samo testiranje otrok, npr Avstriji, kjer imajo šolarji test na slino. Aja, ups, ti testi so predragi, vodilni pa so že pokradli vse, kar se je dalo, ostalo pa še nameravajo, tako da za otroke, ki jim bodo na stara leta penzije plačevali in jim riti brisali v DSO-jih, zmanjka.
LAŽEŠ! Avstrijski otroci delajo celo DVA testa in palčki v nosu se ne izognejo! PCR test je GRGRANJE tekočine (strupenega zvarka po vaše), ki jo potem izpljunejo v epruveto in zaprejo. To se pošlje v laboratorij in naslednji dan dobijo rezultat. To delajo enkrat na teden. Preostale 3× (odvisno od zvezne dežele) pa imajo klasične teste s palčko v nos. Glej čudo, še nimajo mrtvih in poškodovanih zaradi testov. Mogoče imajo višji IQ od vas in vaših potomcev s posebnimi potrebami?
Samo antivakserski debili ste sposobni tako grdo lagati. Fuj!
Robi888, 16.11.2021 ob 13:15
Če sem čisto odkrit, se jaz redno testiram. Na smrt me je strah te korone. Zato pa dobivam takšne izpade. Počutim se nemočnega. Upam, da mi oprostite. Hvala za razumevanje. P.S Ne me jemat preveč resno.
Kje pa si dobil občutek, da te kdo jemlje resno?
LAŽEŠ, 16.11.2021 ob 12:57
LAŽEŠ! Avstrijski otroci delajo celo DVA testa in palčki v nosu se ne izognejo! PCR test je GRGRANJE tekočine (strupenega zvarka po vaše), ki jo potem izpljunejo v epruveto in zaprejo. To se pošlje v laboratorij in naslednji dan dobijo rezultat. To delajo enkrat na teden. Preostale 3× (odvisno od zvezne dežele) pa imajo klasične teste s palčko v nos. Glej čudo, še nimajo mrtvih in poškodovanih zaradi testov. Mogoče imajo višji IQ od vas in vaših potomcev s posebnimi potrebami?
Samo antivakserski debili ste sposobni tako grdo lagati. Fuj!
Za mlajše učence imajo celo test v obliki lizike. Prvcki si pri njih ne tiščijo palčk v nos.
V letšnjem šolskem letu ni lillipop testov. Ti so za vrtce. Pa še to so samo PCR testi, ne HAT, ki jih morajo tudi opravljati. Torej delajo PCR test – grgranje oz. spiranje ust in pa test HAT s palčko.
https://kurier.at/chronik/oesterreich/das-sind-die-neuen-regeln-fuer-den-ninja-pass/401729916
Na Dunaju imajo pa še bolj strogo.
Ne serji, 16.11.2021 ob 13:54
Za mlajše učence imajo celo test v obliki lizike. Prvcki si pri njih ne tiščijo palčk v nos.
Pa dajte malo pogooglat, no! Seveda se tudi šestletniki v AT testirajo 2x na teden s palčko in enkrat tedensko z grgranjem, v vrtcih pa lizika zadeva.
Kako kar na pamet serete, no. Laž na laž ti antivaxserji.
Včeraj smo imeli svet staršev, pa to ne moreš verjet, vsi starši v prvi triadi proti, da oni ne bodo pustili, da jim učitelj vrta po nosu. Ko je ravnateljica razložila, da jim nihče ne bo vrtal po nosu, pač pa si bodo sami, spet jokanja, kaj če se zgodi nesreča, kdo bo odgovarjal bla bla bla… Veliko večja verjetnost, da se zgodi nesreča, ko zunaj divjajo in padajo, kot pa s palčko v nadzorovanem okolju. Pa tisoč enih pomislekov, pa kaj je s to pomehkuženo generacijo, nič ne zmore, nič ne zna, vse je pretežko….bog no…
Forum je zaprt za komentiranje.