Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepše je če ne gledaš poročil

Lepše je če ne gledaš poročil

Dva dni že ne gledam poročil in jih tudi nekaj časa ne bom. Sem veliko bolj sproščena. Saj znajo samo strašiti ljudi zarad tega pof……. covida. Strašijo prenplevnike,otroke…NE ne boste nas prepričali v cepjenje!

Zanimivo da je podjetje Pfeizer bilo v rdečih številkah zaradi tožb zaradi szeanskih in drugih učinkov njihovih proizvodov.Sedaj ko jim pa cel svet politikov pomaga pri nakupu pa se kopajo v zelenih številkah oz.denarju.

Pravis, da je lepo biti glup.   Nimas lajfa, da ne rabis biti na tekocem z dogajanjem..    Ce si glup, se ti pol oprosti.

Nope, prebiraš novice, ki so ti všeč  in, ki so poučne ! 🙂 Ne pa tisto poneumljanje 24ur, ki itak o ničemer drugem kot o  koronci ne znajo poročat 😀

Še lepše, če ne bereš vseh teh mnenj anticepilcev, pa njihovih raziskovanj zakonov in medicine. To človeka res utrudi.

se strinjam, najbolj mi gre pa na jetra SAša Kranjc iz RTVSLO, njegovo očitajoče vodenje in govorjenje, ne prebavljam ga.

Jaz to prakticiram že vsaj pol leta, me ne zanima drama, me ne zanima kako napihujejo, strašijo, lažejo, prirejajo in ne vem kaj še vse. Saj sem in tja kaj ujamem, ampak, ljudje, če ne bi bilo takih medijev kot so, bi bilo psihično veliko manj obremenjenih ljudi, to je dejstvo.

Bolj pametno bi bilo, da bi gledali Dnevnik, kot pa da tu prebirate neumnosti norih anticepilcev !

Odgovor na objavo uporabnika
Necepilka, 16.11.2021 ob 08:08

Dva dni že ne gledam poročil in jih tudi nekaj časa ne bom. Sem veliko bolj sproščena. Saj znajo samo strašiti ljudi zarad tega pof……. covida. Strašijo prenplevnike,otroke…NE ne boste nas prepričali v cepjenje!

Zanimivo da je podjetje Pfeizer bilo v rdečih številkah zaradi tožb zaradi szeanskih in drugih učinkov njihovih proizvodov.Sedaj ko jim pa cel svet politikov pomaga pri nakupu pa se kopajo v zelenih številkah oz.denarju.

Že leta jih ne gledam. Manj napetosti in višji IQ. Dol z manipulatorskimi mediji. Tudi oni so plačani samo, da mešajo drek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close