Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Speljala ji bom tipa

Speljala ji bom tipa

Sem prasica.

Z enim deckom si pisem ze vec mesecev,ker sama nisem dala pobude sta z njegovo partnerko tik pred poroko ,imata en mesec starega dojencka oziroma dva meseca. On je hotel biti z mank v vezi a sama takrat nisem bila za,saj sem bila raje samska,ceprav je okej decko,vizualno kar soliden,sportnik,pa financno zelo dobro preskrbljen.

Vem da bo z mano  ce bom jaz tako zelela,me pa malo muci dojencek,ne vem ce to lahko naredim.Samo za dojencka mi je hudo,za to babnico me briga.

Jaz sem seksi postavna,ona ocitno ne tako glede na to da bi imel raje mene.Glede let sva isto,imam jih 31.

Ne vem,ima me da ga osvojim samo se bojim da se ga bom navelicala

kriv bo sicer moski ,upam da se zenska ne bo jezila,ampak naziv cipa ti vseeno ne uide ☺️?

Daj ne žali živali, ker so inteligentne.

takih je povsod dost

Ti bo povedal, da za fu*k si Pk, dokler se partnerja ne pocajta in spocije po porodu.

Bolj pases kot pa lastna roka.

Na kaj vec pa ne upaj!

Odgovor na objavo uporabnika
Larisa971, 15.11.2021 ob 19:59

Sem prasica.

Z enim deckom si pisem ze vec mesecev,ker sama nisem dala pobude sta z njegovo partnerko tik pred poroko ,imata en mesec starega dojencka oziroma dva meseca. On je hotel biti z mank v vezi a sama takrat nisem bila za,saj sem bila raje samska,ceprav je okej decko,vizualno kar soliden,sportnik,pa financno zelo dobro preskrbljen.

Vem da bo z mano  ce bom jaz tako zelela,me pa malo muci dojencek,ne vem ce to lahko naredim.Samo za dojencka mi je hudo,za to babnico me briga.

Jaz sem seksi postavna,ona ocitno ne tako glede na to da bi imel raje mene.Glede let sva isto,imam jih 31.

Ne vem,ima me da ga osvojim samo se bojim da se ga bom navelicala

Sem ti loh hotu napisat: “OOO ti prasiiiica!”, potem pa vidim, da si že sama napisala, da si prasica 🙂

Zeeeeh.

Verjamem, da take obstajajo in ni jih malo. Samo da drugemu pokvarijo srečo iz čiste zlobe. Pa moški tudi, ne misliti da je to le v domeni žensk. A vsak je svoje srečo kovač, takim se zelo hitro vrne vse in še obresti vred. Res pa je, da bi morali biti takšni škodljivci sankcijonirani z najhujšo kaznijo za razdor družine. Nimaš kaj osvajati osebe, če je nimaš namena ljubiti in spoštovati. V kaj se je vse to sprevrglo, da vam je to normalno, zabavno ali karkoli že? Včasih bi take kamenjali in pogosto se ujamem v misli, da metoda niti ni tako napačna. Glede na vse posledice, škodo ki jo naredijo zato, da dokažejo da to lahko, bi si po mojem zaslužili, da jih razčetverijo na glavnem trgu. A mi naj bi bili sedaj boljši, civilizirani, bolj pametni, informirani, pa se teh metod ne poslužujemo več, pravilno. Kako pa rešujemo take zadeve? Nikakor. Vsak dela kar mu paše in ne odgovarja za nič. To pa pripelje vidimo kam. To je direkt hudičevo maslo in za take ne bi smeli imeti milosti.

Poznam primer, ko je moški želel dokazati, da lahko spelje ženo enemu, pa jo je, nato jo je en drugi njemu. Si je našel novo partnerko in naredil otroka, da se umiri od burne zveze, pa se ni izšlo. Vrača se k njej spet in spet. Sedaj vsi trije en za drugim hodijo k tej isti ženski  sak dan in nihče je v resnici nima, ona pa ima vse tri. In njihove denarnice. Pa nima nič posebnega ta ženska, razen čirule čarule, s katerimi jih futra in se je zato ne morejo rešiti, nobeden od treh. Ko poješ netopirja baje traja do konca življenja.. a se mu je splačalo? Ne bi rekla.

Kr vzam si ga, lih taprav pajac! Če si ga ne more na roke vržt in se namesto sebi in dojenčku posveča taki brezglavi kuri.. mejta se!

Jaz pa vem, o kom govoriš. Si izdala preveč podatkov. Jutri povem naprej in se boste že zmenili. Te mamite se pa boj, zgleda mirna, je pa zelo pasja in z veliko mrežo “prijateljev”, ki ti znajo v življenju zelo škoditi na vseh področjih. Tace stran!

Če bo ta moški tej ženski nasedel, to ni moški

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

Uuu ? chicken fight!

Srečna bo zaročenka, ker se bo znebila takega klovna . Le ubogi otrok ,ki bo imel takega očeta.

Po pisanju pa lih avtorca pašeta skupaj= dva bedaka od človeka.

Uf, nerodno ? Zapis je rahlo provokativen, tinina vseeno vzemi v obzir, da se mogoče kdo drug izdaja za to Lariso.

Odgovor na objavo uporabnika
Blednica, 15.11.2021 ob 21:35

Uf, nerodno ? Zapis je rahlo provokativen, tinina vseeno vzemi v obzir, da se mogoče kdo drug izdaja za to Lariso.

Nasedajo ?

Seveda je provokativna kaj pa drugega,hotel sem samo povedati da je takih kurb povsod dost

https://rollbit.com/referral/rollbitsanta

Že zgolj iz pisanja je razvidno, da gre bodisi za mejno ali rahlo podpovprečno inteligentno osebo. Pri takih je žal pogosto, da so žal predvsem čustveno povsem ne inteligentni. Tipičen primer je bil Metod Trobec – zabit in žleht.

Če je pameten, samo s tabo ne bo.

Če ni grožnja s policijo, pa lažno zgodbico napiše ena prasica ?? res so grozni časi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close