Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek drvimo v katastrofo, lani je bilo obvladljivo, ker je bilo zaprtje

drvimo v katastrofo, lani je bilo obvladljivo, ker je bilo zaprtje

Če pogledamo statistiko, lani je bilo največ hospitaliziranih sploh sredi januarja, ko je število naraslo na 1300 bolnikov v bolnicah. Potem je počasi začelo padati. Zdaj smo sredi novembra in jih imamo 1000. Čez en teden do največ dva jih bo torej 1300 in s tem bo dosežen popoln vrh, pa bomo šele v novembru. Kje je še december, prazniki in januar.

Ampak lani smo bili ZAPRTI. Vsaj v veliki večini je bilo vse zaprto. Sem cepljena in tudi moja družina, ampak ljudje, ni cepivo tisto, ki nas bo obvarovalo. Treba je zapreti državo, ni druge!! Cepivo počasi zgublja na moči, preden se spet pocepi ves ta narod, bo že poletje. Torej tretja doza ni rešitev. Edina, res edina možnost je zaprtje, popolno. Tudi če se zdaj pocepijo vsi tisti, ki se še niso, bodo pa obolevali cepljeni, ki so se že dolgo tega cepili.

Le kdaj misli vlada zapirati? Sploh misli? Ali bomo umirali na hodnikih in pred vrati bolnic?

Odgovor na objavo uporabnika
manda293, 15.11.2021 ob 18:51

Če pogledamo statistiko, lani je bilo največ hospitaliziranih sploh sredi januarja, ko je število naraslo na 1300 bolnikov v bolnicah. Potem je počasi začelo padati. Zdaj smo sredi novembra in jih imamo 1000. Čez en teden do največ dva jih bo torej 1300 in s tem bo dosežen popoln vrh, pa bomo šele v novembru. Kje je še december, prazniki in januar.

Ampak lani smo bili ZAPRTI. Vsaj v veliki večini je bilo vse zaprto. Sem cepljena in tudi moja družina, ampak ljudje, ni cepivo tisto, ki nas bo obvarovalo. Treba je zapreti državo, ni druge!! Cepivo počasi zgublja na moči, preden se spet pocepi ves ta narod, bo že poletje. Torej tretja doza ni rešitev. Edina, res edina možnost je zaprtje, popolno. Tudi če se zdaj pocepijo vsi tisti, ki se še niso, bodo pa obolevali cepljeni, ki so se že dolgo tega cepili.

Le kdaj misli vlada zapirati? Sploh misli? Ali bomo umirali na hodnikih in pred vrati bolnic?

Mi smo rezervirali truge in prostor na pokopališču. Se zavedate, da bo ob takem porastu tudi tem področju problem?

Ne bo zaprtja, ker potem crknemo. pa ne od korone, ampak od lakote.

Po kateri logiki cene stanovanj potem še kar rastejo?

Še huje, 15.11.2021 ob 19:03

Mi smo rezervirali truge in prostor na pokopališču. Se zavedate, da bo ob takem porastu tudi tem področju problem?

Vprašajte v Kamnik v podjetje Menina, tam delajo truge, ravnokar povečujejo proizvodne zmogljivosti, torej smrti bodo, truge se že delajo.

Zakaj ni razglašena epidemija, če je tako hudo?

Ti se lahko zabetoniraš v bajto za 10 let nas pa pusti živeti.

In? Torej rečšitev za naslednja leta, desetletja naj bo? kaj? Lockdown vsaj ene 6 mesecev na leto?

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

imam covid, 15.11.2021 ob 20:32

In? Torej rečšitev za naslednja leta, desetletja naj bo? kaj? Lockdown vsaj ene 6 mesecev na leto?

Ne. Ampak trenutno bi bilo zaprtje za 10 dni v veliko pomoč.

Že sedaj je oskrba v bolnišnicah slabša, ker enostavno ni dovolj sester in zdravnikov. Kako bo čez 1 teden? Pa čez 2 tedna? Pa čez 3 tedne? Minister gre pomagat na covid oddelek, namesto da bi predlagal kratko zaprtje vsega kar je možno.

Smilijo se mi vsi, ki sedaj zbolevajo zaradi česarkoli (ne le kovida) ali se huje poškodujejo. Oskrba vseh je slabša in glede na številke in glede na to, da očitno ne bodo zaprli, bo še slabše. Držim pesti zase in za vse moje, da ne bomo osebno ugotovili koliko slabše.

Dadada, 15.11.2021 ob 21:49

Ne. Ampak trenutno bi bilo zaprtje za 10 dni v veliko pomoč.

Že sedaj je oskrba v bolnišnicah slabša, ker enostavno ni dovolj sester in zdravnikov. Kako bo čez 1 teden? Pa čez 2 tedna? Pa čez 3 tedne? Minister gre pomagat na covid oddelek, namesto da bi predlagal kratko zaprtje vsega kar je možno.

Smilijo se mi vsi, ki sedaj zbolevajo zaradi česarkoli (ne le kovida) ali se huje poškodujejo. Oskrba vseh je slabša in glede na številke in glede na to, da očitno ne bodo zaprli, bo še slabše. Držim pesti zase in za vse moje, da ne bomo osebno ugotovili koliko slabše.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

ti bi drugače piskala, če bi sama rabila bolnišnično oskrbo ali kdo od tvojih bližnjih. Dokler je vse okej, take kot si ti itak ne briga nič. Ja, če bo drugo leto tudi tak naval na bolnice, absolutno zapret za en mesec . Sploh ni druge opcije.

Do sem smo prišli zato, ker je Janša in njegiva mafijska SDS izkoriščal epidemijo za zasebne posle!!!

Zločinska SDS, 16.11.2021 ob 06:29

Do sem smo prišli zato, ker je Janša in njegiva mafijska SDS izkoriščal epidemijo za zasebne posle!!!

Drži, opozicija ji je pa štango držala. Njim je samo cilj da bodo oni na mestu vlade, torej da bodo oni pri koritu.

Zaradi vseh teh koritarjev, tako levih kot desnih, umirajo ljudje. Ljudje pa tega ne dojamejo, ker vso energijo vlagajo v kreganjev povezavi s cepljenjem. In karavana gre dalje.

Nobenega zaprtja za cepljene ne bo, naj bo kot v Avstriji, anticepilce je treba zapreti v domove, naj bodo tam kjer jim je mesto za kršitev pa 1000€ kot v Avstriji.

Bili smo DELNO zaprti. kar pomeni, nekateri smo bili res, drugi so pa šetali vsepovsod. sedaj pa prosto šetajo naokoli cepljeni in širijo okužbe.

nora709, 16.11.2021 ob 07:08

Nobenega zaprtja za cepljene ne bo, naj bo kot v Avstriji, anticepilce je treba zapreti v domove, naj bodo tam kjer jim je mesto za kršitev pa 1000€ kot v Avstriji.

In kljub porastu okužb boste sproducirali, da so necepljeni goljufali in naokoli šetali??

Okužbe rastejo, ne glede na karkoli. Lani pred zaprtjem šol je bilo isto število okužb kot letos konec oktobra. Potem smo lani imeli lockdown (tudi če ni bil popoln) in okužbe so sicer rasle, ampak zmerno. Zdaj nimamo ničesar, očitno ne deluje niti cepljenje (sem cepljena, ampak dejstvo je, da je tudi v bolnicah vedno večje št. cepljenih) niti PTC, pa imamo okužbe take kot smo lani imeli v januarju. Kar pomeni, da zaprtje deluje. Seveda ne tako, da bi kovid kar izpuhtel, ampak vsaj zmerno bi se dvigalo št. obolelih. Zdaj pa imamo totalno sranje in kaj šele bo.

Vlada ne bo več zapirala,  le zakaj bi? Cepite se pa bo mir.

A si končno ugotovila,da cepljenje nič ne pomaga. Kaj misliš zakaj je karnaenkrat toliko okužb?! Ker so se začeli prostovoljno testirat tudi cepljeni. Če je bi bilo toliko ljudi cepljenih bi že zdavnaj virus oslabel,počasi zginil.Cepivo naredi ravno kontra. Virus se ojača,spreminja da preživi…

No glavno,da se jih čimveč cepi…Pfeizer je iz rdečih št.zaradi tožb že prišel na zelena…

Sploh razmišljaš, kaj pišeš???? Lani januarja???? Januarja??? Ko sploh še ni bilo nobene epidemije. Nobene korone pri nas. Zaprli so nas lani sredi marca.

A res nihče ne zna več svojega možgana uporabit???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close