Kako to da EPIDEMIJA NI RAZGLAŠENA??
Ni denarja. 30 let ze pljackajo, korona jim je sedla kot budali samar. Zvlekli so se par miljard na racun bolezni. Vsega bo kriva bolezen. Nihce ne rece od njih sranje prevec smo kradli in vse propada zaradi nasih nenasitnih starih riti, oni recejo krivi so ljudje ker so bolni :)) bedaki jim pa dejansko nasedajo
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Pajki, 15.11.2021 ob 20:32
Saj je…je zadnjič nekdo objavil iz uradnega lista… ponovno (potiho, brez vsakršne objave v medijih) razglašena – nisem sigurna ampak mislim da 4.11…. tako da dodatki se ponovno veselo delijo samo ne na očeh javnosti.
ni razglašena, tisto je bila laž, nikjer ni bilo nič objavljeno.
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Forum je zaprt za komentiranje.