Obdarovanje
Najprej se zmenite za vrednost.
Paket se zavije, oštevilči in se iz posode vleče številko darila. Nikoli ne bo zamere, ker itak ne veš kdo bo dobil.
Jaz sem v nekdanji službi predlagala tako obdarovanje in je vedno izpadlo super.
Malo se posvetujte med seboj.
Mi smo imeli nazadnje dogovor, da je vrednost cca 10 €.
V darilo dala paket pršuta, arašide, nogavice , ki so različne velikosti npr. od 35 – 40, ter 10 dag kofeta.
Obdarjenka je bila super vesela.
V paket sem dajala tudi: čaje, čokolade, kakšno luštno skodelico z napisom, noter pa al bajadere, fererro r., pa različne čokolatine, bombone, rutko….
Tole se mi pa zdi veliko: 20€. Marsikdo bo razočaran.
Mi smo imeli za 5€. Hja, eni so bili razočarani, eni zadovoljni. AMpak 5€ pač ni veliko. 20€ je pa veliko, če dobiš kar nekaj, kar ti ni ok.
Recimo, če si vegi pa dobiš kos pršuta, veselja ravno ne bo, a ne? ALi pa, če dobiš bon za savno pa tega nočeš, bo tudi bolj žalost.
Jaz, če dobim kavo, jo dam mami. Če dobim buteljko pa sploh ne vem komu dat. Tako, da nos je dolg. Pršut pa bi šel v slast :). Vem pa, da bi jih veliko imelo dolg nos, ker so vegiji. Bon za kino, gledališče – to bi imela jaz dolg nos.
Ni enostavno kupovat za nekoga pa ne veš koga.
Enkrat sem tako dobila neke kozarce. Dva kozarca, ki sem ju potem dala naprej :). Enkrat pa nek film, ki ga nisem nikoli gledala in mi še vedno nekje leži.
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Forum je zaprt za komentiranje.