Otroke bodo v šoli testirali starši???
ajajaj, 15.11.2021 ob 10:03
Zelo kratka je razdalja od polpismenih ravnateljev, preko paranoičnih staršev do nesposobnih otrok.
Otroci so sposobni narest marsikaj, če se jim le da priložnost in jih ne ovirajo nekompetentni odrasli. Zgornjji problem je pa za na inšpekcijo.
Na katero inšpekcijo pa se lahko poda prijava?
BELAVISTA, 15.11.2021 ob 10:16
ne moreš verjeti kako nesposobna je tale KUSTEC ministrica, NE MOREM VEREJTI!!! Ma naj jo že skinejo s tega položaja, upam da jo na interpelaciji.
Starši v času epidemije v šoli nimajo kaj iskati. Pri nas se bodo učenci testirali sami. Za mlajše me še malo skrbi, kako jim bo šlo, a verjamem, da se bodo navadili. Mi je zelo žal, da se bodo morali otroci tako pogosto testirati in biti cele dneve z maskami, vendar bomo nekako zmogli.
Učiteljica192, 15.11.2021 ob 10:32
Starši v času epidemije v šoli nimajo kaj iskati. Pri nas se bodo učenci testirali sami. Za mlajše me še malo skrbi, kako jim bo šlo, a verjamem, da se bodo navadili. Mi je zelo žal, da se bodo morali otroci tako pogosto testirati in biti cele dneve z maskami, vendar bomo nekako zmogli.
Debil provokatorski. Jajotov ritoliznik.
Katarinavelika, 15.11.2021 ob 10:13
Jasno je, da vladi dol visi za naše zdravje. Če bi jim bilo mar, bi že med krompirjevim počitnicami zaprli vse in razglasili epidemijo. Tako pa želijo še več in več okužb, da bodo lahko obtožili necepljene, da so vsega krivi.
Pa ti veš kaj pomeni razglasit epidemijo? Kaj vse to potegne za sabo, predvsem finančno? Ker se narod dela butast in ker ne želijo upoštevat najbolj enostavnih pravil? Samo zato bi že tako hudo prezadolženo državo zadolžili še bolj? Pa vi veste da bodo naši otroci odplačevali vse te dolgove? Tisti, ki so danes po besedah staršev taki revčki, da se ne morejo niti samotestirat?
ajajaj, 15.11.2021 ob 10:38
Pa ti veš kaj pomeni razglasit epidemijo? Kaj vse to potegne za sabo, predvsem finančno? Ker se narod dela butast in ker ne želijo upoštevat najbolj enostavnih pravil? Samo zato bi že tako hudo prezadolženo državo zadolžili še bolj? Pa vi veste da bodo naši otroci odplačevali vse te dolgove? Tisti, ki so danes po besedah staršev taki revčki, da se ne morejo niti samotestirat?
Debilno fašistično.
Tema ni o tem, ali je treba razglasiti epidemijo ali ne, ampak o tolmačenju konkretnega ukrepa: samotestiranja otrok v šoli, ki ga bodo očitno nekatere šole spremenile v testiranje otrok v šoli s strani staršev. Tako bo ukrep, ki je namenjen zamejevanju virusa, postal ukrep, s katerim se bo virus imel možnost še bolj širiti.
Eno so odločitve vlade, ki so res včasih skregane z logiko, ampak izgleda, da so tudi nekateri ravnatelji in učitelji malo skregani z zdravo pametjo.
zakaj ne test na slino kot v A, 15.11.2021 ob 09:30
Če bi uvedli testiranje iz sline kot v Avstriji, bi bilo vse bolj enostavno. Ker pa so naši na ministrstvu tako nesposobni, bodo raje posiljevali naše otroke.
Zadnjič sem slučajno ujela Kustečevo na TV in jo je voditelj dvakrat vprašal, zakaj ne testi s slino, in ni nikoli odgovorila. Sluzasta pokvarjenka.
Forum je zaprt za komentiranje.